Piri Mehmet Mah.101. Mimar Sinan Caddesi No:79 Güleş İş Merkezi 4. kat Daire:13, Isparta Merkez, Isparta
Dermatoloji Randevusu
Somon DNA Aşısı
Yanak Dolgusu
Yüz Dolgusu
r....y
Lazerle ben aldırma işlemi yapıldı gittiğim gün yapılması beklememem her şey çok iyiydi
3 seans yüz leke mezoterapisi, 2 seans saç Prp ve 1 seans saç mezoterapi uygulaması yapıldı. İşlemler devam edecek ancak şu ana kadar ki sonuçlar iyi. Duygu Hanım da yanında çalışan arkadaşlar da gayet güler yüzlü, ilgili ve işini layıkıyla yerine getiren insanlar. Tavsiye ederim. Saygılarımla
Duygu Hanım ilk andan itibaren hastaya karşı çok iyi bir iletişime geçiyor.
Ben rahatsızlığımdan dolayı cildimin bazı reaksiyonlar vermesi sebebiyle Duygu Hanım'a başvurdum.
Kendisi yaptığı muayene ve detaylı açıklamalarla kafamdaki tüm soru işaretlerini giderdi.
Güleryüzlü, iletişimi çok iyi, özverili ve işinde uzman birisi.
Duygu Hanım dermataloji alanında Isparta'da gönül rahatlığıyla gidebileceğiniz bir doktor.
4 yıl önce yüzümde oluşan güneş lekeleri yüzünden gitmediğim doktor kalmadı. Duygu hanım'ın yenilikleri takip etmesi ve tedavi yollarını bilmesi benim gibi lekelerden fondöten kullanmaktan bıkanlar için umut ışığı oldu. 20 gün önce lumecca yapıldı ve inanması benim için çok zor ama lekede sevindirici şekilde açılma var.
ay...
Aknelerim için gelmiştim onları geçirdik şimdi de leke tedavisi uyguladık umarım çok iyi sonuçlar alırız doktor hanımın ilgisinden çok memnunum çok güler yüzlü hastalarıyla çok ilgili bir bayan iyiki tanışmışım
s....y
Uzun bir aradan sonra ilk kez Duygu Hanima Botoks yaptirdim.Ilgisinden cok memnun kaldım
Uygulamayla ilgili tum ayrintilara degindi.Meslek hayatinda uzun yillar basarili olmasinj dilerim.
ü.....
Uzun süredir düşünüp dudak dolgusu yaptırma kararı aldım. Uzun araştırmalar sonucunda Duygu hanıma gitme kararı aldım.
Gerçekten yapılan işlemden o kadar memnun kaldım ki, doğal, acısız ve yüz tipine uygun çok keyifli bir çalışma yaptı.
z.....
Çok memnun kaldım,kan tahlilinde değerlerimin düşük çıkmasından uygun tedavi uygulandı.Saç mezoterspisi ile birlikte hızlı bir sonuç aldım.Duygu hocam,işini titizlikle yapan bir hekim.İyi ki gelmişim.
el...
Göz altında oluşan yaygın yağ bezesi için gitmiştim uygulanan tedavi tek seansta sonuç verdi ve cildim 1 haftada toparlandı ayrıca lazer epilasyon içinde dr hanımın uygun cilt ve kıl rengine göre cihaz belirleyip uygulama yaptırması 1.seans sonrasında hemen etkisini görmek memnunniyetimi artırdı
Mesleki bilgi ve uygulamadaki yeterlilik güven duygusunun oluşmasında en büyük etkendir Buda fazlasıyla mevcut
Hijyen ve fiziksel şartların uygun derecede olması iletişim zaten mükemmel ise söylenecek pek bişey kalmıyor o zaman çokça ***********************
s....a
Ben tedavisi için gittiğimde çok tedirgindim bana asla iz kalmayacak gibi yargılardan kaçındı ama iz kalmaması için her tedaviyi uyguladı gerçekçi işinde çok başarılı bir doktor
Duygu Coşkun Özbakır isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Duygu Coşkun Özbakır, Dermatoloji. Size Duygu Coşkun Özbakır tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Dermatoloji Randevusu, Randevu, Mezoterapi, Dolgu, Yüz Dolgusu, Göz Altı Dolgusu, Göz Altı Işık Dolgusu, Dolgu Uygulamaları, Burun Dolgusu, Işık Dolgusu.
Duygu Coşkun Özbakır adresi nerede?Duygu Coşkun Özbakır şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Piri Mehmet Mah.101. Mimar Sinan Caddesi No:79 Güleş İş Merkezi 4. kat Daire:13 Isparta
Adresine gitmek zorunda kalmadan Duygu Coşkun Özbakır isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Duygu Coşkun Özbakır online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Duygu Coşkun Özbakır isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Duygu Coşkun Özbakır, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Duygu Coşkun Özbakır hangi dilleri konuşuyor?Duygu Coşkun Özbakır ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Duygu Coşkun Özbakır isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Duygu Coşkun Özbakır tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Duygu Coşkun Özbakır hakkında ne düşünüyor?Toplam 83 hasta / danışan, Duygu Coşkun Özbakır hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.