Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi
Gaziantep Yolu 14. Km. Karacasu Mevkii, Kahramanmaraş
Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
C
cx...x
doktor bey ben hastaneye goz durumundan geldım opr.dr.mekmet cakmak 'a muanede bulundum gozum daha kötu oldu bunun nedenı nedır acaba
dr...k
Telefon numarası doğrulandı
süper bir doktor mükemmele yakın el becerisi süper ilk görüşte tanı kor eğitim hayatı başarılarla dolu cerrahpaşa tıp fakültesinin yetiştirdiği ilk on doktordan biridir
Duran Ekmekçi isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Duran Ekmekçi, Göz Hastalıkları.
Duran Ekmekçi adresi nerede?Duran Ekmekçi şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gaziantep Yolu 14. Km. Karacasu Mevkii Kahramanmaraş
Adresine gitmek zorunda kalmadan Duran Ekmekçi isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Duran Ekmekçi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Duran Ekmekçi isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Duran Ekmekçi, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Duran Ekmekçi isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Duran Ekmekçi bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Duran Ekmekçi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Duran Ekmekçi hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Duran Ekmekçi hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yakınlardaki Göz Doktorları