mu...
Profesyonelliği tedavide yaklaşımı güler yüzü insanı motive etmesi ile duygu hanım kıymetli bir isim henüz kolajen aşamasına gelmemiş olmasam da altın iğne prp uygulamasının dahi faydasını yeterince gördüm kendisini tanıdığım için çok memnunum
Duygu Hocamı rozasea hastalığımın başladığı bir dönemde tanıdım. Birkaç doktora gitmiş,fayda görememiş, bu arada hastalığım da ilerlemeye başlamıştı. Duygu Hocam alanındaki bilgisiyle, hastaya güven veren bir doktor. Uyguladığı tedavi sürecinde beni çok rahatlattı. Aldığımda sonuçla da yüzümü güldürdü. Hastayı sıkı takip ediyor,bilgilendiriyor , sonuçları da bu yüzden mükemmel oluyor. Hocama kulağımın üzerinde çıkan ve hızla büyüyen bir et beni nedeniyle de gitmiştim. Gerekli olan her şeyi fazlasıyla yaptı ve sonuçtan çok memnun kaldım. Herkese tavsiye ederim.
Duygu Alptekin Avcı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Duygu Alptekin Avcı, Dermatoloji.
Duygu Alptekin Avcı adresi nerede?Duygu Alptekin Avcı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mersin Mersin
Adresine gitmek zorunda kalmadan Duygu Alptekin Avcı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Duygu Alptekin Avcı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Duygu Alptekin Avcı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Duygu Alptekin Avcı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Duygu Alptekin Avcı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Duygu Alptekin Avcı hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Duygu Alptekin Avcı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mersin bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Dermatologlar
Mersin bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Dermatologlar