Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi Randevusu
Zirkonyum Porselen Kronlar
Çene Eklemleri Tedavisi
İmplant
su...k
Diş çekimi sırasında bir ağrı ya da sızı hissetmedim ve hızlıydı çekim sonrası da çok diş ağrım olmadı
za...ü
Doruk Beye 3 adet implant ve implantların üstüne de 7 adet porselen diş yaptırdım. 1 senedir kullanmaktayım. Bu süreçte herhangi bir sorun yaşamadım. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
i̇...
Eşim ve ben de dişlerimizi dolgu, kaplama ve implant yaptırdık. Çok memnun kaldık. Tavsiye ediyorum. Pişman olmazsınız.
a ...d
Tedavi sürecim yaklaşık bir ay önce diş agrimla başladı randevu alıp geldiğimde klinik çalışanları ve doktorum çok ilgilendiler çene filmimle tedavi sürecim başladı ve ikinci geldiğimde dr.diş çekimi yerine bana daha kullanışlı ds kanal tedavisi ve kaplama yaptı.her hafta bir diş dolgusu çürük tedavisi itinayla yapıldı yıllardır geldiğim doktorum işinde çok iyi olduğu için başka bir yer düşünmeden geldiğim tek kliniktir.Herkese gönül rahatlığıyla öneririm.
ha...a
Doruk hocama dolgu tedavisi için gittim. Muayene için yeterli zaman ayırıp yapılacak işlemle ilgili detaylı ve anlaşılır bilgiler verdi. İşlem sırasında da yaptığı her işlemi anlatarak yaptı. Bu da korkumu ve endişemi kontrol edebilmemi sağladı. Benim gibi dişçi korkusu olan biri için kesinlikle tavsiye edebileceğim bir doktor. Randevu alma, muayene sırası ve sonrasında her şeyden çok memnun kaldım. Ulaşım olarak da merkezi bir yerde olması çok iyi.
Merhaba, Doruk Bey'e implant işlemi için gitmiştim. 7 adet implant yapılacaktı takılan implantların bazılarında kalıp çok iyi alınamadığı için implant takıldıktan sonra aşındırma işlemi yapıldı ve yapılan aşındırma fazla olduğu için diş yüzeyi dümdüz oldu ve diş formunu kaybetti. Çiğneme yerine pres yapıyor takılan diş bu nedenle hiç memnun kalmadım. Kalan diğer dişlerimden birisi önceden yapılan kaplama içindi. İmplant takılmadan önce yapılan temizleme aşındırma işleminde yine aşındırma fazla yapıldığı için sağlam dişimde sinirler hasar gördüğü için ayrıca kanal tedavisi yaptırmak zorunda kaldım. İmplantlar takıldıktan sonra kendi dişlerimde ağrı olan yerler oldu. Toparlamak gerekirse bu kadar zaman ve emek isteyen işlemlerde insan daha iyi sonuçlar bekliyor. Takılan 7 implantın 2 tanesinden memnun kaldım sadece bu nedenle bu tarz ciddi işlemlerde tavsiye etmiyorum.
ay....
Doruk Hocama surekli olarak dis tedavisi icin gelmekteyim. Her muayenede ayrintili olarak bilgi verip yapilmasi gerekenleri itinayla planlayip takibini yapmaktadir. Dis tedavim boyunca köprü , kaplamalar dolgu tedavilerimi etkin bir sekilde uyguladi. Cene yapim geregi tedavim sirasinda oldukca sabirli ve anlayisli bir sekilde olabilecek zorluklarin ustesinden gelebilmem icin cok iyi takip yaparak destegini gosteren cok sabirli bir doktordur. Son tedavim de basarili bir sekilde tamamlandi ve cok memnunum.
ya....
Uzun zamandır ertelediğm diş tedavilerimi Doruk hoca ile tanışınca hemen tedavi ettirmem gerektiğine karar verdim. Öncelikli olarak sabırlı ve sakin bir şekilde uygulayacağı tedaviyi tane tane anlattı. Doğru teşhisle sağlıklı ve acısız bir tedavi süreci geçirdim. Diş dolgularım, kanal tedavileri,diş kaplama ve özellikle implant sürecini doğru sıralama uygulayarak sağlıklı bir şekilde sonuçlandırdı. Tedavinin üzerinden 2-3 ay geçti ve bu süre içerisinde hiç bir problem yaşamadım. Sağlıcakla kalın hocam.
fe...r
Doruk bey ilgi ve alakasiyla muhteşem bir doktor. Sıkıntılı birçok dişimin yapilmasi amacıyla kendisiyle tanıştık. Artik kurtarilamayacak olan bir dişim için implant kararı aldik. Öncesinde çekim yapıldı ve 3-4 ay civari çekim bölgesinin iyileşmesini bekledik. Bu süre de sürekli kontrollerimiz oldu, diğer dişlerimin dolgusu, temizlenme işlemi vs. yapildi. Çekilen dişin yeri tamamen kendine geldiğinde implant aşamasına geldik. Korkularima rağmen kendisinin rahatlatıcı tavri ve el becerisine bağlı olarak hiç bir sıkıntı yaşamadan işlemimizi tamamladik. Doruk beyle yolumuz kesiştiği için şanslıyım.
al...
Doruk bey tedavimin başından sonuna kadar çok ilgiliydi. Kendisine kaplama ve dolgu yaptırdım. Her aşamada bilgi vermesi ve sorduğum sorulara verdiği cevaplarla tedavimin sağlıklı geçmesini sağladı. Kendisine kolaylıklar dilerim.
Doruk Şaher isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Doruk Şaher, Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi, Diş Hekimi. Size Doruk Şaher tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Ağız Cerrahisi, İmplant, Kemik Grefti, Sinus Cerrahisi, Diş Çekimi, Overdenture Protezler, Çene Eklemleri Tedavisi, 20'lik Diş Çekimi, Estetik Porselen, Zirkonyum Porselen Kronlar.
Doruk Şaher adresi nerede?Doruk Şaher şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Meşrutiyet Cad. Çanakkale Apt. 36/24 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Doruk Şaher isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Doruk Şaher online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Doruk Şaher isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Doruk Şaher, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Doruk Şaher hangi dilleri konuşuyor?Doruk Şaher ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Doruk Şaher isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Doruk Şaher tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Doruk Şaher hakkında ne düşünüyor?Toplam 84 hasta / danışan, Doruk Şaher hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Doruk Şaher hangi sigortaları kabul ediyor?Doruk Şaher, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Doruk Şaher ile iletişime geçmenizi öneririz.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları
Ankara bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları
Ankara bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları