Lisans öğrenimi boyunca anaokulu, özel klinikler gibi birçok farklı alanda staj deneyimi edinmiştir.
Bitirme tezini ‘Türkiye’de Boşanmış Bireylerin Ailede ve Toplumda Karşılaştıkları Durumlar’ konusuyla tamamlamıştır.
Psikoterapi Enstütüsü’nde Bütüncül Psikoterapi- Duygu Odaklı Bireysel Terapi Eğitimi –Hipnoz Eğitimini tamamlamıştır.
2020 yılında Aydın Adnan Menderes Üniversitesi’nde Aile Danışmanlığı eğitimini 480 saat ( 60 saati süpervizyon) olmak üzere ‘Aile Danışmanlığı’ unvanını almıştır.
İstanbul Üniversitesi’nde Oyun Terapisi ve Drama Süpervizor eğitimini tamamlamıştır.
Eğitim ve stajlarını Koşuyolu Aqua Yaşam kliniğinde tamamladıktan sonra, Bağdat caddesinde bulunan özel klinikte yüz yüze ve online olarak seanslarına devam etmektedir.
Aile Danışmanlığı Randevusu
Bağdat Cad Nermin German Apt No:456 Kat:4 D:4 Kadıköy Suadiye İstanbul, İstanbul
Aile İçi İletişim Sorunları
Evlilik Öncesi Danışmanlık
Eğitim Danışmanlığı
Sorunlu Aile İlişkileri Terapisi
Duygu Bozyel
Kendinizi rahat hissettiren çok samimi bir tavrı var. İkinci seansım olmasına rağmen çok aşama kaydettim.
d.....
Sevgilimle aramızda aşamadığımız bazı problemler sebebiyle gittik Duygu Hanım'a. Arkadaşımın tavsiyesiyle ulaştık. Yaklaşık 1 senedir ara ara devam ediyoruz. Aşamadığımız sorunlarımızı aştık. Eski sıkıntılarımızı yaşamıyoruz. Duygu Hanım uzmandan ziyade bir arkadaş gibi yaklaştı bize. Samimiyeti sayesinde kendimizi rahat hissettik. Tüm duygularımızı rahatça açabildik. İhtiyacımız olan her zaman çekinmeden ulaşabildik kendisine.
İş hayatımdaki ve aile hayatımdaki stres sebebiyle ulaştım Duygu Hanım'a. Arkadaş çevremin tavsiyesi üzerine gittim. Bir süre ailemden uzaktaydım ve kendimi yalnız hissetmeye başlamıştım. Yaklaşık 2 aydır devam ediyoruz Duygu Hanım'la. Aileme daha çok bağlandım. Yaptığım doğru ve yanlışları daha iyi ayırt etmeye başladım. İnsan ilişkilerimi düzeltmem konusunda yardımcı oldu. Daha önce de bir çok uzmana gittim ama Duygu Hanım danışana yaklaşımı ve ilgisiyle çok farklıydı. Sanki ailemden biri gibi destek oldu bana.
z.....
Sosyal hayatımdaki stres sebebiyle araştırarak ulaştım Duygu Hanım'a. Yaklaşık 1 aydır devam ediyorum. Stresim azaldı. Olaylara da daha geniş açıdan bakabiliyorum. Daha önce farklı tecrübelerim olmuştu ama Duygu Hanım'da daha çok fayda aldım. Duygu Hanım'ın konuşma tarzı, yöntemleri ve olayları yorumlaması çok daha farklı çok memnunum.
Eşimle birlikte büyüdük diyebilirim. Çocukluktan gelen üstünü kapattığımız problemleri çözmek için gittik. Araştırarak ulaştık Duygu Hanım'a. Yaklaşık 7 aydır devam ediyoruz. Artık eşimle iletişim kurmaya başladık. Kavgalar gürültüler olmadan konuşabiliyoruz. Konuları daha kolay çözmeye başladık. Duygu Hanım çok sakin bir insan. Aynı zamanda çokta dakik bir uzman. Danışanlarına yaklaşımı kibar ve nezaketli bir yaklaşımı var.
f.....
Dikkat dağınıklığı sebebiyle araştırarak ulaştım Duygu Hanım'a. Yaklaşık 2 aydır devam ediyorum. Eski halime göre daha iyiye gidiyorum. Kendimi daha iyi hissediyorum. Duygu Hanım sıcakkanlı ve ilgili bir uzman. Olaylara karşı çözüm odaklı yaklaşıyor. Genel anlamda çok memnunum.
Duygu Bozyel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Duygu Bozyel, Aile Danışmanlığı. Size Duygu Bozyel tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Aile Danışmanlığı Randevusu, Evlilik Öncesi Danışmanlık, Evlilik Danışmanlığı, Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı, Evlilik Terapisi, Aile Danışmanlığı, Çift Terapisi, Online Terapi, Aile Terapisi, Oyun Terapisi.
Duygu Bozyel adresi nerede?Duygu Bozyel şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bağdat Cad Nermin German Apt No:456 Kat:4 D:4 Kadıköy Suadiye İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Duygu Bozyel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Duygu Bozyel online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Duygu Bozyel isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Duygu Bozyel, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit.
Duygu Bozyel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Duygu Bozyel bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Duygu Bozyel ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Duygu Bozyel hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Duygu Bozyel hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Duygu Bozyel hangi sigortaları kabul ediyor?Duygu Bozyel tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.