Ozon Terapi Randevusu
Örümcek Yüz Germe
İple Yüz Germe
Şelasyon
g.....
Diya Bey Türkiye'de olduğu sürece başka bir yere gitmek istemem.Benim göz altı problemim vardı.Burun dolgusu, yüz mezoterapisi yaptırdım ve hepsinden çok memnun kaldım.Doğal yapıyor, çok da güzel oluyor.Çok iyi birisi, dediğim gibi burada olduğu sürece kendisine giderim.
g.....
Kendisine botoks yaptırdım ve çok memnun kaldım.Çok sempatik, çok anlayışlı ve açıklayıcı, çok ilgiliydi.
Muhteşem bir hekim, harika bir insan.Eli, işi,yüreği inanılmaz güzel.Mükemmelliyetçi, insancıl, muhteşem bir adam.Gözü kapalı herkes kendini emanet edebilir.Benim yüzüme sarkma efekti uygulandı. Yaşlanma etkisi olarak inanılmaz sonuç aldım.Kendisi ile alakalı güzel cümleleri bir araya getirmek yetersiz kalıyor.
Teknik olarak başarılı bir doktor.Mezoterapi, dolgu, botoks uygulamaları yaptırdı.Yapılan işlemlerde herhangi bir problem olmadı.Güvenilir, sonuçları gayet başarılı.
güleryüzü,ilgi ve alakası harikaydı, ben vitaminli dudak dolgusu, göz altı gençlik aşısı ve botox yaptırdım bütün işlemlerdenn çok çok çok memnunn kaldimm bundan sonra artık hepp sizinleyimm iyi ki varsın DR.DİYA :)
di...n
Diya Öncelikle sonsuz teşekkür ettiğim ve her daim yüzüme yaptığı her işlemden çok ama çok memnun kaldığımı size buradan da iletmek istiyorum. Linemede gelme sebebim yüzümdeki çukurluklar, göz altımda yer alan yorgun ifade, çene küçüklüğüm sebebi ile kaybolan oval yüz hattım ve bir çok şeydi. Daha önce keşfetmiş olsaydım Diya hocamızı inanın çok daha önce gelirdim Linemed kliniğine. Benim gibi yüzü ile ilgili sorunları olan kim varsa umarım bu yorumu okur... çünkü Diya hocanın sihirli parmakları var ve doğallığınızı kaybetmeden akut ve sorunlu bölgede anında çözüm üretip size gereken ne varsa sadece onu size dakikalar sonra sağlayabiliyor ve kafanızdaki tüm soruları detayları ile cevaplıyor, sabırla işini yapan gerekmeyen bir işlemi size yapmayan bir doktor. Linemed ailesi zaten muhteşem bir aile ancak Dr.Diya bu ailenin en güzide üyesi benim için. Güzelliğine düşkün tüm kadınlara DR.DİYA ya kendilerini emanet etmelerini tavsiye ediyorum.iyki varsın Linemed iyki varsın DİYA hocam...
z.....
Benim annem kanser rahatsızlığı ile alakalı ameliyat olmuştu ve yüzündeki simetri ile alakalı Diya Bey anneme yüzü için mezoterapi uyguladı.Ben de ozon tedavisi yaptırmıştım.Saçım için de mezoterapi yaptırdım.Ben saç mezoterapisinden 3 seans yaptırdım ve çok güzel sonuçlar aldım.Ozon tedavisiyle de kendimi çok enerjik hissettim.Herşey güzeldi,hiçbir şikayetimiz olmadı.Biz kendisinden çok memnun kaldık,kendisi çok saygılı ve yetenekli bir doktor.Bize güzel işlemler yaptı.Hastaya olan davranışları, tavırları çok iyiydi.Sürekli de takipte kaldı.Gelişmeler var mı diye kontrol etti.Sürekli ilgilendi bizimle.Allah razı olsun kendisinden.
Hasta takibini çok iyi yapan bir doktor, işlemlerinden de çok memnun kaldım.Ben bu covid döneminde dışarda çok bulunduğum için bağışıklığı kuvvetlendirmek için 10 seans ozon tedavisi aldım.Herhangi bir hastalığım da olmadı.Kendimi gün içinde de enerjik hissediyorum.Kendisinin tavırları da çok düzgün ve güvenilir biri.Gayet memnunum, tavırları da çok düzgün ve güvenilir.Hastaya zaman ayırıp dinleyen bir doktor.Uzun süre de olsa derdinizi anlatabiliyorsunuz.Daha önce de farklı deneyimlerim olmuştu ama Diya bey çok ilgili biri.
Diya Abdalghafer isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Diya Abdalghafer, Ozon Terapi, Mezoterapi. Size Diya Abdalghafer tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Botoks, Detoks, Dolgu, Dudak Dolgusu, Göz Altı Dolgusu, Saç Mezoterapi Ve Saç PRP, Mezoterapi, PRP, Yüz Dolgusu.
Diya Abdalghafer adresi nerede?Diya Abdalghafer şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Büyükdere Cad No:47 /15 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Diya Abdalghafer isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Diya Abdalghafer online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Diya Abdalghafer isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Diya Abdalghafer, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Diya Abdalghafer hangi dilleri konuşuyor?Diya Abdalghafer ile Arapça, Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Diya Abdalghafer isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Diya Abdalghafer bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Diya Abdalghafer ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Diya Abdalghafer hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Diya Abdalghafer hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ozon Terapi Uzmanları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ozon Terapi Uzmanları