Diyetisyen Dizge Mutlu 2012 yılında lise eğitiminin ardından 2013-2015 yılları arasında Namık Kemal Üniversitesinde Gıda Teknikerliği bölümünü tamamladı. Bu mesleğin kapsamınca T.C. Tarım Ve Orman Bakanlığı’na bağlı olan İstanbul Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü’ndeki zorunlu stajını tamamlamıştır. Gıda Teknikerliği meslek kapsamında 2 yıl süresince özel bir laboratuvarın gıda analiz bölümünde çalışarak besinlerin biyokimyasal yapılarını yakından inceleme fırsatı bulmuştur. 2017 yılında girdiği Bilim Üniversitesin’den not ortalamasını yüksek tutarak Üsküdar Üniversitesine geçiş yapmıştır. 2020 yılında mezun olduğu Üsküdar Üniversitesi ile “Diyetisyen/Beslenme Uzmanı” unvanına sahip olmuştur. Eğitimini tamamladığı bu süreçte çeşitli konferans ve sempozyumlara katılarak mesleği için gerekli olan bir çok bilgiyi 1. Ağızdan dinleme fırsatı bulmuştur.

Eğitiminin son senesinde Diyetisyen Dizge Mutlu; zorunlu stajları gereğince; Türkiye Diyabet Vakfı’nda yaptığı staj ile Tip 1 ve Tip 2 DM hastalarının beslenmelerinin nasıl düzenlendiğinin, çocuk beslenmesini yakından inceleme fırsatı bulduğu özel bir anaokulunda, toplu beslenme sistemini ve yatan hastaların klinik beslenme düzenlerini inceleme fırsatı bulduğu özel bir hastane olan Avcılar Hospital Hastanesinde, Taksim Eğitim Araştırma ve Sultanbeyli Toplum Sağlığı Merkezi gibi kamu kurumlarında ise bire bir danışanların/hastaların listelerini düzenlemeye yardımcı olarak stajını tamamlamıştır.

Şu an için danışanları ile online görüşme ile danışmanlık hizmeti veren Dizge Mutlu, ilgi alanı kapsamındaki her hastasına/danışanına hizmet vermektedir.
Dizge Mutlu’nun İlgi Alanları:
Obezite ve Kilo Kontrolü,
Hastalıklarda Beslenme ve Diyet Tedavisi,
Sporcu Beslenmesi,
Toplu Beslenme Danışmanlığı,
Yeme Davranış Bozukluklarında Beslenme,
Hamilelik/Emziklilik Döneminde Beslenme ve Kilo Kontrolü,
Okul Öncesi/Adölesan Dönemde Beslenme.
Diyetisyen Dizge Mutlu’ nun Eğitim Bilgileri:
Lise: Sabancı 50. Yıl Anadolu Lisesi

Önlisans: Gıda Teknolojisi-Namık Kemal Üniversitesi

Lisans: Beslenme ve Diyetetik-Üsküdar Üniversitesi

Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Y
Konum: Online Danışmanlık Diğer

İyiki dizge hanımla tanıştım kendi çabamla imkanı yok veremiyorum dediğim 13 kiloyu verdim 4 ayda ve gerçekten aç bırakmayan listeleriyle öyle ilgili ki danışanıyla

Konum: Online Danışmanlık Diğer

3 ay kadar danışmanlik aldim,ilgi ve alakasi icin teşekkür ederim, hızlı kilo verdim

Konum: Online Danışmanlık Diğer

Dizge hanımla iyikide tanismisik hep aç kalmaktan korkan biriyim ve yemeği çok sevmeme rağmen 1 aylık süreçte 5 kiloya yakın verdim daha da vericez teşekkür ederim çok

Konum: başka bir yer Diğer

Sağlıklı bir şekilde aç kalmadan 2 ayda 9 kilo vermemi sağlayan Dizge Hanıma ne kadar teşekkür etsem azdır.Her zaman güler yüzlü ve detaylı anlatımları ile hiç zorlanmadan harika bir süreç geçirdik.
Artık hedefine ulaşmış mutlu bir insanım...İyi ki yolum sizinle kesişmiş...Ne kadar teşekkür etsem azdır.
Sevgiler.

Konum: Online Danışmanlık Diğer

Veremediğim ve vermek için de uğraşmamışım kilolarım için bir destek almam gerekiyordu o sırada bir adım attım ve Dizge hanımla tanıştım. İnanılmaz bir enerjisi ve ilgisi var. Sağlıklı yaşama teşvik için birisinin desteğini istiyorsanız kesinlikle tek adres diyebilirim. Dizge hanım sayesinde 3 hafta da 57den 54.70 kiloya düştüm daha fazlasını da verebilirdim ama arada kaçamaklarım oldu. Bu sürece istediğim kiloya düşene kadar devam edeceğim ve bu kesinlikle Dizge hanımla olacak, her şey için şimdiden teşekkür ederim :))

L
Konum: Online Danışmanlık Diğer

Son zamanlarda aldığım kilolardan kurtulmak için Dizge Hanıma danıştım. Aç kalırım korkusuyla diyete başlamayı hep erteleyen ben Dizge Hanımın vermiş olduğu program sayesinde aç kalmadan kendi yeme içme düzenimi bozmadan 1 ayda tam tamına 8.4 kilo verdim. Gün içerisinde danışmam gereken durumlar hakkında hemen geri dönüş yapması ve güler yüzlü olması nedeniyle kilo vermek isteyen herkesin Dizge Hanıma danışmasını tavsiye ederim.

Konum: Online Danışmanlık Diğer

Dizge hanımın diyet listeleri ile 1 ay da 4.5 kilo vererek istediğim kiloya cok da zorlanmadan kolay bir şekilde ulastim. Kesinlikle tavsiye ederim.

Y
Konum: Online Danışmanlık Diğer

Merhaba, İlk kez diyetisyenle çalışıyorum ve üstelik de online.Nasıl olur diye merak ettiğim bu çalışmaya çok hızlı bir şekilde karar verip başladım.Bizim çalışmamız karşılıklı güvene dayalı başladı.Daha kan tahlili sonuçların çıkmamıştı bile.Enerjimizin tutması benim için çok önemliydi ve öyle de oldu.Sağlıklı beslenmek ve fazla kilolardan kurtulmak için kendime koyduğum 3 aylık hedefime Dizge hn.la ulaşacağım buna eminim.3 haftada gayet doyurucu ve seçenekli menülerle 2.4 kg. verdim.Aklıma takılanları sordum ve cevabını en kısa sürede aldım.Dizge hn.bu işi iyi biliyor , enerjisi, özgüveni yüksek ve bu yolda yanlız olmadığınızı hissettiriyor.Ben mutluyum, yola devam...

Konum: Online Danışmanlık Diğer

Dizge hanımla 1 hafta önce tanıştım ve online diyet e başladık 1 haftalık süreçte 2 kilo verdim bile. Güler yüzü ve ilgili tavırlarıyla sağlıklı yaşama teşvik ediyor

Konum: Online Danışmanlık Diğer

Dizge hanımla birlikte iki haftalık süreç içinde ili kiloyu gayet kolay biçimde verdim. Kendisi çok güler yüzlü ve danışanlarına karşı anlayışlı. Daha uzun bir süre dizge hanımla diyete devam edeceğim.