Uzm. Dr. Duygu Coşkun Özbakır

Dermatoloji daha fazla

Isparta 1 adres

1985 yılında Ankara'da doğdum.2009 yılında Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun oldum ve aynı yıl dermatoloji ihtisasına başladım.2014 yılında İstanbul Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi Dermatoloji Kliniği'nden uzmanlığımı aldım.2015-2017 yılları arasında Isparta Devlet Hastanesi'nde,Mart-2017 den itibaren Isparta Şehir Hastanesi'nde dermatoloji uzmanı olarak çalıştım.Temmuz-2020 itibari ile kamu görevimden ayrılarak çok sevdiğim mesleğimi daha iyi şartlarda icra edebilmek için kendi kliniğimde hizmet vermeye başladım.Evliyim,bir çocuk annesiyim.

Uzm. Dr. Duygu COŞKUN ÖZBAKIR DERMATOLOJİ VE KOZMETİK KLİNİĞİ
Piri Mehmet Mah.101. Mimar Sinan Caddesi No:79 Güleş İş Merkezi 4. kat Daire:13, Isparta Merkez, Isparta

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı

Ben Alma

Dermatoloji Randevusu

Ş
Telefon numarası doğrulandı
Konum: Uzm. Dr. Duygu COŞKUN ÖZBAKIR DERMATOLO...daha fazlaJİ VE KOZMETİK KLİNİĞİ • Diğer daha az

Göz altındaki yağ bezesini lazerle temizlerken her an için acı duyup duymadığımı sormanız kendimi rahat hissetmemi sağlıyor

P
Randevu doğrulandı
• Konum: Uzm. Dr. Duygu COŞKUN ÖZBAK...daha fazlaIR DERMATOLOJİ VE KOZMETİK KLİNİĞİ • Cilt Bakımı daha az

Cildimde lekeler vardı PRP yaptırdım lekeler azaldı

Randevu doğrulandı
• Konum: Uzm. Dr. Duygu COŞKUN ÖZBAK...daha fazlaIR DERMATOLOJİ VE KOZMETİK KLİNİĞİ • Botoks daha az

ellerime botoks yaptırdım. 6 ay boyunca rahat ettim.

Randevu doğrulandı
• Konum: Uzm. Dr. Duygu COŞKUN ÖZBAK...daha fazlaIR DERMATOLOJİ VE KOZMETİK KLİNİĞİ • Randevu daha az

Oğlumun siğil tedavisi için ilk defa gittiğim bir klinikti çok memnun kaldık her taşa hitap eden doktor kimliği beni gerçekten mutlu etti kalabalık bir hasta portföyü olan bir klınık fakat kontrol mekanizması ve randevu takibi çok iyiydi beklemeden kontrol olup işlemimiz bile yapıldı

Telefon numarası doğrulandı
Konum: Uzm. Dr. Duygu COŞKUN ÖZBAKIR DERMATOLO...daha fazlaJİ VE KOZMETİK KLİNİĞİ • Botoks daha az

Botoks için gittim ilk görüşmeniz olmasina ragmen samimi bir ortam vardı ertesi gün botoks yaptırdım hem Duygu hanım hemde ekip arkadaşlarına ilgi ve alakalari çok iyiydi Botoks etkisi başlayınca yeniden yazicam

R
Telefon numarası doğrulandı
Konum: Uzm. Dr. Duygu COŞKUN ÖZBAKIR DERMATOLO...daha fazlaJİ VE KOZMETİK KLİNİĞİ • Ben Alma daha az

Lazerle ben aldırma işlemi yapıldı gittiğim gün yapılması beklememem her şey çok iyiydi

Randevu doğrulandı
• Konum: Uzm. Dr. Duygu COŞKUN ÖZBAK...daha fazlaIR DERMATOLOJİ VE KOZMETİK KLİNİĞİ • Mezoterapi daha az

3 seans yüz leke mezoterapisi, 2 seans saç Prp ve 1 seans saç mezoterapi uygulaması yapıldı. İşlemler devam edecek ancak şu ana kadar ki sonuçlar iyi. Duygu Hanım da yanında çalışan arkadaşlar da gayet güler yüzlü, ilgili ve işini layıkıyla yerine getiren insanlar. Tavsiye ederim. Saygılarımla

Randevu doğrulandı

Duygu Hanım ilk andan itibaren hastaya karşı çok iyi bir iletişime geçiyor.
Ben rahatsızlığımdan dolayı cildimin bazı reaksiyonlar vermesi sebebiyle Duygu Hanım'a başvurdum.
Kendisi yaptığı muayene ve detaylı açıklamalarla kafamdaki tüm soru işaretlerini giderdi.
Güleryüzlü, iletişimi çok iyi, özverili ve işinde uzman birisi.
Duygu Hanım dermataloji alanında Isparta'da gönül rahatlığıyla gidebileceğiniz bir doktor.

Telefon numarası doğrulandı
Konum: Uzm. Dr. Duygu COŞKUN ÖZBAKIR DERMATOLO...daha fazlaJİ VE KOZMETİK KLİNİĞİ • Lazerle Leke Tedavisi daha az

4 yıl önce yüzümde oluşan güneş lekeleri yüzünden gitmediğim doktor kalmadı. Duygu hanım'ın yenilikleri takip etmesi ve tedavi yollarını bilmesi benim gibi lekelerden fondöten kullanmaktan bıkanlar için umut ışığı oldu. 20 gün önce lumecca yapıldı ve inanması benim için çok zor ama lekede sevindirici şekilde açılma var.

Telefon numarası doğrulandı
Konum: Uzm. Dr. Duygu COŞKUN ÖZBAKIR DERMATOLO...daha fazlaJİ VE KOZMETİK KLİNİĞİ • Altın İğne Fraksiyonel Radyofrekans daha az

Aknelerim için gelmiştim onları geçirdik şimdi de leke tedavisi uyguladık umarım çok iyi sonuçlar alırız doktor hanımın ilgisinden çok memnunum çok güler yüzlü hastalarıyla çok ilgili bir bayan iyiki tanışmışım