Galeri
Çözüm Odaklı Terapi
İlişki Terapisi
Şefkat Odaklı Terapi
Psk. Duygu Senem Kanber
Psikorapor Psikoteknik Merkezi'nde psikolog olarak görev yaptım ve burada çeşitli bireylerle çalışma fırsatı buldum. Ayrıca özel ders vererek bireysel danışmanlık hizmeti sundum. Otizmli çocuklar ve ailelerine okul destekli danışmanlık ve öğretmenlik de deneyimlerim arasında yer aldı. Ardından bir süre insan kaynakları biriminde de eğitim ve etkinlik uzmanı olarak görev yaptım.
Profesyonel kariyerimde online danışmanlık hizmetleri sunmak da önemli bir rol oynadı. Bu alanda çalışarak, danışanlara çevrimiçi platformlar üzerinden destek sağladım. Psikolojik sorunlarla mücadele eden bireylerle çalışarak onlara hizmet vermekten büyük bir memnuniyet duydum.
Ayrıca, gönüllü çalışmalara da katıldım. KASAUM'da kadın sorunları araştırma ve uygulama merkezinde gönüllü üyelik yaptım. Ayrıca Düzakın Aile Danışmanlığı Merkezi'nde stajyer psikolog olarak görev aldım ve burada tecrübelerimi genişletme fırsatı buldum.
Sürekli olarak kendimi geliştirmek ve uzmanlık alanımda güncel kalabilmek için çeşitli sertifikasyonlara katıldım. Travma, Kriz ve Yas Danışmanlığı, Çözüm Odaklı Terapi Eğitimi, Gottman Çift Terapisi Eğitimi 1. Düzey, Cinsel Terapi Uygulayıcı Eğitimi ve Aile Danışmanlığı Eğitimi gibi sertifikalarla donanımlı bir psikolog olarak çalışıyorum.
Benim için en önemli şey, danışanlarıma empatiyle yaklaşmak ve onlara güvenli bir ortam sunmaktır. Profesyonel deneyimlerim ve sürekli öğrenme arzumla, bireylerin psikolojik ihtiyaçlarını anlamak ve desteklemek için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum.
Eğer siz de bireysel, aile veya çift danışmanlığı hizmeti arıyorsanız, size yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.
b....ç
Süreç başlangıcında online seanslar hakkında ön yargılarım vardı ama Duygu hanım ile birlikte tüm hayatım pozitif yönde değişti. Bu değişimi sadece ben değil, çevremdeki insanlar bile fark etti. Daha önce psikolog deneyimlerim olmuştu ama Duygu hanım bir çok sorunumu çözmemde yol gösterici olmakla yetinmeyip, bu yolda benimle birlikte yürüdü.
Yargılanmadan, bakış açımın, duygularımın gerçekten anlaşıldığını hissettiğimde ve önemsenerek dinlendiğimi gördüğümde kendi derinliklerime daha güvenle inebildim. Bu güven bağı tedavi sürecinde pozitif kırılım yaşamama yardımcı oldu. Artık kaygısal sorunlarımı çözebiliyorum. Daha sağlıklı kararlar alabiliyor ve düşünebiliyorum.
Siz sadece iyi bir dinleyen değil aynı zamanda harika da bir yol göstericisiniz. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum ve edeceğim.
c.....
Duygu hocama psikolog arkadasimin onerisiyle iliski sonrasi mood bozuklugu icin basvurdum ama zannettigimden cok daha buyuk ve koklu problemlerimin oldugunu anlamami sagladi. Butuncul ve profesyonel yaklasimi, size aktarim saglarken kullandigi samimi ve anlasilir diliyle olaylara cok daha baska acilardan hem de daha saglikli bakmami sagladi.
z.....
oturduğum koltukta ettiğimiz sohbet yüzümde hep gülümsemeyle bitiyor. sanki beni çok iyi anlayacağını düşündüğüm bir arkadaşımla sohbet ediyormuş gibi hissediyorum. sohbetimizle ilgili değindiği ince noktalar derin bi düşünme gerçekleştirmeme ve bazı göremezden geldiğim sorunların çözümüne götürüyor beni. herkesin duygu hanım gibi bi terapisti olsaydı keşke
h....b
Duygu Hanım’dan yaklaşık 5 ay boyunca kaygı bozukluğum ve ilişki problemim için danışmanlık hizmeti aldım. Yargılanmadığım, anlaşıldığımı hissettiğim birisi ve bana o güveni gerçekten sağlayarak büyük bir destek oldu. Bu süreç hayatımda aldığım kararlarda benim için çok kıymetliydi. Kendisiyle bir tanıdığım sayesinde tanışma fırsatı buldum, güler yüzlü ve profesyonel bir psikolog.
Uzun zamandır kendi başıma çözmeye çalıştığım gelecek kaygısı durumunun üstesinden gelemediğimi fark ettim. Arkadaşımın önerisi üzerine Duygu hanımdan randevu aldım. Bana kaygım konusunda yardımcı oldu çok başarılıydı artık bu konuyu düşünmüyorum. Artık ben de arkadaşlarıma önereceğim.
gö...a
Duygu Hocam çok iyi kalpli bir insan. Gerçekten çok başarılı, yardımsever ve ileri görüşlü bir psikolog. Üniversite sınavına gireceğim için ona gittim ve onun sayesinde sınav stresimi yendim. İyi ki ona gitmişim ve herkese tavsiye ederim.
d.....
Duygu hoca danışanına iç görü kazandırarak sorunlarını çözebilmeyi öğretiyor. Kendisi sayesinde bir çok konuya farklı açıdan bakabiliyorum. Seanslarımız bana çok fayda sağladı.
acikcasi kadin psikologlardan cok umudum yoktu yasadigim birkac deneyimden sonra ama gercekten beni iyilestiren bana ilac olan kendi degerimin farkinda olmami saglayan ve daha bircok konuda farkindaligimin artmasini saglayan inanilmaz guzel konusmalariyla alintilariyla konulara olan hakimiyetiyle bana cok iyi gelen bi insan oldu kendisi ve 1.5 aylik surecte ailem arkadaslarim herkes degistigimin farkinda duygu hanimin bana cok iyi geldiginin farkindayiz ve bu hepimizi mutlu etti.
ç.....
Terapi uzun zamandır gitmek isteyip sürekli ertelediğim, aynı zamanda korktuğun bir şeydi. Sanki içimdekileri kimseye anlatamayacakmışım, kimse beni anlamayacak gibi geliyordu. Bir arkadaşımın yönlendirmesiyle cesaret edip Duygu hanımla terapiye başladık. Yaklaşık 3 aydır gidiyorum. Kendimi çok daha iyi hissediyorum. Yargılanmayacağımı düşünmeden konuşabilmek çok iyi geldi. Yaklaşımı tavırları benim kendime olan güvenimi artırmama yardımcı oldu.
he...i
Duygu Hanım ile online olarak toplam 9 seans yaptık. Kendisi gerçekten harika bir yol gösterici ve her konuda çok bilge biri. Tam bir akıl hocası. Onunla şimdiden çok yol aldık. Eğer günün birinde Ankara'ya taşınırsak ondan yüzyüze seans almak istiyorum lakin Duygu Hanım'dan online seans almak ta paha biçilemez bir duygu. Kendimi çok şanslı hissediyorum ki Duygu Hanım gibi muhteşem ve harika bir psikolog ile tanıştım. Online olsun yüzyüze olsun herkese Duygu Hanım'dan terapi almalarını tavsiye ederim. Dünya'nın 1 numaralı psikoloğu.
Duygu Senem Kanber isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Duygu Senem Kanber, Psikoloji. Size Duygu Senem Kanber tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Cinsel Terapi, Gottman Çift Terapisi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Aile Danışmanlığı, Durumluk Anksiyete Ölçeği, Yetişkin Terapisi, Evlilik Terapisi.
Duygu Senem Kanber adresi nerede?Duygu Senem Kanber şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Barbaros Mah. Tunalı Hilmi Cad. Gümüşsoy İşhanı 79/15 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Duygu Senem Kanber isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Duygu Senem Kanber uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Duygu Senem Kanber isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Duygu Senem Kanber, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Duygu Senem Kanber isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Duygu Senem Kanber tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Duygu Senem Kanber hakkında ne düşünüyor?Toplam 40 hasta / danışan, Duygu Senem Kanber hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Duygu Senem Kanber hangi sigortaları kabul ediyor?Duygu Senem Kanber tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar