- Dudak - Damak Yarıkları
Ortodontik Tedavi
Çocuklarda Yer Tutucular
Ölçü Randevusu
Duygu Öztürk Muayenehanesi
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
Donanma Mah.Donanma Cad.Yonca Apt.No:12/1, Gölcük 41950
Galeri
sa...r
Bugün Duygu hocamıza oğlumun diş teli tedavisi için bilgi almaya gittik. Bize açıklamalarıyla çok yardımcı oldu. Tüm sorularımıza ayrıntısıyla cevap verdi. Kendisini tedavi için tekrar ziyaret edeceğiz.
• Duygu Öztürk Muayenehanesi • Randevu •
ay...
Duygu hocam iyi bir doktor ve iyi bir insan. Ortodonti tedavisi yaptıracak olanların tereddütsüz gitmesini tavsiye ederim
• Duygu Öztürk Muayenehanesi • Ortodontik Tedavi •
i̇...
Duygu hanıma diş sıkma problemim olduğu için gittim süreçle ilgili ayrıntılı bir şekilde bilgi verdi. kendisi çok güler yüzlü, çok anlayışlı bir doktor gönülden tavsiye ederim
• Duygu Öztürk Muayenehanesi • Diğer •
R
r.....
Güler yüzlü ve anlayışlı bir hekim. Memnun kaldım, yardımcı oldular. Ortodontik tedavi için çevreme öneririm, tekrar tedavi görmek isterim.
• Duygu Öztürk Muayenehanesi • Randevu •
e....o
harika Bi insan öncelikle anlayışı ve güler yüzluluğü ile çoçuklara davranışı onlarla iletişiminin verdiği güven çok güzel bildiğim ordonti uzmanların içinde en iyi diyebilirim iyi ki tanımışız sizi çocuklarımın ortodonti tedavisinde yolculuğumuz başladı işinde başarılı ve özenli biri
• Duygu Öztürk Muayenehanesi • Ortodontik Tedavi •
Çok ilgili sevecen bir doktor. Plak tedavisi sürecime kendisiyle korkmadan başladım.
• Duygu Öztürk Muayenehanesi • Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi) •
ha...n
Yaklaşık 2,5 yıl önce Duygu Hanımın muayenehanesinde başladığımız kızımın ortodonti tedavisini 15 Ağustos 2025 tarihi itibarıyla tamamlamış bulunuyoruz. Tedavi süreci boyunca tüm aşamaları bilgilendirici bir yaklaşımla bize açıkladığı ve herhangi bir cerrahi operasyon olmadan tedavimizi başarıyla tamamladığımız için hem Duygu hanıma hem de çalışanlarına şükranlarımı sunuyorum. Müthiş bir doktor olmanın yanında hasta ve hasta yakınları ile kurmuş olduğu kusursuz iletişim bizleri ziyadesiyle memnun etti. Kendisine meslek hayatında başarılar dilerken, ortodonti tedavisine ihtiyacınız varsa mutlaka uğramanız gerek bir yer olduğunu özellikle belirtmek isterim.
Ş
ş.....
Duygu hanımla 2 yıllık bir diş teli tedavi sürecim oldu ve önümüzdeki takribi 2 yıl kadar daha kontrol randevularım olacak. Duygu hanım, tedavi sürecinden önce karar verme sürecinde bana oldukça yardımcı oldu ben biraz daha kararsızdım ancak kafamdaki soruları ve tedirginlerimi giderip bana detaylıca tedavi sürecini açıkladı. Bu tedavi sürecine girdiğim ve tamamladığım için çok memnunum çıkan sonuç da beni oldukça tatmin etti. Kardeşim için de diş teli tedavisi düşünüyorduk ve kendim duygu hanımdan çok memnun kaldığım için kardeşimin de duygu hanımla görüşmesini istiyorum çünkü duygu hanım güven veren bir diş hekimi.
Ş
şe...n
Kızımın diş teli tedavisi için gittik . Güler yüzlü güzel anlatımlı duygu hoca . Tavsiye ederim.
di...a
Duygu hanıma 8 yaşında oğlumun alt çene geriliği için Osman hocanın tavsiyesi üzerine gittik ilk görüşmemiz çok güzel olumlu geçti oğlumu da bizide çok sıcak karşılayıp tedavi süreci ile ilgili detaylı açıklamalarla içimizi rahatlattı hocamız tedavimize birlikte devam edeceğiz çok güzel sonuçlar alacağımızdan eminim
• Duygu Öztürk Muayenehanesi • •
Duygu Öztürk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Duygu Öztürk, Diş Hekimi, Ortodonti. Size Duygu Öztürk tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Ortodontik Tedavi, Ortodonti Randevusu, Ölçü Randevusu, Çocuklarda Yer Tutucular, Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi), Dijital Ölçü, Kontrol Randevusu.
Duygu Öztürk adresi nerede?Duygu Öztürk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Donanma Mah.Donanma Cad.Yonca Apt.No:12/1 Gölcük
Adresine gitmek zorunda kalmadan Duygu Öztürk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Duygu Öztürk online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Duygu Öztürk hangi dilleri konuşuyor?Duygu Öztürk ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Duygu Öztürk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Duygu Öztürk tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Duygu Öztürk hakkında ne düşünüyor?Toplam 54 hasta / danışan, Duygu Öztürk hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.