Nöroloji Randevusu
Epilepsi Testi
Felçli Hasta Takibi
Hareket Bozukluklarında ve Migrende Botulinum Toksin Uygulamaları
Duran Yazıcı Muayenehanesi
Klinik Nörofizyoloji (Başlıca EMG ve Uyandırılmış Potansiyeller)
Migren Botoksu
Nöropsikolojik Hasta Takibi
Parkinson Takibi
Sinir Blokajı Enjeksiyonu
Duran Yazıcı Muayenehanesi
İlk-orta-lise öğrenimimi Tokat ilinde tamamladım.
1999-2005 yılları arasında, Temel Tıp Eğitimimi Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesinde tamamladım.
2005 Eylül ayında, Biyokimya alanında uzmanlık eğitimi almaya hak kazandım. 2006 Nisan ayında mevcut görevimden ayrılarak Nöroloji Uzmanlık Eğitimine başladım.
2006-2011 yılları arasında, Nöroloji Uzmanlık Eğitimimi Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesinde tamamladım.
2011 Kasım ayında, Ordu Devlet Hastanesinde göreve başladım. 2 yıllık mecburi hizmet sonrasında aynı hastanede görevimi sürdürmeye devam ettim.
2020 Eylül ayı itibarı ile kamu görevimden ayrılarak, siz hastalarımıza daha fazla zaman ayırıp daha faydalı olabilmek için, özel kliniğimde nörolojik hastalıklar tanı, takip ve tedavi açısından hizmet vermeye devam etmekteyim.
Epilepsi, Migren, Demans, Parkinson Hastalığı, Tuzak Nöropatiler, Vertigo alanlarında güncel tedavi metodları özel ilgi alanlarım arasındadır.
Evli ve 3 çocuk babasıyım.
gü...ı
Sayın hocama annem nöropatik ayak ağrıları için gitti. Daha önce içmediği ilaç kalmamıştı.İlaç yazıp göndermedi, bütüncül yaklaşımıyla annemin yaşam şeklini değiştirdi. Hem ayak ağrıları büyük oranda azaldı hem de şeker ilaçlarını bıraktı sayesinde. İlgisi, hasta takibi harika.
o.....
Parkinson hastalığı tedavi süreci işleyişi detaylari ve hastalığa bakış açısı gayet özverili ve olumluydu
o....a
Kulak cinlamasi sebebiyle gittim. 12 yildir bu hastaligi cekiyorum. Gorusme iyi gecti ve ilgisinden cok memnun kaldim. Bir dizi test ten gectim. Konuyla ilgili birden fazla tedavi secenegi nin oldugunu soylemesi ayrica dikkatimi cekti. Umarim tedavi surecim iyi gecer. Herkeze huzur ve saglik diliyorum. hocama ve calisma arkadaslarina tesekkur ederim.
ke...
Dünürüm un epilepsi şüphesi nediyle psikiyatri Dr önerisiyle geldik, doktorumuz devlet hastanesinden tanıyorum, annemi götürmüştü, çok yardımcı olmuştu. çok ilgili tesisleri tedavisi basarili
Ben çok memnun kaldım.Bana soran herkese de öneriyorum.Sağolsun doktorumuz bana yardımcı oldu.Çözüm odaklı olması hoşuma gitti.Kafamda uyuşma vardı,potansiyel epilepsiden şüphelendiğim için gittim.Tetkikler yapıldı, öyle birşey olmadığı söylendi.Psikolojik olduğu söylendi.Bunun için sonrasında tekrar gideceğim.
Ben çok memnun kaldım.Normal baş ağrısı şikayeti ile gittim.Sağolsun çok ilgilendi.Anksiyete problemim olduğunu söyledi, çok memnun kaldım.Çok anlayışlı ve dinleyen bir insan.Daha önceden tanıdığım hastaları vardı, onun vasıtası ile ulaştım ve çok memnun kaldım.Farklı bir şehirde yaşıyorum ama gidip gelmeyi de düşünüyorum.
c.....
Duran Bey gayet iyi yaklaşımlı bir doktorumuz .Tedavisinden fayda gördüm, gereken ilaçları verdi annem için.Herşeyden memnun kaldım.Annem alzheimer hastası, yaşlı bakım hastası.Aileyi bilgilendirmesi de gayet iyi.Muayenedeki ilgilenmesinden de memnun kaldım.Hem insanlık olarak iyi hem de doktorluk olarak iyi.
f.....
Muayenehanenin giriş kapısında karşılayan çalışanları, muayene odasına girdiğimde ilgi ve alakasını gösteren Duran Bey'i mesleğine ve emeğine olan saygısından ötürü tebrik ederim.Görevini içten yapan doktorumuzu canı gönülden tebrik eder ve başarılarının devamını dilerim.Çok ilgili.Benim sağ bacağımda platin var, ilaç kullanıyorum.Nörolojik çıkarılamayan mermi olduğu için kontrolümüz 45 dk, 1 saat sürer.Konuşma sonrasında ilaç yazdı ve yanından ayrıldım.Saygılı ve samimi bir doktor.
d.....
Ben kendisinden çok memnunum, hastasıyla çok iyi ilgilenen bir doktor.Alanında gayet başarılı.Hastaneye gittiğinizde gerekeni yapan birisi.Bana çözüm bulan doktordur.Psikolojik olarak duygu durum bozukluğu ilacı verdi.Şu anda kullanıyorum ama çok rahatım.Doktorumla da sürekli whatsapp üzerinden iletişim halindeyim.Şu an şikayetim var dediğimde arayıp soruyor.Aşırı derecede memnunum.Yaptıklarından dolayı da çok teşekkür ederim.Aynı durumda nörolojik rahatsızlığı olan arkadaşlarıma da tavsiye ederim.
Kendisine baş ağrısı şikayeti ile gittim.Migren tanısı kondu.Kendisini daha önceden hastaneden tanıyordum, o yüzden ona gittim.İnsan ilişkilerinden, doktorluğundan, hekimliğinden her şeyinden memnun kaldım.
Duran Yazıcı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Duran Yazıcı, Nöroloji. Size Duran Yazıcı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Nöroloji Randevusu, Normal Randevu, Botoks, Epilepsi Tedavisi, EEG (Elektroensefalografi), EMG, MRI Değerlendirme, Elektromiyografi, Epilepsi Testi.
Duran Yazıcı adresi nerede?Duran Yazıcı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şarkiye Mah. Kazım Karabekir Cad. No:37 K:4 D:401 Ordu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Duran Yazıcı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Duran Yazıcı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Duran Yazıcı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Duran Yazıcı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Duran Yazıcı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Duran Yazıcı tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Duran Yazıcı hakkında ne düşünüyor?Toplam 26 hasta / danışan, Duran Yazıcı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.