Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı
Çocuklarda Yeme Problemleri
Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı
Çocuklarda Yeme Problemleri
be...r
Aile danışmanı olarak oğlumdan dolayı tanıştık.Aile bireyleri olarak yaşadıklarımız,eşimle olan ilişkilerimde çok yardımcı oldu. Anlamadığım,çözemediğim konular da bana sorular sorarak ve cevaplarını ben vererek sorunlarımla daha kolay başa çıkabildim. Kafama takılan şeyleri yanlış açıları düzeltti. Aşama kaydettin diyaloğumuz devam ediyor aile bireyleriyle de görüşüp destek alıyrouz kendisinden.En beğendiğim özelliği duygu ve düşüncelerimizi anlaması,iyi bir dinleyici,ayrıntıları unutmuyor,hafızası kuvvetli geçen zaman sonrasın da dahi hatırlıyor.Özellikle aile içi ieltişim de eşimle özellikle çözemediğim sorunlar olduğunu gördüm mutsuzluk ve şikayet vardı nasıl çözmem gerektiğini öğrendim,Çocuğumun ergenlik döneminde neler yapabileceğimi gösterdi.Zaman sıkıntımız vardı bireyleri kendimiz dışında profesyonel davranabilmeyi sağladı.Dudu hanım ilişkiler konusunda farklı bakış açısı sağladı. Seanslardan memnun kaldım. Kaçtığım ama kendisiyle konuşup çok şeyden çözüm aldım.Daha önce çok pahalı ünlü bir psikiyatriste gittim ama ilaç yazma noktasına geldim süreç kat edemedik 10 yıl önce dudu hanıma gitseydik sorunları çözmüştük. Dudu hanımı tavdiye ediyorum görüşen arkadaşlarımda var.
gi...n
Çok sıkıntılı olduğum bir dönemdi eşimle ayrılık durumumuz olmuştu 6 ay kadar,3.ayında Dudu hanımla tanışma fırsatım oldu.Uzun bir süre yaklaşık 2 ay kadar eşim olmadan kendisiyle görüştüm daha sonra eşimde katıldı ve kendimizi hazır hissetiğimizi anladık.Beraber yaşamaya başladık. Sorunlarımızı çözdük ilişkimize devam ediyoruz. Dudu hoca bana ne yapmam gerektiği konusunda yol gösterdi,şu an problemlerle karşılaşıyorum ama kendim çözüm bulabiliyorum sayesinde her konu da beni etkileyerek çözüm sağlamama neden oldu. Ailemden herkesle görüşüldü problemim geniş çaplıydı ve hepsiyle birlikte olan problemim çözüldü. Tavsiye ediyorum tanıdıklarıma da 3 ayrı arkadaşım görüştü kendisiyle benim tavsiyemle gittiler.Bana sorunun çözümünü sorduklarında dudu abla sayesinde diyorum.
ay...z
Sizin göremediğiniz sorunları o görüp size farklı boyutlar da olayı net görmenizi ve çözmenizi sağlıyor.Bir kaç arkadaşımın tavsiyesiyle tercih ettim.Hayatıma dair olumlu şeyler aldım.Farklı bir bakış açısı edindim,olumsuz tecrübelerimi olumlu hale getirmeyi öğrendim.Olanı ortaya koyuyor sizin düşünmenizi sağlıyor,çözüme yönelmeniz için yön gösteriyor.Memnun kaldım seanslardan biraz acı çektiriyor ama sonuçta memnun kaldım çünkü gerçeklerle yüzleşiyosunuz.Ben bugün bir arkadaşıma tavsiye ettim yarın kendisi de gidecek beraber gidicez.Daha öncesinde görüşmüşlerdi,terapi uygulanmamıştı ama sonucunda düzelmişti daha terapi almadan.Sorunumu çözmem açısından yeterli oldu.Sorunlarım büyütelecek kadar da değilmiş faydasını gördüm.Tavsiye ediyorum.
Dudu Şahin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Dudu Şahin, Aile Danışmanlığı. Size Dudu Şahin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı, Randevu, Çocuklarda Yeme Problemleri.
Dudu Şahin adresi nerede?Dudu Şahin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Turan güneş bulvarı. Galip Erdem caddesi. No:26 Çankaya/Ankara Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Dudu Şahin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Dudu Şahin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Dudu Şahin isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Dudu Şahin, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Dudu Şahin hangi dilleri konuşuyor?Dudu Şahin ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Dudu Şahin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Dudu Şahin bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Dudu Şahin ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Dudu Şahin hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Dudu Şahin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.