Duygu Kunak Mart Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesinden 2011 'de mezun olmuştur. Sağlık Bilimleri Üniversitesi - İzmir Tepecik Eğitim Araştırma Hastanesi Göz Hastalıkları AD 2012-2016 yılları arasında uzmanlığı tamamlamıştır.2016-2018 yılları arasında İzmir M.Enver Şenerdem Torbalı Devlet Hastanesinde Uzman Dr. olarak görev almıştır.

600 Evler, Atatürk Cd. No:8, 10200 Bandırma/Balıkesir, Bandırma, Balıkesir

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Göz Hastalıkları Randevusu

Blefaroplasti +24 daha fazla

Botulinum Toksini Enjeksiyonu

Diabetik retinopati

Glokom Muayenesi

Göz Hastalıkları Randevusu

Z

Tavsiye üzerine başvurdum. Gözlerimin içi yanıyor ve kızarıyordu. Yaklaşımı ve ilgilenmesi çok güzeldi. İlaç tedavisi uyguladı. Çok memnunum. Her zaman kendisine ulaşabiliyorum. Çok yardımcı oluyorlar.

Kızımda göz kayması başlamıştı. Tavsiye üzerine başvurdum. Ailecek kendisine gidiyoruz. Göz kırpma tedavisi ve gözlük ile ilerliyoruz. Sürecimiz çok güzel geçiyor. Kızım normalde kendisini muayene ettirmiyordu. Ama Duygu Hanım o kadar yumuşak davrandı ki kendisini direkt muayene ettiriyor. Sakinliği ile kızımın susmasını bekledi. Kızım kendisini çok seviyor. Her zaman kendisine ulaşabiliyorum. Çok fazla ilgili bir doktor. Biz çok memnunuz.

Göz kızarıklığı için başvurdum. Tavsiye üzerine gittim. Muayene sonrasında ilaç verdi. Tedavim bitti, verdiği ilaçlardan olumlu sonuçlar aldım. Duygu Hanım samimi, ilgili bir doktor. Her şeyi detaylı bir şekilde anlatıyor. Anlayabileceğim dilden konuşuyor. Memnun kaldım kendisinden.

Konum: Nev Bandırma Hastanesi Çocuk Göz Muayenesi

Kendisine bebeğimin göz muayenesi için danıştık ve çok memnun kaldık. Aklımızda hiçbir soru kalmadı doktorumuz her şeyi açıkladı,neler yapmamız gerektiğini anlattı.

Duygu Hanım hem ilgili hem de tatlı dilli birisi. Göz kuruluğu ve hafif katarakt başlangıcı olduğunu söyleyerek damla verdi. Tedavisinden memnun kaldım. Kontrole çağırdığında bayağı hafiflemiş dedi. Çok şükür rahatım.

Doktor Hanım'dan çok memnunum. Kendisi çok ilgili bir doktor. Özellikle çocukla nasıl ilgilenmesi gerektiğini iyi biliyor. Çocuğum ağlamadan, sıkıntı çıkarmadan çok rahat bir şekilde muayene oldu. Yanında da küçük küçük hediyeleri oluyor, bunlar da daha mutlu ediyor. Normal göz kontrolüne gitmiştik. 1 yaş itibariyle farklı illerde olmak üzere doktorlara gidiyoruz, en sonunda da Duygu Hanım'a muayene olmak istedik. Sınırda hipermetrop rahatsızlığı olduğunu söyledi ve gözlük verdi. 6 ayda bir, senede 1 kere kontrollerimize gideceğiz.

Sağ gözümde seyirme ve sol gözümde ağrılar vardı. Daha önce Duygu Hanım'a oğlumu da götürmüştüm ve çok memnun kaldığımız için yine kendisini tercih ettim. Detaylı bir muayene yaptı. Stres ve yorgunluğa bağlı olduğunu söyledi. Seyirmenin geçmemesi durumunda nörolojiye yönlendirdi. Şuan ilaç tedavisi görüyorum. Ağrılarım geçti. Duygu Hanım ilgili bir doktor. Hastasına zaman ayırıyor ve detaylı bilgilendirme sağlıyor. Bende tüm sorduğum sorulara detaylı cevaplar aldım. Yaklaşımından çok memnunum.

Duygu Hanım çok takdir ettiğim, hayran olduğum bir insan. Doktor ve insan olarak iyi biri. Kendisi katarakt ameliyatımı gerçekleştirdi. Ameliyatımdan çok memnunum.

Ü

Doktorumuzdan çok memnunuz. Duygu Hanım çok ilgili, hastalığımızı tek tek bizim anlayacağımız dilden anlatan bir doktor. Annemin sarı nokta hastalığı var sürekli kontrol altındayız. Doktorumuzdan çok çok memnunuz.

Konum: Nev Bandırma Hastanesi Göz Hastalıkları Randevusu

Randevu saatinde oldu beklemedim.gerekli olan muayeneleri yaparak belirtileri ve ölçümleri aldım.gerekli aydınlatmaları yaptı.Ben gayet memnunum kendisine teşekkür ediyorum.başarılar…