Akciğer Biyopsisi
Bronkoskopi
Mediastinal Tümör Rezeksiyonu
Plevral Sıvı Aspirasyonu
ga...p
Çok iyi bir doktor.Hastalarına karşı anlayışlı ve sabırlı.
Duran Yıldız isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Duran Yıldız, Göğüs Cerrahisi. Size Duran Yıldız tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Akciğer Cerrahisi, Akciğer Ve Plevra Biyopsisi, Akciğer Biyopsisi, Mediastinal Tümör Rezeksiyonu, Bronkoskopi, Anterior Mediastinotomi, Plevral Sıvı Aspirasyonu.
Duran Yıldız adresi nerede?Duran Yıldız şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Oba Mahallesi Yeşilyurt
Adresine gitmek zorunda kalmadan Duran Yıldız isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Duran Yıldız online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Duran Yıldız hangi dilleri konuşuyor?Duran Yıldız ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Duran Yıldız isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Duran Yıldız bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Duran Yıldız ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Duran Yıldız hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Duran Yıldız hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Duran Yıldız hangi sigortaları kabul ediyor?Duran Yıldız tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; SGK Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.