İç Hastalıkları Randevusu
İç Hastalıkları Randevusu
Diyabet Diyeti
Diyabet Eğitimi
il...i
merhababalar ben doğan nasır beye muayene oldum kendisi hastalarıyla çok ilgili ve alakalı olduğu iletişiminden belli. muayenede ilgisi ve alakası oldukça çok iyi hastayı takip etmesi.ben çok memnun kaldım herkese tavsiye ediyorum allah onun gibi doktorları başımızdan eksik etmesin...
al...̇
ÇOK İYİ DOKTOR BRAVO
zü...a
tanıdığım en değerli ve gerçekten çok iyi çok bilgili çok kaliteli birisi iyiki Doğan beyi tanımışım,iyiki.
Doğan Nasır Binici isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Doğan Nasır Binici, İç Hastalıkları. Size Doğan Nasır Binici tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: İç Hastalıkları Randevusu, Diyabet Diyeti, Diyabet Eğitimi.
Doğan Nasır Binici adresi nerede?Doğan Nasır Binici şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Üniversite, Çat Yolu Cd Yakutiye
Adresine gitmek zorunda kalmadan Doğan Nasır Binici isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Doğan Nasır Binici online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Doğan Nasır Binici isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Doğan Nasır Binici bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Doğan Nasır Binici ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Doğan Nasır Binici hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Doğan Nasır Binici hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.