Diyetisyen, Şirinevler, İstanbul
Ataköy 7,8,9,10 kısım mah. Çobançeşme E-5 yan yol cad. no:20/2 Ataköy Towers B blok no:68, İstanbul • Harita
Dyt. Seda Özgüzel
Ataköy 7_8_9_10 Kısım Mah. E 5 Yanyol Cad. no 20/1 A blok 5 .kat 93 Nolu Ofis, İstanbul • Harita
Diyetisyen Dilara Karaca Beslenme ve Danışmanlık Merkezi
Ataköy Towers Çobançeşme mah. E-5 Yan Yol Cad. No:20- 113 B Blok 4. Kat Daire 62, İstanbul • Harita
ONLINE DİYET UYGULANMAKTADIR - Emel Unutmaz Duman Muayenehanesi
Ataköy Towers , Ataköy 7-8-9-10. Kısım Mahallesi E5 Yan Yol Caddesi No:20/1 A Blok 5.kat Ofis 93 Bakırköy-İstanbul, İstanbul • Harita
Uzm. Dyt. Rumeysa Kalyenci
Ataköy Nef 22Çobançeşme E-5 Yanyol Ataköy 7-8-9-10.Mah.F blok No: 220, Bakırköy İstanbul, İstanbul • Harita
Diyetisyen Faysal Sili Sağlıklı Beslenme ve Diyet Merkezi (Ataköy Nef 22)
ZUHURATBABA MAHALLESİ BAHARÖZÜ SOKAK NO:8/E, İstanbul • Harita
EG-DIET LİFE
Zuhuratbaba Mah. Şükrançiftliği Sk. Konak Apt.No:20/1 K.1 D.3, İstanbul • Harita
Diyetisyen Berna Çil Muayenehanesi
Ataköy 7-8-9. Kısım Nef22 A Blok, İstanbul • Harita
Fatmagül Yılmaz Öztürk Danışmanlık Merkezi
Ataköy Mahallesi Çobançeşme E- 5 Yanyol Caddesi Daire 120 A blok Nef 22, İstanbul • Harita
Hafif Tartı Kliniği
ataköy 7-8-9-10. Kısım D100 Yan Yol Nef22 A Blok K:10 D:142, İstanbul • Harita
Şeyma Gülşen Oral Beslenme ve Diyet Danışmanlık Merkezi
Memorial Bahçelievler Hastanesi
Diyetisyen, İç hastalıkları, Alerji hastalıkları
, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk metabolizma hastalıkları, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk ürolojisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi genetik, Acil tıp, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji, Akupunktur, Jinekolojik onkoloji cerrahisi Daha fazlaBahçelievler Mahallesi Adnan Kahveci Bulvarı No:227, Bahçelievler • Harita
Memorial Bahçelievler Hastanesi
Ataköy 7-8-9-10 mahallesi D-100 güney yanyolu Aşçıoğlu Selenium Retro 9 A blok kat 2 daire 33, İstanbul • Harita
Diyetisyen Ayşenur Saral Gül Beslenme Ve Danışmanlık Merkezi
Özel Vital Hospital
Diyetisyen, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji Daha fazlaDeli Hüseyin Paşa Cd. Şevketdağ Sk. No:2 Bahçelievler, İstanbul • Harita
Özel Vital Hospital
Atakoy 7 8 9 10. Kisim mah. Cobancesme e5 yanyol cad. Selenium Retro B blok NO:334 Bakırköy/İstanbul, İstanbul • Harita
Dyt. Özge Leventoğlu Baba
Özel Ataköy Hastanesi
Diyetisyen, İç hastalıkları, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Psikiyatri, Psikoloji Daha fazlaHürriyet Mahallesi Hürriyet Caddesi No:1, Bahçelievler • Harita
Özel Ataköy Hastanesi
Dyt. Merve Sayın
Diyetisyen
Nef Ataköy 22, A blok Ataköy 7-8-9-10 Mahallesi Bakırköy İstanbul, İstanbul • Harita
Mas Diyet Ataköy