Kazımdirik Mahallesi Mustafa Kemal Cad. No:122/C Özkanlar, Bornova, İzmir
ay...n
Dursun Çiğdem Hocama Ankara Medikalpark Batıkent hastanesinde Halluks valgus şikayeti ile gittim. Ameliyatımı oldum. Başarılı bir operasyon geçirdim. Ağrılarım dindi. Hocam ilgili, sakin, hastasını iyice dinleyen, anlayan bir doktordur. Kesinlikle tavsiyemdir. İyi ki varsınız hocam.
şe...a
Evde düştüm doktora gittim gittiğim doktor parmaklarımın kırıldığını hiç bir şekilde alçının olamayacağını söyledi eve gönderdi aradan iki gün geçti ayağım morarmaya ve kan toplamaya başladı yerimde duramaz hale geldim dursun beye randevu aldım Allah razı olsun çok ilgilendi parmaklarımın degil ayagimin kırıldığını söyledi ve alçıya aldı bir ay duracağını söyledi dursun bey çok bilgili ve ilgili bir hekim çok teşekkür ederim
i̇....
Dursun hocaya farklı sıkıntılar(ayakta yumuşak doku zedelenmesi ve tenisci dirseği) için bir kaç defa gittim. Çok nazik, hasataya yaklaşımı çok olumlu ve çok bilgili. Çok kısa ve etkin şekilde tedavi uyguladı. Gereksiz yere tatkikler istemiyor. Muayenelerinde titizce sorunu anlayabiliyor. Çok memnun kaldım.
iş...i
2 yaşındaki kızım elini kapıya sıkıştırmıştı. Biz parmakları diye düşünürken elini çıkartmaya çalışırken dirseğinin çıktığını öğrendik ama doktorumuz hiç bizi telaşlandırmadan yardımcı oldu. Kendisine teşekkür ederiz
Dursun Çiğdem isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Dursun Çiğdem, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Dursun Çiğdem adresi nerede?Dursun Çiğdem şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kazımdirik Mahallesi Mustafa Kemal Cad. No:122/C Özkanlar İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Dursun Çiğdem isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Dursun Çiğdem online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Dursun Çiğdem isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Dursun Çiğdem bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Dursun Çiğdem ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Dursun Çiğdem hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Dursun Çiğdem hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İzmir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İzmir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İzmir bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İzmir bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İzmir bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İzmir bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İzmir bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İzmir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İzmir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İzmir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İzmir bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İzmir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları