Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Vişne Sokak No:18C/2 Boğaziçi Çamlıca Konakları, Üsküdar
Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı
Çocuklarda Yeme Problemleri
Çözüm Odaklı Terapi
Ön Görüşme
Betül Denli Danışmanlık Merkezi
2013 yılında Yüksek Lisans eğitimim devam ederken tanışma imkanı bulduğum Reyhana Seedat ile , Uluslararası Oyun Terapileri Derneği (APT) onaylı Oyun Terapisi Eğitimleri Programına başladım. Toplamda 150 saat süren eğitimlerin ardından düzenlenen grup süpervizyonlarının tümüne katılarak 350 farklı vakayı Reyhana Seedat ile inceleme imkanı buldum.
Oyun Terapisiyle ilgili bilgi ve deneyimlerimi derinleştirmek niyetiyle başlamış olduğum "Deneyimsel Oyun Terapisi" eğitimlerinin ise temel seviyelerini tamamlayarak, süpervizyon süreci ile öğrenmeye devam ediyorum.
Yoğun olarak çocuk ve ergenlerle, Oyun Terapisi ve EMDR Terapisi yaklaşımları ile çalışıyorum. Aynı zamanda anne ve babalara, ebeveynlik becerilerini geliştirmelerine katkı sağlayacak eğitimler veriyorum.
İstanbul-Çengelköy'de bulunan RENK Psikoloji Merkezinde danışan kabulüne devam ediyorum.
Katıldığım mesleki eğitimler;
• Kasım 2021, DENEYİMSEL OYUN TERAPİSİ 2. DÜZEY,
• Mayıs 2021, DENEYİMSEL OYUN TERAPİSİ 1. DÜZEY, Byron Norton
• Aralık 2020, ÇOCUK VE ERGENLERDE EMDR 2. DÜZEY, Prof. Dr. Ümran Korkmazlar
• Mart 2018, KALP MERKEZLİ HİPNOTERAPİ, Reyhana Seedat
• Kasım 2017, EMDR 2. DÜZEY EĞİTİMİ, Emre Konuk
• Nisan 2017, OYUN TERAPİSİNDE HİKAYE VE SEMBOLLERİN KULLANIMI, Reyhana Seedat
• Şubat 2017, BAĞLANMA VE EMDR, Prof. Dr. Ümran Korkmazlar
• Ocak 2016, BAĞLANMA KURAMLARINA YÖNELİK OYUN TERAPİSİ TEKNİKLERİ, Paris Goodyear Brown
• Kasım 20015, ÇOCUK VE ERGENLERLE EMDR 1. DÜZEY, Prof. Dr. Ümran Korkmazlar
• Mayıs 2015, ÇOCUKLARLA OYUN TERAPİSİ VE EMDR ÇALIŞTAYI, Reyhana Seedat
• Mart 2015, EMDR 1. DÜZEY EĞİTİMİ, Emre Konuk
• Aralık 2014, ÖZGÜL ÖĞRENME GÜÇLÜĞÜ 1. DÜZEY EĞİTİMİ, Prof. Dr. Ümran Korkmazlar
• Ekim 2014- Eylül 2016, RORSCACH (ÇOCUKLAR), C.A.T., T.A.T., Yrd. Doç. Dr. Neslihan Zabcı
• Haziran 2014, DENVER 2 GELİŞİMSEL TARAMA TESTİ SERTİFİKA KURSU
• Ekim 2013-Mayıs 2014, 475 SAATLİK AİLE DANIŞMANLIĞI EĞİTİMİ
• Nisan 2011, WISC-R (WECHSLER ÇOCUKLAR İÇİN ZEKÂ ÖLÇEĞİ) EĞİTİMİ
s....y
Duygu Hanım'a gitme sebebimiz benim oğlum 10 yaşında ve çok korkuyordu odadan odaya bile gidemiyordu. Anne sende gel korkuyorum diyordu ve biz Duygu Hanım'a geldiğimizde yaşı gereği sıkıntısını konuşarak anlatabileceğini düşünmüştük ama benim oğlum hiç konuşmadı sorulara zar zor cevap veriyordu kendini kasıyordu Duygu Hanım oyun terapisi uygulamak istedi bizde kabul ettik ve çok güzel ilerledi yavaş yavaş korkusunu yendi kendini ifade etmeye başladı öğretmeni bile farkketti diğer velilere de tavsiye etti çok memnun kaldım Duygu Hanım çok değerli bir hanımefendi ve psikolok iyiki tanımışız yolu hep açık olsun inşaallah.
y.....
Oğlum 4 yaşında ve çalıştım okulun anaokulunda yaşadığımız bazı sıkıntılar sebebi ile oyun terapi önerilmişti okulumuzun rehberlik uzmanı tarafından. Google'da uzun bir süre araştırma yaptım, yapılan yorumları okudum ve Renk Psikoloji'ye başvurmaya karar verdim. Çok yoğun oldukları için verebildikleri ilk yakın tarihe randevu verdiler ve Duygu hanım ile tanışma fırsatı bulduk. Kısa zamanda oğlumda öyle güzel bir ilerleme oldu ki okuldaki öğretmen arkadaşlarım da bizde inanamadık. Okula gitmemek için direnmesi, gece kabusları, ağlama ve öfke krizileri tedaviye başladıktan sonra belirgin bir biçimde azaldı ve başedilir hale geldi. Seasın sonrasında Duygu hanımın yaptığı geri dönüşler , tavsiyeler ve yönlendirmeler ile eşim ve bende kriz anlarını daha iyi yönetetmeye ve doğru bir yaklaşım geliştirmeyi öğrendik. Duygu hanım alanına çok hakim, ilim sahibi, derin, içten, pozitif ve güleryüzlü bir uzman ve oğluma inanılmaz bir etkisi oldu.
Tüm ebeveynlere gönül rahatlığı ile tavsiye edebileceğim işine gönülden bağlı ve çok değerli bir insan.
as...ı
Danışmanlık süresince oğlum ve bizlere olumlu katkılar sağladı onunla birlikte güzel bir yol aldık kendisine çok teşekkür ederiz
Duygu Mutlu Hanıma daha önce gitmiş ve memnun kalmış olan kişilerin önerileriyle ulaştım. Yoğun olmasına rağmen elinden geleni yaptı ve zaman ayırdı sağolsun. Çocuğumun fazla dürtüsel olduğunu söyleyen öğretmenleri tarafından oyun terapisine yönlendirilmiştim. Duygu hanım bir yandan çocuğa bir terapi uygularken diğer yandan anne ve babaya da sürecin sağlıklı yürüyebilmesi için güzel bir danışmanlık hizmeti sunuyor. (terapi saati içerisinde) Yapılması gereken hususları mantık çerçevesinde güzel açıklamalarla destekliyor. Ve ebeveynlerin olayları çocuğun gözünden görmesinde çok büyük katkıları oluyor. Birlikte süreci güzel yönetiyoruz. Oyun Terapisi konusunda kendilerini çevreme kesinlikle tavsiye ediyorum.
e....s
5 yaşında ki kızımın davranış problemlerine çözüm ararken,psikolog arkadaşımızın Psikolog Duygu Mutlu Hanımı tavsiye etmesiyle tanıştık ve danışanı olduk...Duygu hanımın uyguladığı oyun terapisi ile kızımın davranış problemlerinde ciddi düzelmeler oldu....Kızım oyun terapisine çok mutlu olarak katılıyor..Çok kıymetli güzel dokunuşları için psikoloğumuza çok teşekkür ederiz..E.S.
tç...b
Kızım (4) yaşıtlarıyla çok muhattap olmak istemiyor, onlardan çekiniyordu. Park boşsa oynuyor, bir kaç çocuk geldiğinde direk oynamayı kesiyordu. Sosyalleşmede zorlanıyordu. Okula da uzun süre alışamayıp sürekli ağlayınca bir oyun terapisine gitmesi gerektiğini düşündük. Zaten çekingen bir çocuk olduğundan oyun odasına da gitmek istemiyordu ama Duygu hanım daha ilk seanstan tam da kızıma göre bir yaklaşımla süreci başlattı. Çocuğun ihtiyacını görüp ona göre bir yol çiziyor, anne babaları da destekliyor gerekli bilgi, geri dönüş ve tavsiyelerle tüm aileyi kapsayan bir süreç oluyor. Biz sürecimizde neredeyse sona yaklaştık ve geldiğimiz noktadan çok memnunuz. Duygu hanım hiç bir noktada emek vermekten çekinmedi, ilgisi, alakası, samimiyeti profesyonelliği sayesinde bu kadar ilerleyebildik. Mesleğine hakim ve çocukları çok iyi analiz edip tanıyan bir terapist. Kızım oyun odasına girmek için gün sayıyor:) Herkese tavsiye ederim.
n....p
4 yaşında ki oğlumun tırnaklarını koparması ve korkunç çizgi filmler İzlemesi örn. Hugywugy cartoncat gibi.. bu sebeple duygu hocaya geldik Referans burda çok önemlidir. Ve gerçekten iyi ki gelmişiz diyorum oğlum korkularını yendi tırnakları düzeldi artık koparmıyo ve bu bizi çoooookk mutlu etti sürecimiz devam ediyo herşey için duygu hocaya çok teşekkür ederiz iyi ki tanışmışız oğlumun ayrıca duygu ablayı çok seviyorum diyişi bile yeter
Duygu Hanım'a arkadaşım hastasıyla ulaştım. Kızımın anneanne ve dede kaybından sonra kaygıları vardı bu sebeplerden kendisinden yardım almaya başladık. Duygu hanım kısa sürede kızımın güvenini ve sevgisini kazanarak terapilere çok isteyerek gitmesini sağladı. Hem bize hem de kızıma yaptığı tavsiyeler verdiği küçük ödevler sürecin olumlu bir şekilde geçmesine yardımcı oluyor. En beğendiğim özelliği samimi ve içten olması, işini çok severek önemseyerek yapması ve güven esasına dayalı ilkeli duruşu. Ben sınıf öğretmeniyim gönül huzuru ile velilerime ve çevremde ihtiyacı olanlara tavsiye ediyorum
ni...ç
Duygu hanım kısa sürede kızımın güvenini ve sevgisini kazanarak terapilere çok isteyerek gitmesini sağladı. Hem bize hemde kızıma yaptığı tavsiyeler verdiği küçük ödevler sürecin olumlu bir şekilde geçmesine yardımcı oluyor.
Duygu hanımla tanışmamız ondan aldıgım Filial terapi eğitimi ile olmuştu. Sonrasında çocuklarımla ilgili kendisine ara ara danıştım sağolsun yardımcı oldu. 3 yaş kızımda sakinleşemedigi 1 saati geçen ağlama krizleri vardı bu nedenle oyun terapisi sürecine girdik. Krizler kısa sürede azaldı hatta bitti ama bizim hastalık durumlarımız vs terapi sürecine ara verdiğimiz dönemler oldu , bu dönemlerde de gelişen olaylar neticesinde kızımda kaygı ve güven problemleri başladı bu nedenle terapiye devam etmekteyiz . Duygu hanımın yaklaşımı çocuğumun durumuna göre onu teşvik edici oldu onun odaya rahat kolay girebilmesi için elinden geleni yapıyor sağolsun .
Duygu Mutlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Duygu Mutlu, Psikoloji. Size Duygu Mutlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Hipnoterapi, EMDR Terapi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Fobilerden Kurtulmak, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Aile İçi İletişim Sorunları, Davranış Bozuklukları, Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı, Ağlama ve Öfke Nöbetleri.
Duygu Mutlu adresi nerede?Duygu Mutlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Vişne Sokak No:18C/2 Boğaziçi Çamlıca Konakları Üsküdar
Adresine gitmek zorunda kalmadan Duygu Mutlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Duygu Mutlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Duygu Mutlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Duygu Mutlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Duygu Mutlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Duygu Mutlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Duygu Mutlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Duygu Mutlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 21 hasta / danışan, Duygu Mutlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Duygu Mutlu hangi sigortaları kabul ediyor?Duygu Mutlu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Üsküdar bölgesinde SGK kabul eden Psikologlar
Üsküdar bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Psikologlar
Üsküdar bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Psikologlar
Üsküdar bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Psikologlar
Üsküdar bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Psikologlar
Üsküdar bölgesinde Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ) kabul eden Psikologlar