Diş Hekimi Randevusu
Köprü Uygulaması
Porselen Laminate Veneer
Zirkonyum Porselen Kronlar
Hasta
Güleryüzlü, işini severek yapan, eli çok pratik ve başarılı bir doktor. Hamilelik sürecinde çürüyen pek çok dişimi kendisi toparladı, çoğu kanala gitmek üzereyken kurtardı. Ayrıca estetik dolguları da çok başarılı, dışarıdan bakıldığında dolgu olduğunu anlamak mümkün değil. Aldığım tüm tedavilerden son derece memnunum.
Hasta
Diş dolgusu için gittim kaygılıydım ama güler Yüzlüydü ve ilgisinden dolayı Çok teşekkür ederim
b....s
Değerli hocam, size gelirken yaşadığım kaygı ve korkuyu anlatamam,yani aslında mecbur kalmadıkça hiçbir kliniğe gitmemeye çalışıyorum.Sizinle ilk tanışmamızda bana, bir hekim olarak olarak yaptığınız rahatlatıcı açıklamalar ve güler yüzünüzle resmen muayene öncesi bir terapi yaptınız diyebilirim:))Tedavinin sürecinden ziyade bana sonrasında ne kalacak diye düşünüyordum ancak,bunları düşünmem çok yersizmiş şimdi daha iyi anlıyorum .Çevremdeki herkese öneriyorum.Hiç tereddüt etmeden tercih edebileceğiniz, eline kesinlikle güvenebileceğiniz çok kıymetli bir hekim.Tekrar çok teşekkürler Duygu hocam
dp...
dolgularımı çok iyi tamamladı, oldukça güleryüzlü, çok memnun kaldım, kesinlikle tavsiye ederim duygu hanım harika
m....a
Dolgu ve diş taşı temizliği için gittiğim klinikte, tedavimi sevgili Duygu hanım yaptı. Kendisi güler yüzlü ve söylemleri çok açıklayıcıydı. Dolayısıyla beni çok rahatlattı. Hem dolgularım çok kaliteli ve acısız oldu, hem de çok tatlı bir uzman hekim tanımış oldum. Kendisine çok teşekkür ediyor, Dentiora kliniğini şiddetle tavsiye ediyorum :))))
pe...n
Dolgularım çok kaliteli oldu. Oldukça özenle yapıldı ve hekimler çok güler yüzlü ve sıcakkanlıydı. Çook tavsiye ederim:)
Eli hem çok hafif hem hızlı. Aynı zamanda güler yüzlü ve yaptığı iş çok kaliteli. Dolgu ve diş taşı temizlemesi yaptırdım. Ayrıca tavsiye ettiği diğer uygulamalara da başladık ve çok memnunum. Teşekkürler.
Duygu hanım’a ben iki kere diş dolgusu için , annem ise implant yaptırmak için gittik. Her ikimiz de tedavilerimizden çok memnun kaldık. Annemde implant tedavisi sonrası şişlik olmadı. Tedavi öncesi detaylı anlatım, bilgilendirme tedavi sonrası nelere dikkat edilmesi gerektiğini detaylı bir biçimde anlattı. İmplant tedavisi sürecinde sürekli durumunu sordu. Oldukça memnun kaldık ve bize diş hekimi tavsiyesi isteyen arkadaşlarıma Duygu Hanım’dan bahsediyorum.
s....s
Dolgu ve diş taşı temizliği için gittim. Kendisi güler yüzü ile detaylıca tedavinin her aşamasında bilgi verdi. Eli gerçekten çok hafiftir. Hiç canım yanmadan dolgu ve taş temizliğim bitti. Bundan sonra yıllık muayenemi tatil zamanına denk getirip kendisine yaptıracağım.
y....s
Kendisi guleryuzlu , eli cok hafif bir hanimefendi. Toplamda 3u derin 4u hafif olmak uzere 7 adet dolgumu ve dis tasi temizligimi yapti. Yogun bir calisma olacagini dusunerek biraz korktugumu soyleyebilirim ancak dis hekimi korkunuzu Duygu hanimla yenebilirsiniz. Hekim disinda tedavi oldugum klinik; Dentiora cok temiz, ferah bir poliklinik diyebilirim. Herkese tavsiye ederim.
Duygu Recen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Duygu Recen, Diş Hekimi, Restoratif Diş Tedavisi. Size Duygu Recen tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diş Hekimi Randevusu, Diş Beyazlatma, Estetik Diş Hekimliği Uygulamaları, Gülüş Tasarımı, Porselen Laminate Veneer, Direkt ve İndirekt Kompozit Lamina, Bonding, Genel Anestezi Altında Diş Tedavileri, Köprü Uygulaması, E-Max Diş Kaplama.
Duygu Recen adresi nerede?Duygu Recen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Müskebi Mah. Atatürk Cad. A Blok No:17A-1 Muğla
Adresine gitmek zorunda kalmadan Duygu Recen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Duygu Recen online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Duygu Recen isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Duygu Recen, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Duygu Recen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Duygu Recen bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Duygu Recen ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Duygu Recen hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Duygu Recen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.