Opr.Dr. Durhasan Torun 1992 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesinden mezun olmuştur.2001 yılında Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Hastalıkları Anabilim Dalında uzmanlığını tamamlıyan Durhasan Torun Mersin Ortodoğu Hastanesinde hastalarına hizmet vermektedir.

Aşılama Yöntemi

Cinsel Problemler +12 daha fazla

Dilatasyon Ve Kürtaj

Doğum Kontrol

Gebe Takibi

Konum: başka bir yer Diğer

Sistorektosel ameliyatımı 4yıl ertelereyerek Durhasan beyde yaptırdım keşke bu kadar beklemeseydim. Az ve öz konuşup bana o gücü verdi.. minnettarım..

Konum: Özel Ortadoğu Mersin Hastanesi Gebe Takibi

Ben emine ergin 1 yıla yakın hasan hocanın yanında muayene oluyorum daha önce gebelik kaybı için kürtaj olmuştum yanında 7 ay sonra hamile kaldım şimdi onun yanına tekrar gidiyorum gayet bol bilgili alanında uzman anlayışlı doktorlardan birisidir kendisinden çok çok memnunum

Bende durasan hocamın bir hastasıyım gerçekten hastalarıyla çok iyi bakıyo ben çok memnunum hatta bizim aile bile hocamın hastası inşallah benim doğumuma hocam denk gelir :)

Yeni Muayeneye başladım Tavsye üzerine.. Fakat Bana verdiği ilacı almak için ezaneye gittiğimde bu ilaç 1 yıldır satışlardan kaldırıldı dedi eczacı.. :S

Op. Dr. Durhasan Torun

Üşenilmeyip buraya yazıldığına göre bu bir şaka olmalı.Bazı ilaçlar vardır Günde 10 hastaya yazarız. Bazen de bir ilacı nadir hastalıklar için 1-2 yılda bir yazabiliriz.Hasta bize bulamadığını belirtirse muadil yada benzerini yazarız.

kontrolleri gayet güzel teşhisleri açık sözlü eşim denkgelirse dogumunu ona yaptırmakistyor

L

ben latife aydoğdu dr.hasan beyin hastasıyım aynı zamanda muayenesinde elamanıydım hamileliğimim 9 ayına kadar takipte bulundu sezeryan sırasın çok ilgilendi kendisine çok teşekür ederim bayan arkadaşlara tavsiye ederim memnun kalırsınız dr.hasan torun