Diyetisyen Randevusu
Denizli
Dyt Duygu Dalkılıç
Online Görüşme
m...
Sosyal medyadan ulaştım. Kızım profesyonel yüzücü onun beslenme programı için, Duygu Hanım ile çalışıyoruz. İşini çok iyi yapan ,disiplinli ve ilkeli bir diyetisyen. Kesinlikle herkese tavsiye ederim.
Uzmanınız Duygu Hanım'ı bir tanıdık tavsiye etti. Kızım için, sporcu kendisi. Bir kaç kilo fazlası vardı. Süreç harika ilerliyor. Çok memnunum. En sevdiğim özellik, benimle değil de kızımla birebir konuşuyor ve ona göre onun tercihlerine göre menüler hazırlıyor. Her şey ile ilgileniyor. Tam bir diyetisyenin olması gerektiği gibi ve kızım ona güveniyor.
Kesinlikle herkese tavsiye ederim.
gü...
Oğlum sporcu olduğu için diyetisyenDuygu hnm. İle iletisimimiz ilk olarak kilo alımıyla basladi daha sonra yarışları esnasında vücudundaki depolarin dolumu ve spora beslenmenin etkisi ile devam etti çok güler yüzlü ve işinde disiplini muhteşem bir diyetisyen
kendisinden çok memnunuz
Hamileliğimin başlarındaki şeker yükselmesinden dolayı kadın doğum doktorumun yönlendirmesiyle başladım kendisine.Aynı zamanda kilolu hamile kalmıştım.Kilomun kontrol altında tutulmasını da istedim. Yaklaşık 4,5 aydır devam ediyoruz.Bu süre zarfında şekerim çıkmadı.Bir kilo verdim. ve kilomu koruyorum şu an. Bana özel listeler hazırlıyor.En önemlisi her zaman ulaşabiliyorum. Çok ilgili ve çok titiz. İşinde çok başarılı.
r.....
Duygu Hanım'dan çok memnunum.1 senedir beraber çalışıyoruz. 10 ayda 8-9 kilo vermeyi başardık.Listelerim konusunda bana çok yardımcı oluyor.Ürünlerimi nerelerden bulabileceğimi söylüyor.İyi bir iletişimimiz var kendisiyle.Her zaman ulaşılabilir biri.Hala devam ediyoruz görüşmeye, gayet memnunum.Gitmek isteyen herkese öneririm, birkaç kişiye de kendisini tavsiye ettim.
s....a
Sayesinde 20 kilo verdim ve vermeyese devam ediyorum. Kendisi cok dakik ve ne sorum olursa olsun cevaplamaya hazir.
tu...
Internette yaptığım araştırma sonucu güzel yorumlarla karşılaştım ve Duygu Hanım i tercih ettim.Iyi ki de etmişim.Cok ilgili ve motive ediciydi ,görüşmede bütün sorularımı sıkılmadan yanıtladı, gayet anlaşılır bana ozel bir diyet programı hazırladı.Uzuldugum tek şey 1.5 ay sonra Denizliye gidecek olması:( kisa bir süre de olsa bu sürece birlikte başladığım için mutluyum.cok güzel bir enerjisi var
Kendisinden buradaki yorumlara dayanarak kardeşim benim adıma randevu almıştı. İyi ki de almış. Sayesinde yıllardır görmediğim kilolara ulaşmaya başladım. Uzman bilgisinin yanında çok guleryüzu ve sempatik. Buda sizin kendinizi yakın hissetmenize sebep oluyor. Diyetisten arayan herkese kesinlikle tavsiye ediyorum
Çok memnunuz kendisinden, teşekkür ederiz.Daha önce annem danışanı olmuştu. Biz de gittik ve çok memnun kaldık. 57 kilo ile başladık, sürekli yiyerek 49 kiloya düştü kızım. Duygu Hanım soruyor memnun musun, kolay uygulayabiliyor musun diye.Çok memnun kaldık Duygu Hanım'dan.Sadece diyet değil sohbet ve iletişimi de güzel Duygu Hanım'ın.Diyete başlamadan önce sürekli yeme isteği vardı, onu köreltti Duygu Hanım.
t.....
Ben Duygu Hanım'dan memnun kaldım, ilgiliydi.Tesadüfen gittim ve tanıştım ama memnun kaldım.Çok ilgiliydi,aralıklı olarak hep aradı ve mesaj attı.Takip etti.Ben gebelik diyabeti için gittim.Süreçte fayda gördüm. Güleryüzlü şekilde ilgileniyor,danışanını sürekli takip ediyor. Takibinden memnun kaldım.
Duygu Dalkılıç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Duygu Dalkılıç, Diyetisyen. Size Duygu Dalkılıç tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diyetisyen Randevusu.
Duygu Dalkılıç adresi nerede?Duygu Dalkılıç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Denizli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Duygu Dalkılıç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Duygu Dalkılıç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Duygu Dalkılıç isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Duygu Dalkılıç, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Duygu Dalkılıç hangi dilleri konuşuyor?Duygu Dalkılıç ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Duygu Dalkılıç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Duygu Dalkılıç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Duygu Dalkılıç ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Duygu Dalkılıç hakkında ne düşünüyor?Toplam 193 hasta / danışan, Duygu Dalkılıç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Denizli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
Denizli bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Denizli bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Denizli bölgesinde Unico Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Denizli bölgesinde Vakıfbank Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Denizli bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Denizli bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Denizli bölgesinde SGK kabul eden Diyetisyenler