Bağımlılık Danışmanlığı
Özel muayenehane
Bağımlılık Danışmanlığı
Bağımlılık Terapisi
d....z
Kendisi halihazırda tedavime devam eden psikoloğum. Daha önce birçok doktorla görüştüm ama kendimi hiç bu kadar rahat hissetmemiştim. Aynı konuları defalarca konuşuyoruz kendisi bıkmadan usanmadan aynı şeyleri anlatarak bana yardımcı olmaya çalışıyor. Görüşmelerimiz dışında da ihtiyacım olan her saatte kendisine ulaşabiliyorum. Mesleğini severek ve hakkıyla yapan bir psikolog. O yüzden kesinlikle tavsiye ediyorum. Pişman olmazsınız. Başladığım zamana göre çok çok daha iyiyim. Bunu da eklemek istedim.
Panik bozukluk sebebiyle terapi hizmeti aldım ilgi ve alakalarından dolayı Doğagün beye çok teşekkür ederim.
Malesef bu súreçte Covid - 19 nedeniyle yakınlarımı kaybettim.Bu nedenle benim psikolojim bozuldu. Ölüm korkusu ve her an kötü bir olay yaşayacak gibiydim. Uykularım kaçtı. Evimi ihma etmeye başlamıştım.Sosyal medya üzerinden Doğagün beyle tanıştım. Bu benim için büyük şans oldu. Çünkü onun terapileri sayesinde normal hayatıma devam edebildim. Çocuklarım ve ailemle ilgilenebildim. Uzmanlığı ,dakikliği ve sabırla yargılamadan dinlemesi beni çok mutlu etti. Doğangün Bey' e bana hayatın anlamını tekrar kazandıran desteği için minnettarım.
i̇...e
Geçirmiş olduğum rahatsızlıktan sonra zaman içinde artarak çoğalan kaygı bozukluğu yaşamaya başladım.Genelde herkes gibi önce kendim üstesinden gelebilirim diye çabaladım. Fakat endişe halimi bir türlü üzerimden atamıyordum. Bu süreçte Doğagün hocamın uzman görüşleri terapilerdeki yönlendirme ve yaklaşımı sayesinde oldukça yol katettik. Her şey için çok teşekkür ediyorum.
em...r
Yıllardır beni içten içe tırmalayan hastalık takıntım vardı.Birçok uzmanla görüştüm. Ama sonuç alamadım .taa ki Uzman doktor Doğangün Doğan'la karşılaşıncaya kadar. Daha ilk görüşmeden sonra ilk defa rahat uyudum. Yaklaşımı çok samimi .Mantıklı açıklamalarıyla hiç bakmadığın bir pencereden bakmanı sağlıyor. Öyle sihirli cümleler buluyor ki inanamıyorsun . Normalde durumumun hiçte kolay olmadığını yavaş yavaş ilerleyeceğimizi söylemişti. İşini öyle profesyonel yapıyor ki çok hızlı ilerledik ve benim için mucizevi birşey oldu.Görüşmelerimiz uzaktan da olsa çok verimliydi. Ben çok mutluyum iyiki Doğangün Bey ile karşılaştım. Şimdi son on yılımın en güzel uykusunu uyuyorum hem de ilaçsız. Ve hayata bakış açım çok değişti.Kendime haksızlık etmemeyi öğrendim. Uzman doktoruma çok teşekürediyorum . Güvenle kendinizi sihirli cümlelerine bırakabilirsiniz.
f....
2019 yılında geçirmiş olduğum hastalıkla mücadele ederken hastalık geçti fakat psikolojik kalıntılar bıraktı. Destek almam gerektiğini düşündüm ve İnternet araştırmalarım beni Uzmanımla karşılaştırdı.Benim bakış açımı farklı noktalara çekmesi ve özenle takip etmesi sayesinde çok yol kat ettik. Doğagün Beye ne kadar teşekkür etsem az alanında çok donanımlı, içten ve samimi kişiliği ile kendinizi çok rahat ifade edebileceğiniz seanslar geçirmek isterseniz tavsiyem; tercihiniz sevgili doktorum olsun. Ve tekrardan teşekkür ediyorum.
Pandemi koşullarında gösterdiği kişisel özveriyle, kamera üzerinden çok başarılı bir terapi süreci yürütmesi nedeniyle kendisine teşekkür ediyorum. Danışanına mental açıdan verdiği güven duygusu herşeyi daha da kolaylaştırdı ve bu süreci çok sağlıklı atlatmama yardımcı oldu.Danışanına dikte eden bir dille değil kendisine sorular sorarak, kendi sorununu kendi çözmesine hep ön ayak olarak yaklaşıyor.Bu açıdan daha önce aldığım farklı deneyimlerimden çok daha faydalı geçti seanslarım.
h...
Uzmanıma sosyal medya üzerinden pandemi dönemin de destek hizmetiyle ulaştım. Panik atak sorunum ile ilgili destek aldım. Kendisi yargılamadan kendi kafamızdaki soruların nasıl yok edileceği ile ilgili bana yol gösterdi. Sıcakkanlı ve kesinlikle iyi bir dinleyici. Danışmanlık almak isteyen kişilerin tedirgin olmalarına hiç gerek yoktur.Psk. Doğagün Doğan desteği için çok teşekkür ederim.
Doğagün Doğan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Doğagün Doğan, Psikoloji. Size Doğagün Doğan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Danışmanlık, Randevu, Online Terapi, Bireysel Terapi, Bağımlılık Danışmanlığı, Bağımlılık Terapisi, Psikoloji Randevusu.
Doğagün Doğan adresi nerede?Doğagün Doğan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Doğagün Doğan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Doğagün Doğan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Doğagün Doğan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Doğagün Doğan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Doğagün Doğan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Doğagün Doğan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Doğagün Doğan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Doğagün Doğan hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Doğagün Doğan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Doğagün Doğan hangi sigortaları kabul ediyor?Doğagün Doğan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu