Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: başka bir yer Diğer

Tedavim once ankara havettepede basladi doruk hocanın hocasinda sinan beksac hocada baslasi cok cok uzun bir tedavi sürecim oldu 5 tane düşüğüm vardi sonundada dis gebelik olunca artik cocuk sahibi olamıyacağimi düşündüm sonrasinda istanbulda yasayan biri olarak ankaraya gitmek zor oluyodu sinan beyin de tavsiyesi ile doruk beye gittim benimle oda tam 3 yil ilgilendi tedavimi anlattı detayli takip etti herseyi okadar iyi anlatiyo ve hastasiyle okadar iyi ilgileniyorki anlatamam devler hastanesinde beklenmeyen bir ilgi ile kendisi cik basarili tecrubeli hiç-bir detayi anlatan bir doktor 8.yil sonunda once rabbimin sonra onunda sayesinde bir evlat sahibi oldum nasil tesekkur etsem az ne desem az allah razi olsun basarilari daim olsun keske her doktor onun gibu bizi anlasa mukemmel biri

Konum: başka bir yer Diğer

Doruk Bey’e 3lü testim riskli çıktığı için gittim. Ona tedavi olduğum içim çok şanslıyım. Çok ilgili , çok çalışkan, çok profesyonel, anlatımı süper. Tüm doktorlar onun gibi olsa

Konum: başka bir yer Diğer

Hacettepe hastahanesinde asistanlığını yapmış personelin en çok sevdiği doktor ve çok değerli hocam doruk katlan çoçuğumuzun olmasının %0 olmasına rahmen bizimle en baştan sonuna kadar uğraşan kalbi güzel muhteşem insan dogumda esimi olumden kurtardin ve ikizlerimizden birisi kurtardın ve suan 12 yasinda biz 12 senedir sana dua ediyoruz allah senden razi olsun senin gibi doktorlara cok ihtiyaç var hocam saygilarimi sunuyorum seni asla unutmayacağız

Konum: başka bir yer rıskli gebelik

söze nerden başlayacagımı bılmıyorum 33 yasındayım engelli bır cocugum var 2. gebeliğimde kendısıyle tanısma fırsatı yakaladım hayatımmda bırçok hekımle muhattab olmam gerekıyo dıger cocugumdan dolayıı bu kadar alakalı sayılı tanıdıgım hekımler vardır bunların içine suanda doruk beyde eklendı malesef. gebeliğim sonlanmak zorunda kaldı her asamasında yanımda oldugunuz ıcın en ince ayrıntıya kadar bıkmadan usanmadan herseyı çok güzel anlattıgınız için ruhen ve bedenen zarar gormemem için benimle ilğilendıgınız için sonsuz tesekkürlerimi iletirim çok daha iyi yerleri hakediyorsunuz inşallah arkanızdan sızın gibi hekımler yetişir yeri dolduralamiyacak bir hekimsiniz

Konum: başka bir yer Detaylı Ultrason

Hamileliğimin 2. trimesterında ayrıntılı ultrason diye gidip yanlışlıklada olsa bir şekilde kendisine denk geldiğimiz ve denk geldiğimiz için şükrettiğimiz kaliteli ve gerçek bir hekim..Hastalarını fazlası ile önemseyen ,, en ufak aytıntıyı bile kaçırmamaya özen gösren, fazlaca sabırlı bir şekilde karşısındaki kişiye bıkmadan o anlayıncaya kadar durumuyla ilgili tüm ayrıntıları anlatabilen ve yine ne yapılacağı konusunda en ayrıntılı şekilde bilgi veren ve takip eden, kendimde bir sağlık çalışanı olarak şu kıyaslamayı yapabiliyorumki,bir devlet hastanesinde gerçekten böyle doktorlar varmı dedirtecek türden mesleğini aşkla yapan enerjik, özverili,güleryüzlü, kibar, kısaca sizi sizden çok düşünen mükemmel bir doktor...

Konum: başka bir yer Ikili testim yüksek riskli

Doruk bey kesinlikle devlet hastanelerindeki ilgisiz doktorlar sınıflandırmasına asla giremeyecek kadar harika ve mükemmel bir doktor kesinlikle böyle ilgili bir doktor olamaz herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlatan gerekirse saatlerce açıklama yapan genelde öğle saatinde bile kendinden ödün verip yemeğe bile gitmeyen bir doktor kendisi ile 1 sene önce tanışma fırsatım oldu ikili testim çok riskli çıktığı için sans eseri kendisini buldum ve işini aşkla severek yapan bir doktor olarak herkese tavsiye ediyorum hala daha kontrollerime gittiğimde beni hala unutmamış ve hatırlıyor olması bile ayrı bir incelik kesinlikle çok başarılı ve güleryüzlü bir doktor doruk bey iyi ki var diyebilirim erkek doktor istemeyen eşim bile doruk beyin ilgi ve alakasına hayran kaldı :)

C
Konum: başka bir yer Gebe Takibi

Gebeliğimin 8. Haftasında tanıştım kendisiyle. Devlet hastanesinde olduğu için “o kadar hasta var bana zaman ayıramaz” mantığı ile gittim yanına. Tüm önyargılarımı yıktı. Gebeliğim boyunca yemem gerekenlerden almam gereken ilaçlara her şeyimle inanılmaz derecede ilgilendi. Hayatım boyunca işini bu kadar severek yapan, hastaları için öğlen yemeğe bile çıkmayan, her hastası ile tek tek ilgilenen ve tıp dilinde konuşmak yerine bizlerin anlayabileceği dile indirgeyerek konuşan Doruk Bey kadar mükemmel bir doktor görmedim. Hem mesleki bilgisi hem yaklaşımı açısından harikulade bir doktor. Kendisini yıllar sonra çok çok daha iyi yerlerde göreceğime eminim. Oğlum Doruk’a ileride gururla göstereceğim kişi. Yaptıkları için ne kadar teşekkür etsem az gelir.

Mayıs ayında sezaryen doqum yaptım ve çok rahat bir doqumdu çok teşekkür ediyorum Doruk Beye. Kesinlikle tavsiye ederim herkese insanlar aşırı abartarak anLatıyor sezaryeni ama çok şükür ben iLk qün ayaqa kaLktım. Allah izin verirse ikinci bir bebeqm oLursa kesinLikLe yine tıp fakültesine giderim . Hemşirelerden oda görevLiLerine kadar hepsi çok güzel ilgileniyor ben hiç bir hastanede böyle ilgi görmedim. Örnegin Pansuman yapmaya geliyor hemşire canını yakmamaya özen gösteriyor. Saat başı konrol ediliyorsun zaten iLacına kadar geLip şimdi iLaç saatiniz geLdi diyorLar hepsi qüLer yüzLü hepsinden Allah Razı Olsunn Ben Çok Menmun Kaldım Doktorumdan da Hastaneden de ☺

L

Riskli gebeliğim boyunca kontrolünde olduğum tuncay Bey izne ayrıldığında Doruk Bey ile tanışma fırsatım oldu. Birçok dr gebeliğimden umudu kesmemi söylese de Doruk Bey de Tuncay Bey gibi kararıma saygı duyarak her zaman gerekli kontrolleri ve dikkati sağladılar. Doruk Bey "madem kararlısın o halde çabalayacaksın" demişti bana ve kendisi bilmese de bu sözüyle ben kendime geldim. Her zaman kibar,nazik ve anlaşılır dille açıklama yapmıştır. Başarılı olacağına inanıyor ve ilerde çok saygın noktalarda göreceğimi biliyorum. Teşekkür ederim.

Pek çok kez sağlık kurumlarına başvurmama rağmen yaşadığım düşüklerin sebebini bir takım kronik ve genetik sağlık sorunlarıyla ilişkilendirerek uygun beslenme ve tedavileri öneren ilk kişidir Doruk Bey. Bu yüzden bilgisine ve deneyimine çok güvenirim. Bunun yanında durumumu benim anlayacağım basittlikte anlatan, umutsuz konuşmalarımı olumluya çeviren, aynı şehirde olmadığımız için gebeliğim süresince beni kırmayarak sorularıma mail ve telefon yoluyla cevap veren harika bir Doktordur. Onun bilgisi ve desteği ışığında sağlıklı bir bebeğim oldu. Doruk beye sonsuz teşekkürler. Hayatta ismi gibi Doruklara ulaşmasını dilediğim, çalışkan, bilgili ve iletişimi güzel olan Doktorum yolun açık olsun.

Profili düzenle veya yönet