Evlilik Terapisi
n....e
Görüşmeye başlayalı 3 seans olmasına rağmen farkındalığımın arttığını hissediyorum.Yaşamak için yaşıyordum.kendimi sevmeye başladım.Bu arada kendisini de seviyorum.Yolunuz açık olsun başarınız daim olsun Döndü Hanım
ze....
Kendimi en kötü hissettigim anda kendimle celostigim ve kendime haksizlik ettiğimi dusundugum anda yardim almam gerektigine karar verdim ve döndü hocamla tanisdim henuz başında olmamiza ragmen kendimi iyilestirmeye basladim cok tesekkur ederim derin katkiları icin
f....
Döndü hanım cok ilgili mütavazi alanında gayet basarılı bir psikolog. Kendisinden oldukça memnun kaldım. Son zamanlarda özellikle covid yüzünden yaşam kalitem düşmeye başlamıştı. Döndü hanım sayesinde kısa sürede problemlerimin üstesinden gelebildim. Kendisini iyiki tanımışım. Beni cok iyi analiz etti. Güler yüzü bana güç vermişti. Hayata bakış açım çok değişti. Kaygılarımı büyük ölçüde yenebilmenin mutluluğunu yaşıyorum. Hiç düşünmeden başvurabileceğiniz bir psikolog. Meslek hayatında başarılar dilerim hocama. İlgi ve alakası için ayrıca teşekkür ederim.
s....c
Ben Döndü Hanımla 4 seanstır beraberim ve bu süre içinde kendimle ilgili çok fazla farkındalık geliştirdim. Kendimi gerçekten sevmeye ve Şevket göstermeye başladım.Öfkemi kontrol etmeyi öğreniyorum.Başkalarının onayına ihtiyacım olmadığını kabul ettim.Kendine yetebilen bir insan olmanın mutluluğunu yaşıyorum diyebilirim.Kendisine teşekkür ederim.
Hocamla tanışmamız tavsiye ile oldu. Gün geçtikçe öfkem ve insanlardan uzaklaşma isteğim artıyordu. Şimdi yavaş yavaş anlıyorum nedenlerini. Daha iyi tanıyorum kendimi. Bana çok iyi geldi Döndü Hanım. İyi ki kesişmiş yollarımız.
Dondu hanim gercek bir piskolog.zor gunlerimi atlatmamda cok yardimci oldu.Allah sizden razi olsun...
r.....
Döndü hanıma bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittik.Kızımın yaşadığı genel kaygı ve korkular nedeniyle 6 seanstır kızıma verdiği terapi ile çok yol katettik.Sayesinde zor günleri geride bırakıp kızımın sınav dönemindeki kaygılarını yok denecek kadar azalttık.Kendisi çok nazikti ve kızım ile aralarındaki diyalog mükemmeldi.Baska zamanlarda da danışmak istediğim bişey olduğunda her zaman mesajlara kısa sürede döndü.Keşke kızımı daha önce kendisine goturseydim.Kendisine çok teşekkür ediyorum.Kızım artık sorunları ile nasıl başa çıkacağını biliyor.Bizim gibi sorunları olan herkese tavsiye ederim.
s....b
Döndü hanımla 4seansım oldu onun sayesinde hayata bakış açım bile degişti. Döndü hanımdan önce çok fazla psikologa gittim ama onun kadar ilgilenen birisini görmedim onun sayesinde suan hem çok mutluyum hemde hayatım degişti diye bilirim Allah razı olsun kendisinden iyi ki döndü hanımla tanışmısım
İnsanın bazen zora düştüğü anlar oluyor elbet bende o dönemde hocamız sayesinde atlatıp beni kendine getirdi ve kim olduğumu bana hatırlattığı için ona minnet duyuyorum.
a....d
Ben döndü hnm dan çok memnun kaldım Allah razı olsun çok zorlu süreçkerimi kolaylıkla atlatmamı sağladı ve daha sonraki süreçlerimide kolaylaştıracak mükemmel yönlendirmeleri oldu tekrar çok teşekkür ederim kendisine
Döndü Durmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Döndü Durmaz, Psikoloji. Size Döndü Durmaz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Bireysel Terapi, Aile Danışmanlığı, Yetişkin Terapisi, Online Danışmanlık, Normal Randevu, Online Terapi, Aile Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Randevu, Çocuk ve Ergen Psikolojisi.
Döndü Durmaz adresi nerede?Döndü Durmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bahçelievler Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Döndü Durmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Döndü Durmaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Döndü Durmaz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Döndü Durmaz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Döndü Durmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Döndü Durmaz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Döndü Durmaz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Döndü Durmaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 14 hasta / danışan, Döndü Durmaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar