Türk Oftalmoloji Derneği
Medikal Estetik Derneği
European College of Aesthetic Medicine and Surgery
International Academy of Aesthetics
SERTİFİKALARI
İple yüz germe (Thread lift, fransız askısı) uygulamalı eğitimi
Göz Çevresi Estetiği, Botox ve Dolgu eğitimi
Uygulamalı mezoterapi eğitimi
Yüz gençleştime teknikleri uygulamalı eğitimi
Göz kapağı ve göz çevresi estetiği eğitimi
Uygulamalı Glokom Cerrahisi eğitimi
Keratoplasti (Kornea nakli) eğitimi
SMILE lazer cerrahi uygulamalı eğitimi
Göz Bankacılığı eğitimi
Refraktif cerrahi eğitimi
Kornea Bankası Tıbbi Müdürlük Sertifikası
Uygulamalı Şaşılık cerrahisi eğitimi
Medikal retina ve vitreoretinal cerrahi uygulama teknikleri eğitimi
Göz Hastalıkları Randevusu
Katarakt Ameliyatı
Monofokal Göz İçi Lensleri
Multifokal Göz İçi Lensleri
Özel Dorukcan Akıncıoğlu Kliniği
Plazma Enerjisi (Ameliyatsız Göz Estetiği)
Trifokal Göz İçi Lensleri
İmplantlarla Göz Kapağı Cerrahisi
e ...u
Merhaba, Dorukcan beyin iletişimi ve ilgisinden memnun kaldım. Kendisi çok nazik ve her türlü açıklamayı yapıyor. Göz torbası ameliyati oldum. Ameliyat süreci de çok iyiydi. Tereddüt etmeden gidilebilecek bir uzman olduğunu düşünüyorum.
ni...ç
Dorukcan Bey o kadar isinde profosyonel ve yetenekli bir doktor ki hic duzeltilemiycek bir göz altı torbası revizyonunu sikintisiz ve harika bir sekilde saatlerce ugrasarak duzeltti… Çalışanları ve kendisi her türlü ilgi ve alakayı gösterdikleri için güven veriyor zaten Hangi sehirde ve ülkede yasarsaniz yasayin ama gozunuz kapali bu doktorda ameliyat olabilirsiniz.
Mr. Dorukcan is such a professional and talented doctor that he corrected a revision that could never be corrected, without any problems and in a wonderful way, by working for hours... No matter what city you live in, you can only have surgery with this doctor with your eyes closed.
a....y
Dorukcan bey göz kapağı düşüklüğü ameliyatı oldum kendisine minnettarım çok başarılı bir ameliyattı ellerinize sağlık hocam görüşümü güzelleştirdiğiniz için başarılarınız devamını dilerim
y....a
Kontak lens lens taktirdim 20 sene boyunca kullandigim gözlüklerimden 1 gün içinde kurtuldum Dr dorukcan beye teşekkür ediyorum ilgi alakası cok güzeldi işinde uzman ve başarılı
g.....
Dorukcan hocamın Başarılı operasyonuyla gözüme takılan akıllı lens sayesinde Yıllardır kullandığım gözlügümden kurtuldum, kendisine minnettarım. Herşey için çok teşekkür ederim, iyiki var .
f ...ç
Başarılı, çok değerli, güleryüzlü, candan bir doktor. Babamın sağ ve sol gözünü astigmatını düzelterek birer hafta ara ile katarakt ameliyatı yaptı ve çok memnun kaldık. Kendisinin ilgi alakası, titiz muayenesi, ameliyat öncesinde bilgilendirmesi çok iyiyiydi. Bizimle içten ilgilenen, her sorumuza yanıt veren ve ameliyatımızı başarı ile yapan Dorukcan Hocama çok teşekkür ediyoruz. İyiki varsınız.
y....c
Sayın doktorum Dorukcan bey üst göz kapağı düşüklüğünü son derece başarılı bir şekilde gerçekleştirdiği için kendisine minnettarım ellerinize sağlık hocam hem gençleştim hem görüşüm güzelleşti ilginiz insanlığınız takdire şayan çevremdeki herkese kesinlikle tavsiye ediyorum biliyorum ki ömür boyu başarılarınız daim olacak saygılarımla
be...a
Doktorum Dorukcan Bey'e sosyal medya vasıtasıyla ulaştım. Doktoruma üst göz kapağı ve gözaltı torbaları için başvurdum. Ameliyatımın başarılı geçtiğini düşünüyorum. Doktorumuz her şeyi detaylı olarak açıklıyor ve bilgilendiriyor. İşine hakim bir insan. Ayrıca çok kibar, saygılı, sevecen, sempatik ve çok pozitif iyi bir insan. Elbette çevreme tavsiye ederim. Zaten sonuçlar yüzümde de görüneceği için etkili bir tavsiye olacaktır diye düşünüyorum.
çi...m
Yaklaşık 1 ay önce Relex Smile lazer ameliyatı olarak 13 senelik lens/gözlük serüvenimi noktaladım. Ameliyat sonrası İlk 3 saat yanma-batma oldu, sonrasında 24 saat içinde tam anlamıyla görüşüm netleşti. Ertesi gün işe ve spora gidebildim. Göz kuruluğu gibi sorunları yaşamaktan korkuyordum ancak smile lazer olduğum için böyle bir problemim olmadı. Ameliyat öncesinde doktor bey her konuda detaylı bilgiyi sağladı. Ameliyat esnasında da sürekli benimle konuşarak yaptığı işlemleri anlattı. Ameliyathaneye "giriş-hazırlanma-ameliyat-çıkış" 15 dakika gibi bir süre aldı. Ameliyat sonrasında işi oldu bittiye getirmeden sürecimin takipçisi olup, randevu için irtibata geçerek, kontrollerimi de sağladılar. Eğer göz yapınız uygunsa kesinlikle smile lazer olmanızı ve Dorukcan Beyi tercih etmenizi tavsiye ediyorum.
ay...l
Çok uzun yıllardır gözlük ve lens kullanıyorum. Lazer yaptırmak konusunda kaygılarım vardı. Fakat Dorukcan Bey operasyon öncesinde süreci detaylı bir şekilde anlatıp sorularıma açıklık getirdi.Bu mesajı lazer ameliyatından bir gün sonra yazıyorum. Bu kadar çabuk iyileşip görüşümün bu kadar net olacağını tahmin etmemiştim.İyi bir hekim olmasının yanı sıra çok etkili iletişim kurduğunu düşünüyorum. Dorukcan Beye çok teşekkür ederim.Güvenle ameliyat olacağınız bir hekim
Dorukcan Akıncıoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Dorukcan Akıncıoğlu, Göz Hastalıkları. Size Dorukcan Akıncıoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Göz Hastalıkları Randevusu, Randevu, Göz Check Up, Göz Muayenesi, Multifokal Göz İçi Lensleri, Göz Yaşı Kanal Tıkanıklığı Ameliyatı, Trifokal Göz İçi Lensleri, Katarakt Ameliyatı, Göz Anjiyosu (FFA), Hareketli Göz Protezi Cerrahisi.
Dorukcan Akıncıoğlu adresi nerede?Dorukcan Akıncıoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Deniz mahallesi Konyaaltı caddesi nu:24 Antmarin İş Merkezi Kat:2/201 Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Dorukcan Akıncıoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Dorukcan Akıncıoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Dorukcan Akıncıoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Dorukcan Akıncıoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Dorukcan Akıncıoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Dorukcan Akıncıoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Dorukcan Akıncıoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Dorukcan Akıncıoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 50 hasta / danışan, Dorukcan Akıncıoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Dorukcan Akıncıoğlu hangi sigortaları kabul ediyor?Dorukcan Akıncıoğlu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Antalya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göz Doktorları
Antalya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Göz Doktorları