Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Banka Havalesi

EMS- ZERO
Gazi Süleymanpaşa Mahallesi Mercan Sokak No:19/2 K:1 Koçoğlu Apartmanı, Gelibolu , Çanakkale

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Banka Havalesi

Online Diyet +29 daha fazla

Anoreksiya ve Bulimia Hastalarında Beslenme

Diyabet Diyeti

Gebelik ve Beslenme

Online Diyet

Gazi Süleymanpaşa Mahallesi Mercan Sokak No:19/2 K:1 Koçoğlu Apartmanı, Çanakkale

Lavida Beslenme

Dyt. Duygu Dağlı; Trakya Üniversitesi Beslenme Ve Diyetetik bölümünden mezun olmuştur. Lavida Beslenme'de hizmet vermektedir.

Röportaj

Arkadaş tavsiyesiyle kilo vermek için başvurdum. 6 aydır gidiyorum. 20 kilo kadar verdim. Tahlillere ve yeme düzenime göre diyet listesini bana göre hazırlıyor. Her zaman kendisine ulaşabiliyorum. Yoğunsa bile sonrasında dönüş sağlıyor. Duygu Hanım kişilik olarak sevecen, güler yüzlü, hoş sohbetli birisi. İşinde de iyi. Kendisinden memnunum. Bende işe yaradı.

T

Midemde yara ve tiroid rahatsızlığım var. Sürekli kilo alıyordum. İlaçlar kilo yapabiliyor. Bu sebeple arkadaş tavsiyesi ile sağlıklı yaşam için başvurdum. 8-9 aydır gidiyorum. Kullandığım ilaçlara rağmen kilo vermeye başladım. Diyet listesini bazen birlikte hazırlıyoruz, bazen bana göre hazırlıyor. Duygu Hanım'ın karakteri hoşuma gidiyor. Ben kendisinden memnunum.

I

Kilo vermek için başvurdum. 12 haftadır gidiyorum. 10 kilo verdim. Diyet listesini bize göre hazırlıyor. Her zaman kendisine ulaşabiliyorum. Duygu Hanım uzmandan çok terapist gibi. Bize iyi geliyor. Verdiği her şey işe yaradı. Doğru tespitleri var. Ben memnunum.

Z

Sağlıklı yaşam için başvurdum. Değerlerim yüksekti. Kolesterol ve şeker hastalığım var. Hareketlerimde kısıtlamalar oluyordu. Seanslar çok güzel geçiyor. 3-4 ay gittim. Ara verdim. Tekrar başladım. 17 kilo verdim. Ağrılarım geçti. Sayesinde vücudumu tanıdım. Diyet listesini bana göre hazırlıyor. Hiç aç kalmadan ve zorlanmadan kilo verdim. Her şeyi yedim. Duygu Hanım çok tatlı ve çok güler yüzlü bir uzman. Seanslara bir an önce gitmek istiyorum. Çok farklı bir uzman. Samimi ve içten. Kural koymuyor. Yöntemlerini değiştirerek devam ediyor. Psikolojik olarak da kendimi yanında rahat hissediyorum. Kilo veremiyorum diyen herkese tavsiye ediyorum. Kilo verememek gibi bir şey yokmuş. Doğru kişiyle ve adımlarla ilerlenmesi gerek. Tavsiye ettiğim kişiler de başladı ve onlar da memnun kaldı.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Duygu hanımla psikoloğum sayesinde tanışma fırsatım oldu.İşini aşkla yapan birine rastlamak büyük bir şanstır İyi ki yollarımız kesişmiş Yıllardır veremedigim kilolardan Duygu hanım sayesinde yaptığım yanlışları öğrenip sağlıklı bir şekilde kilo vermeye başladım.Samimi, içten,güler yüzlü,alanında uzman olan Duygu hanımı herkese tavsiye ederim

Tatlı dilli güler yüzlü teşvik edici bir diyetisyen. Kilo vermek için gittim. 2,5 ayda 14 kilo verdim. Hareketlendim, canlandım, hareketlerim aktif oldu, daha az yorulur oldum. Diyet listeleri çok uygundu. Kimseyi zorlamıyor kişiye özel evinde yapabileceği şeyleri veriyor. Tansiyon sorunum vardı, diyete başladığımdan beri tansiyonumda kötüye doğru bir oynama olmadı gayet iyiyim.

Kilo vermek için gittim. 1.5 ay da 6 kilo verdim. Kilo verince rahat hissediyorum. Daha sağlıklı hissediyorum, inceldiğimi görüyorum. Diyet listelerini kolaylıkla uygulayabildim. Duygu Hanım'dan memnunum, onunla devam etmek istiyorum. Tavsiye ediyorum.

Çok memnunum. Kilo vermek için başvurdum. 1 ay da 12 kilo verdim. Şekerim yüksekti şekerim dengeye girdi. Diyet listeleri gayet doyurucu uygundu.

Konum: Lavida Beslenme Kilo Alma Diyetleri

Kilo alma amacıyla Duygu hanımdan randevu aldım. 3. Haftanın içerisindeyiz. Hazırlamış olduğu program sayesinde şimdiden 5 kg aldım. Kendisi bilgili ve tüm süreçte gerekli olan adımları anlatıyor. Tavsiye ederim.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Duygu hanımla bu ikinci çalışmam. Kendisinin iletişiminden ve mesleki yetkinliginden çok memnunum. Hiç aç kalmadan mutfağımda halihazırda pisirdigim yemeklerle sağlıklı kilo verdim. Yalnizca kilo vermekle kalmadim saglikli beslenme ve kilomu korumayi da ogrendim.Çevremde birçok kişiye de kendisini önerdim ve onlar da en az benim kadar memnun kaldılar.