Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
ni...
Telefon numarası doğrulandı
2010 da büyüme hormonu eksikliği şikayetiyle tanıyı koydu tedaviye başladı. Henüz 6 yaşındaydım ve 3 yıl boyunca tedaviyi yönetti ve onun yönetmesiyle olumlu sonuçlar almamıza vesile oldu. Şuan 20 yaşındayım ve tahmin ettiği boy ve kilodayım. Çok bilinmeyen hastalık olduğu için en umutsuz anımınızda süreci mükemmel yönettiği için şükranlarımı sunuyorum ve tavsiye ediyorum.
ay...n
Telefon numarası doğrulandı
gerçekten iyi bilgili bir doktor herkese tavsiye ederim......
Doğa Türkkahraman isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Doğa Türkkahraman, Çocuk Endokrinolojisi.
Doğa Türkkahraman adresi nerede?Doğa Türkkahraman şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Varlık Mah. Kazım Karabekir Cad Muratpaşa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Doğa Türkkahraman isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Doğa Türkkahraman online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Doğa Türkkahraman isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Doğa Türkkahraman bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Doğa Türkkahraman ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Doğa Türkkahraman hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Doğa Türkkahraman hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar