Apgar Skoru
Yenidoğan Takibi
Çocuk Gelişim Testi
Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması)
Hasta
Bebeğimin vücudunda sivilce benzeri şeylerin çıkması nedeniyle gittim. Doktor hanım çok kısa bir süre bakarak ilaç yazıp gönderdi. Hastalıkla ve bebeğimin gelişimiyle ilgili bilgilendirme yapmadığı ve muayene süresince kullandığı üslubu beğenmediğim için memnun kalmadım
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Bebeğimizin kansızlık tedavisi için gitmiştik. Başka doktora tedavi olarak 2 ay önce demir ilacı almaya başlamıştı. Duygu Hanım'a sonuçlar için gittim ve "iyileşme var, 1 ay daha ilaç kullanın" dedi. Sonuçları istedim, "E Nabız'dan alırsın" dedi. Akşama kadar bekledim sonuçlar çıkmadı. Kendisi en azından değerler ne durumda normale yaklaştı mı, yarıda mı, yarıdan az mı, kısaca bir oran demesi gerekirdi.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
eb...u
Dr. Duygu hanım oğlumun doktorudur. Her zaman doğru ve yerinde müdahale ederek oğlumu sağlığına kavuşturur. Oğluma 'Duygu ablaya gidiyoruz' dediğimde sevinçten havalara uçar. Doktor olarak çocuklara karşı güleryüzlü ve ilgili, işinde bilgili ve başarılı, insan olarak da çok tatlı ve sıcak bir biridir. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ettiğim doktorumuzu çok seviyoruz.
ye...a
Doktoru hanım çok ilgili ikizlerimi götürdüm , artık rahat uyku uyuyorum sayesinde işini gerçekten iyi yapıyor .
be...t
Doktor hanım çok başarılı bir çocukcu hastayla ilgilenmesinden tedaviden sonrası tavsiyelere kadar çok başarılı... Ben çok sevdim...
Duygu Gümüş Oğuz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Duygu Gümüş Oğuz, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Duygu Gümüş Oğuz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Enjeksiyon Iv, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Apgar Skoru, Tüberkülin Deri Testi(Tdt), Büyüme Hormonu Testi, X-Ray, Çocuk Gelişim Testi, Yenidoğan Işitme Taraması, Hemaferez, Esd (Sedimantasyon).
Duygu Gümüş Oğuz adresi nerede?Duygu Gümüş Oğuz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İsmet İnönü Cad. Afyon
Adresine gitmek zorunda kalmadan Duygu Gümüş Oğuz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Duygu Gümüş Oğuz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Duygu Gümüş Oğuz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Duygu Gümüş Oğuz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Duygu Gümüş Oğuz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Duygu Gümüş Oğuz hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Duygu Gümüş Oğuz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.