Abdominal Aort Anevrizması(Aaa) Onarımı
Abdominal Aort Anevrizmasının Endovasküler Onarımı
Ambulatuvar Kardiyak Izleme
Tümünü gösterHizmetler
Yalı Mah. 6523 Sok. No:32/B K:3 D:303 Karşıyaka İzmir Park Yaşam Ofisleri, İzmir
Çocuk Kardiyolojisi Randevusu
Balon Valvüloplasti
Biventriküler Pacemarker
Bypass Ameliyatı Koroner Arter Bypass Grefti
Prof Dr Dolunay Gürses Muayenehanesi
Cabg(Koroner Arter Bypass Grefti)
Cox-Maze Prosedürü
Prof Dr Dolunay Gürses Muayenehanesi
Dekalsifikasyon(Kalp Kapakçıkları Hastalıkları Tedavisinde)
Efor Testi
Holter Monitürizasyonu
Homogreft Kapak
Homosistein
Prof Dr Dolunay Gürses Muayenehanesi
Implante Edilebilen Kardiyoverter Defibrilatör (Icd)
Kalp Derinliklerinin Kapalı Yöntemle Kapatılması
Ldl Kolesterol Testi
Mekanik Protez Kapak
Mitral valv prolapsusu
Prof Dr Dolunay Gürses Muayenehanesi
Miyokard Perfüzyon Sintigrafisi (Talyum Testi)
Miyokardiyal Biyopsi
Perikardiyosentez
Perkutan Mitral Balon Valvuloplasti
Perkütan Komissürotomi
Prof Dr Dolunay Gürses Muayenehanesi
Perkütan Koroner Girişim(Koroner Anjiyoplasti)
Prof Dr Dolunay Gürses Muayenehanesi
Perkütan Translüminal Koroner Anjiyoplasti (Ptka)
Platelet Sitaferezi(Hemaferezis)
Plazmaferez(Hemaferezis)
Romatizmal Ateş
Prof Dr Dolunay Gürses Muayenehanesi
Sol Ventriküler Destek Aygıtı (Lvad)
Stent
Tam Kan Sayımı-Hemogram
Transmiyokardiyal Lazer Revaskülarizasyonu(Tmr)
Transözofageal Ekokardiyografi (Töe)
Treadmill Egzersiz Testi
Prof Dr Dolunay Gürses Muayenehanesi
Treadmill Egzersiz Testi ( Efor Testi )
Triküspid Kapak Replasmanı
Vega
Venografi
Venöz Dupleks Ultrasonografisi
Yüzeyel Ekokardiyografi
Çocuk Kalp Hastalıkları
Üfürüm
Prof Dr Dolunay Gürses Muayenehanesi
Çocuk ekokardiyografi, fetal ekokardiyografi (anne karnındaki bebeğin kalbinin değerlendirilmesi), 24 saatlik kalp ritm holter EKG, 24 saatlik tansiyon holter monitaorizasyonu ve anjio-kateterizasyon (kalp deliklerinin anjiyo ile kapatılması) konularında yoğun olarak çalışıyorum.
ni...
Dolunay hanımı doktorum sitesinden yorumları okuyarak ulaştık oğlumun kalbinde ritim bozukluğu şikayeti üzerine gereken tahlil ve tetkikler sonucunda çok şükür bir sıkıntı olmadığını ergenlik çağında bu tür şikayetlerin olabileceğini detaylı bir şekilde anlatarak beni ve oğlumu rahatlattı ilgisi,güler yüzü ve sevgi dolu konuşmasıyla muayenehanesinde gönül rahatlığıyla ayrıldık içiniz rahat gidebilirsiniz detaycı bir doktor.
ar...u
4,5 aylık bebeğimde üfürüm var dedikleri için gitmiştik. Her şeyi her detayı açık açık anlattı bize sakinleştirdi. Harika bir doktor ne diyebiliriz başka bilmiyorum.
i...
Prof. Dr. Dolunay Gürses'e oğlum doğduğundan beri gidiyoruz. Kalp kapakçığı yapışık olarak doğdu, yani biküspit aort kapak tanısı kondu. 6 ay süreyle kontrole gidiyoruz. Bu süreçte bizi oldukça bilgilendiriyor, sorularımızı yanıtlıyor, oğlumuzla çok güzel ilgileniyor. Muayene sırasında çok dikkatlidir. 3 senedir farklı görüş aldık ama başka doktora gitmedik, çok memnunuz. Branşında çok iyi bir doktor. Şu an Denizli'den İzmir'e taşındı, ama İzmir'e gitmeye devam ediyoruz. Çünkü hastalığımızın seyrini en başından beri kendisi takip etmektedir.
Yirmi yıl önce oğlumun üfürüm sorunu nedeniyle Ege Üniversitesinde tanıştığımız Prof.Dr. Dolunay hanım;
Alanında ki tecrübesini, her cümlesi ve her hareketi ile hissettiriyor.
Geçmiş yıllara dönük bütün kayıtları tutmuş olması, hatta kayda girmeyecek ayrıntıları hatırlıyor olması işine ve hastalarına verdiği değeri gösteriyor.
İhtiyacımız olduğu her zaman destek ve yardımlarını görüyoruz.
nu...n
Oğlumu rutin kontrol için götürmüştüm. Dolunay Hanım’ın ilgisinden çok memnun kaldık. Oğlumla iletişimi mükemmeldi iyi ki sizi tanımışız
ö.....
Kızımın doğumdan sonra kalbinde üfürüm tespit edilmesi sonucu çocuk doktorumuzun yönlendirmesiyle randevu aldığımız mükemmel çocuk kardiyoloji uzmanı. İzmir'de bulabileceğiniz en yetkin, en güler doktor olabilir. Muayenehanesi de son derece donanımlı. Kızımın doğumu Denizli'de oldu, Ardahan'da yaşıyoruz. Çok uzak evet ama mesafenin hiçbir önemi yok, kızımın sonraki takip tarihinde kendisini yine ziyaret edeceğiz.
Kizim 5 yasinda kucuklugunden beri takibini Dolunay Hocam yapmaktaydi Izmir’e tasinmasiyla son kontrolune gelememistik. Plansiz birden Izmir’e gelmemiz gerekine gecenin bir saatinda ertesi gun icin randevu almaya calistim. Doktor hanim aslinda muayene kabul etme gunu olmamasina ragmen eski hastasi olmamiz ve cok sk gelemiyor olma sebebimizle bize randevu verdi kizimla yine her zaman ki gbi harika ilgilendi. Sevgisi, sicakkanliligi, detayli aciklamalari ile yine icimiz rahatlamis, soru isaretimiz olmadan yanindan ayrildik. Iyi ki varsiniz Dolunay Hocam.
se...z
Doktorumla birlikte büyüyüp ilerlediğimiz tedavi sürecinin 16.yılındayız. 2008 yılında tanıştık kendisiyle ve o günden beri takipli hastasıyım kendisinin. İlk günden itibaren gerek kendisinin ilgisi özverili çalışması gerek mesleki bilgisi her konuda destekleyici olmasının sayesinde en başta ameliyat olmam söz konusuyken uyguladığı tedavi sayesinde ameliyatsız bir şekilde sadece ilaç tedavisiyle hayatıma devam edebilmekteyim. 16 yıldır ara kardit hastasıyım doktorumun uyguladığı tedaviyle iyileşme süreci yaşayıp şimdide hastalığımı stabil tutmaktayız. Kendisinin tavsiyelerine uyup düzenli ilaç kullanımı ve kontrollerle birlikte bugünlere geldik ve halen doktorumla İzmirde tedavi sürecine devam etmekteyiz. İzmir Çocuk Kardiyoloji olarak gerek mesleki bilgisi gerekse hastalarına karşı samimi tavırlarıyla herkese tavsiye edilmesi gereken bir doktor. Benim için bir doktordan ziyade ailemden biri gibi oldu kendisi.
15 yaşındaki kızımın sporcu lisansı için Dolunay Hocamıza muayene olduk. Anne olarak benim de bir çok kalp problemim olduğu için endişeliydim ama hocamız bizimle çok kapsamlı ilgilendi, muayene etti eko ve ekgsini inceledikten sonra bize detaylı bilgi verdi. İçimize su serpti. Pozitif ve enerjik yaklaşımıyla çok memnun kaldık.
g....y
İkiz bebeklerimizin 5. ay kalp kontrolü için çocuk doktorumuzun yönlendirmesi ile gittik. Detaylı muayene ve tetkikleri bizzat doktor tarafından titizlikle yapıldı.Doktor hanım tıbbi terimleri bizim anlayacağımız şekilde çok yalın olarak bize aktardı ve endişelerimizi giderdi. İletişiminden ve yaklaşım tarzından çok memnun kaldık. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
Dolunay Gürses isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Dolunay Gürses, Çocuk Kardiyolojisi. Size Dolunay Gürses tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Çocuk Kardiyolojisi Randevusu, Eko(Ekokardiyografi), Ekg, Anjiyografi, Efor Treadmil Testi, Holter Izlemi, Eforlu Ekg, Kardiyak Kateterizasyon, Kardiyak Anjiyografi.
Dolunay Gürses adresi nerede?Dolunay Gürses şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yalı Mah. 6523 Sok. No:32/B K:3 D:303 Karşıyaka İzmir Park Yaşam Ofisleri İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Dolunay Gürses isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Dolunay Gürses online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Dolunay Gürses isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Dolunay Gürses, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Dolunay Gürses isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Dolunay Gürses tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Dolunay Gürses hakkında ne düşünüyor?Toplam 18 hasta / danışan, Dolunay Gürses hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Dolunay Gürses hangi sigortaları kabul ediyor?Dolunay Gürses tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Güneş Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, QNB Finansbank Sigorta, Garanti BBVA Sigorta, AIG Sigorta, Generali Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Kardiyologları
İzmir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Kardiyologları
İzmir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Kardiyologları
İzmir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Kardiyologları
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Kardiyologları
İzmir bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Kardiyologları
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Kardiyologları
İzmir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Kardiyologları