Uzm. Dt. Doğan Öz Özel Denge Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği hizmet vermektedir.

Özel Denge Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Turgut Özal Bulvarı Metropol Sinema Karşısı M.Özaltın Apt. No:133 Kat:1 Daire:1, Adana

Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Göster

Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi Randevusu

20'lik Diş Çekimi +27 daha fazla

Apikal Rezeksiyon

Apse Insizyonu Ve Drenajı

Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)

Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi Randevusu

Randevu doğrulandı
Konum: Özel Denge Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi Randevusu

Çok iyi hekim tavsiye ederim herkese eli hafif iki tane köklü azı dişlerimi bir dakika içerisinde çekmiş farketmeden.

Ü
Konum: başka bir yer Diğer

Bundan 12 yıl önce Kanal tedavisi yaptığı dişime sonra kaplama yapılmıştı yaklaşık bir aydır kanal yapılan dişim aşırı derecede ağrıyor kanallı bir dişin ağrımaması lazım demekki iyi yapmamış bu nedenle kendisine bu tedaviyi yaptırdığıma çok pişman oldum

Uzm. Dt. Doğan Öz

Sanırım bir yanlışlık olmuş ben çene cerrahi uzmanıyım, kaldı ki 12 yıl dişiniz ağzınızda kalmışsa bu başarıdır, keşke ağrınız olduğunda diş hekimine başvursaydınız en azından ağrınızın nedeni belli olurdu, belki başka bir diştir. :)

Konum: Özel Denge Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Diğer

Çok gıcık gelen bir 20 lik dişim varmış. Doğan beyle tanıştım korkuyla gittiğim ameliyattan yüzler güzle çıktım. Doğan bey ilk karşıladığı anda tüm pozitif enerjisini yansıttı bana ve eli çok hafif, özenle severek yapıyor işini tekrar teşekkür ederim , iyiki tanıdım sizi. Tamamen profesyoneldi herşey en başından en sonuna kadar.

Konum: Özel Denge Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği 20'lik Diş Çekimi

Doğan beye yirmilik diş çekimi için gittim işini bu kadar profesyonel yapan bir diş doktoru görmedim yada bana denk gelmedi hastalarını çok iyi motive eden eli bir o kadar hafif çekim için vurduğu iğne bile acımadı yani kendisini iyiki tanımışız çokk teşekkür ederiz ⭐⭐⭐⭐⭐

Telefon numarası doğrulandı

Kendisine internetten ulaşmıştım.Gömülü 20 lik dişlerimi aldırdım.Hiç acı hissetmedim. Güler yüzü ile rahatlatan ve işini oldukça iyi yapan bir doktor. herkese tavsiye ediyorum.

Telefon numarası doğrulandı

yaptığı işte uzman olduğunu gösterdiği kadar iyi bir psikplpjik danışman olduğunuda kanıtladınız. Gerçekten teşekkürler. Sayenizde çok rahat gülebiliyorumve kendime aynada her baktığımda daha mutlu oluyorum.

O
Telefon numarası doğrulandı

implant yaptırmanın bu kadar basit bir şey olduğunu bilseydim, hiç bu kadar uzun süre dişsiz kalır mıydım. Her şey için teşekkürler özellikle güzel canlı müzikler için...

Telefon numarası doğrulandı

İnsanlığı, güler yüzü, yaptığı işin arkasında olması ve işini yaparken insanı rahatlatması gerçekten dikkate değer. teşekkürler... Başarılarınızın devamını dilerim.

Telefon numarası doğrulandı

yeni muayenehanesi de çok hoş olmuş (özel adana denge), başarılarının devamını dilerim...İmplant ameliyatının bu kadar kolay olduğunu bilseydim bunca sene dişsiz kalmazdım, herşey için teşekkürler (0322 2323247)

Telefon numarası doğrulandı

annem diş hekimi korkusu olan birisiydi ta ki Doğan beye rastlayana kadar. insanlara güler yüzlü davranması ve işinin ehli olması ,alanında en iyi hekim yapmakta Doğan beyi. çok teşekkürler.