Histerosalpingografi (HSG)
Rahim Filmi
Yüzyıl Mah. Barbaros Cad.No:81, İstanbul
Doygun Dalgıçoğlu Muayenehanesi
se...l
dolgun beyı eltimin sayesinde tanımıştım eltim tavsiye etmişti hem hamileyken kontrollere gıdıyordum ayrıcaa daha sonra kisten ameliyat oldum 6 7 senedir tanıyorum çokta memnunum mukemmel bır doktor herkesinde böyle düşündüğüne eminim
me...a
Doygun beyle tesadüfen doğumuma girmesiyle tanıştık kesinlikle başkalarına tavsiye ediyorum .ben ağabeyinin h astasıyım.
ni...l
20 yıldır tanıyorum dolgun beyi bir çok hastasını yakınen tanıyorum hepimiz çok memnunuz ailemizde onun tedavisi ile doğmuş bir çok bebek var en büyüğü şu an 18 yaşında.
Dolgun Dalgıçoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Dolgun Dalgıçoğlu, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Dolgun Dalgıçoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Rahim Filmi, Histerosalpingografi (HSG).
Dolgun Dalgıçoğlu adresi nerede?Dolgun Dalgıçoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yüzyıl Mah. Barbaros Cad.No:81 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Dolgun Dalgıçoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Dolgun Dalgıçoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Dolgun Dalgıçoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Dolgun Dalgıçoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Dolgun Dalgıçoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Dolgun Dalgıçoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Dolgun Dalgıçoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları