Prof. Dr. Doğa Seçkin;
1981'de Diyarbakır'da dünyaya geldi. Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu(2006'da). Ankara Dr. Zekai Tahir Burak Kadın Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 2007 ile 2012 yıllarında uzmanlık eğitimini almıştır..
İstanbul Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesine 2014 yılında atandı. 2015 yılında ise Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan Başasistanlık (Yrd. Doçent) sınavını kazanarak aynı hastanenin Eğitici Kadrosunda görevine devam etti. Hastanenin Ürojinekoloji, Endometriozis ve Jinekoloji birimlerinde bölüm sorumlusu olarak görev aldı. 2017 yılında Kadın Hastalıkları ve Doğum dalında Doçent ünvanını alarak görevine yine Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde devam etttirdi. ileri düzey Laparoskopi Eğitimi için Fransa Strasburg Üniversite'sindeki sertifikasyon ve diploma programlarına katılarak başarılı bir şekilde tamamladı.Avrupa Jinekolojik Endoskopi Derneği Eğitmen sertifikasını da almış olup Yurt dışında düzenlenen uluslararası laparoskopi eğitim programlarında eğitmen olarak görev almaktadır. Alanında yayımlanmış çok sayıda ulusal ve uluslararası makale, kitap bölümleri ve sunumları mevcuttur. Evli ve iki çocuk babasıdır.

Ulus Ahmet Adnan Saygun cad, Canan Sk., Beşiktaş, İstanbul

İnfertilite ve Tüp Bebek

Makaleler
Röportaj

Konum: Liv Hospital Ulus • Tüp Bebek

Doktorumuzla tüp bebek tedavisi sebebiyle tanıştık ve olumlu sonuçlar aldık.Zorlu sürecin her aşamasında samimi ve güler yüzlü oluşu sayesinde daima içimize su serpmişti ve süreci çok iyi yönetti.Çok başarılı bir doktor olmasının yanı sıra halden anlayan iyi ve şefkatli bir hekim.Süreçin her anında ulaşılabilir olması da biz anne baba adaylarının stresini azaltmasında büyük etkisi var.Hastasını çok iyi tanıyan ve hafızasıyla bizi şaşırtan canım doktorumuz iyi ki varsınız,iyi ki Kerem Doğa Seçkin.
Her şey için minnettarız,başarılarınız daim olsun.

Z
Telefon numarası doğrulandı
Konum: Liv Hospital Ulus • Rahim ve Yumurtal...daha fazlaık Ameliyatları daha az

Ocak ayinda Doğa Bey miyom ameliyatimi yapti. Rahim cok buyumus 2 tane miyom ve yumurtalikta kist vardi. Randevuda bilgilendirme ve yaklasimi cok hosuma gitti. Rahim alindi. Yumurtaliktaki kisti de temizledi. Boylece erken menopaza girmemis oldum. Ameliyat sonrasi cok rahat gecti. Doktorumun ilgi alaksi cok iyi ve guzeldi.

Ç
Konum: Liv Hospital Ulus • Tüp Bebek

Doğa hocamız tüp bebek tedavi sürecimizi son derece profesyonel ve samimi bir şekilde yönetti. İlk tüp bebek denememizde başarıya ulaştık. Son derece ilgili ve dakik, tüm sorularımızı ayrıntılı bir şekilde sıkılmadan tekrar tekrar yanıtladı. Tüm ekibide aynı şekilde ilgili ve güler yüzlü. Biz çok memnun kaldık, özellikle tüp bebek gibi yorucu bir tedavi düşünüyorsanız kesinlikle bu süreci en rahat geçirebileceğiniz doktor Doğa Bey dir.

T
Konum: Liv Hospital Ulus • İnfertilite ve T...daha fazlaüp Bebek daha az

Harika bir doktor kesinlikle tavsiye ediyoruz. Dışarıda 3 tüp bebek denemesi sonuç olumsuz, doğa beyde ilk deneme şükür pozitif sonuç, işinin ehli bir doktor gerek tecrübesiyle gerek bilgisiyle gerek güler yüzüyle bu süreci Cok keyifli geçirdik

Konum: Liv Hospital Ulus • Tüp Bebek

Doğa Bey ve Liv Hospital Ulus embriyoloji bölümü ekibi sayesinde embriyo dondurma sürecimiz sorunsuz ve stressiz gerçekleşti. İleri yaştan dolayı düşük beklentiyle başladığım süreçte sonuç başta söylenenden bile iyi sonuçlandı. İlk muayene gününden yumurta toplama işlemi ve sonrasındaki embriyo gelişim sürecine kadar tüm ekip güven verici ve profesyonelce çalıştı. Biz bugünkü aşamaya kadar olumlu sonuçları fazlasıyla aldık ama alamasaydık da başta Doğa Bey olmak üzere tüm ekibinin eksiksiz çabasından şüphem olmazdı.

Telefon numarası doğrulandı
Konum: Liv Hospital Ulus • Kadın Hastalıkları ...daha fazlaVe Doğum Randevusu daha az

İşini çok iyi bilmesinin yanında özverili çalışması ve iyi bir ekip yöneticiside.Kadınların genel problemlerinin başında Miyom sıkıntısı olur ,olurda benim vakam çok daha komplike bir operasyondu.Zehirli sarmaşık gibi sol kasığımdan sağ kasığıma kadar sinir bölgeleri ne çok yakın minimal bir çalışma gerektiren ve bağırsak yağ dokularına yapışıklığı ile zorlu bir operasyondu.Kerem bey operasyonu o kadar net anlattı ki tüm kriterlere hakim Asistan gibi bilmek çok güzel bir şeydi.Ameliyattan 2 gün sonra bu zor operasyonu geçirmemişim gibi arabamı kullanarak evime geldim.Ameliyat sonrası bile ağrım sızım yok denecek kadar az oldu.

C
Konum: Liv Hospital Ulus • İnfertilite ve T...daha fazlaüp Bebek daha az

Doğa bey ile tüp bebek sürecinde tanıştık. Tedavi sürecimiz çok başarılı geçti.İlk denemede istediğimiz sonucu aldık. Süreç boyunca aklımızdaki tüm soruları ayrıntılı bir şekilde anlattı. Her an ulaşabildik kendisine. Randevu saatlerine çok özen gösteren ve her hastaya gerekli zamanı ayıran başarılı bir doktor.

Konum: Liv Hospital Ulus • Laparoskopik Myomektomi

Doktorumla uzun süredir miyom takibi yapıyorduk. Sonunda miyomun büyümesi ve ilerleyen süreçte problem yaratmaması için ameliyat kararı aldık. Operasyon öncesi ve sonrası herhangi bir sorun yaşamadım. Aksine miyomun patlaması gibi ihtimaller normal yaşantımda daha riskli hissettiriyordu. Ameliyat sonrasında aynı gün yürüdüm. Çok şiddetli ağrılar yaşamadım. Normal hayatıma dönmem kısa süre aldı, zaten doktorum da aynı şeyi söylemişti. 3.haftanın sonunda dikişlerime krem sürmek dışında ameliyata dair herhangi bir şey hissetmiyorum.

K
Konum: Liv Hospital Ulus • Doğum

Doğa Hoca ile 1 sene önce tanıştık.1 yılı geçkin hamile kalamama sürecinden sonra Doğa hocaya gittik.İlk başta doğal tedavi ile başlayacağımızı olmazsa tüp bebek sürecine dahil olacağımızı anlattı.Ama bunlar dinlerken asla korkmuyor veya üzülmüyorsunuz çünkü Doğa Hoca size her şeyi en ince ayrıntısına kadar anlatıyor, açıklıyor. Önerdiği vitaminleri kullanarak 2 ay sonrasında normal yolla hamile kaldım ve tüm gebelik sürecimi yine Doğa Hoca takip etti.Ne zaman aklıma bir şey takılsa kendisine hemen ulaşabildim ve cevap alabildim. Bunun yanı sıra bizim bilmediğimiz birçok şey hakkında detay ve bilgi verdi.Kontrollerimiz hep güler yüzle ve memnuniyetle bitiyordu bir gebe için en önemli şeyin moral motivasyon olduğunu bilirsiniz.bir rahatsızlığım nedeniyle sezeryan olmak durumundayım ve Doğa hoca ile bu süreci de çok iyi yürüttük.Ameliyat öncesi ve sonrası herhangi bir korku veya acı yaşamadan oğlumuzu sağlıkla kucağımıza aldık.Gönül rahatlığıyla Doğa hocayla tanışmanızı tavsiye ederim.

Konum: Liv Hospital Ulus • Gebe Takibi

Doğa hoca ile hamileliğimin 9.haftasında tanıştık, uzun bi süreç olduğu için iyi iletişim kurabileceğim bir doktor arayışındaydım. İlk kontrolden itibaren yaklaşımı, enerjisi mükemmeldi odasından çıkar çıkmaz doktorumuz kesinlikle Doğa hoca olmalı dedik. Şehir dışından 2 saatlik yol gelmemize rağmen süreci çok pozitif şekilde ilerletti ve çok iyi anlaştık. Güven problemi yaşamadığım için Doğa hoca bize ne önerdiyse ona tamamen uyduk, ne zaman bi sorum, sıkıntım olsa her zaman her saat kendisine ulaşabildim. Hamileliğimin ilk gününden son gününe kadar mükemmel bir ilgi alakaya sahipti. Son haftalarımızda şehir dışına çıkacağı zamanı dahi direkt kendisi arayıp haber verme inceliği gösterdiğinde ne kadar doğru tercih yaptığımızı farkettik. 9 aylık sürecimiz sayesinde kolaylıkla geçti ve pozitif bi doğum süreci ile bebeğimize kavuştuk. Kendisi mesleğini çok seven ve çok saygı gösteren biri. Gerçekten iyi ki karşılaşmışız dediğimiz, herkese tavsiye edebileceğimiz mükemmel bir doktor.