Osmangazi Mahallesi Kadıdeğirmeni, Şehitkamil
yo...k
doktor hanım, gerek mesleki bilgisi gerek insani ilişkileri bakımından çalıştığı çevre tarafından takdir edilecek düzeyde birisi olduğunu düşünüyorum.şimdiye kadar her ne şikayetle muayeneye gittiysem hem şikayetim konusunda hemde tedavi sonrası moral olarak düzelmem açısından bir çok yardımını gördüm
ne...n
güler yüzü,samimiyeti ,kişiye güven veren havasıyla ve bilgisiyle mükemmel bir doktor.birçok doktora gittim öksürüğüme çare bulamadı ama o bildi..şimdi rahatım Allah razı olsun ondan
Duygu Kırkgöz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Duygu Kırkgöz, İç Hastalıkları.
Duygu Kırkgöz adresi nerede?Duygu Kırkgöz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Osmangazi Mahallesi Kadıdeğirmeni Şehitkamil
Adresine gitmek zorunda kalmadan Duygu Kırkgöz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Duygu Kırkgöz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Duygu Kırkgöz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Duygu Kırkgöz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Duygu Kırkgöz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Duygu Kırkgöz hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Duygu Kırkgöz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Şehitkamil bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Şehitkamil bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Şehitkamil bölgesinde Axa Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Şehitkamil bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Şehitkamil bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Şehitkamil bölgesinde Generali Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Şehitkamil bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Şehitkamil bölgesinde Ray Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Şehitkamil bölgesinde Katılım Emeklilik Ve Hayat kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Şehitkamil bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Şehitkamil bölgesinde NN Hayat Ve Emeklilik kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Şehitkamil bölgesinde Magdeburger Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Şehitkamil bölgesinde Quick Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları