Doktor hanımın yanına çene yamukluğu ve diş ayrıklığı sebebiyle gittim.Anatomik olarak çenem de üçgen görüntüsü vardı.Tadavimin başlangıcından sonuna kadar benimle çok ilgili ve alakalıydı.Güler yüzlü her daim pozitif bakış açısıyla ve en önemlisi de sürekli kendini geliştirdiği her halinden belli olan bilgileriyle ortodontik tedavi sürecimde kendimi güvende hissettirdi. Eğer bir adres arıyorsanız hem güvenecek ve en estetik en sağlıklı yoluyla yapacak kesinlikle doğru adres.
Benim vakam çözülmesi zor bir vakaydı artık umudumu kesmiştim .Daha önceden de aldığım tedavi beni tatmin etmemişti.Bu tip durumlarda revizyon tarzı ikincil işlem yapmak ilk yapmaktan daha zordur ve ona rağmen kaybettiğim vaktin boşa olduğunu aradığım adresin Duygu hanım olduğunu gördüm. Çok yakın arkadaşımın tavsiyesiyle gittim ve iyi
ki dedim.İşini titizlikle yapan insan bulmak çok zor.En önemlisi de işini seven insan bulmak…
Sürecim nasıl başladı nasıl bitti anlamadım.iyi
ki yollarımız kesişmiş Duygu Hocam.
c.....
türkiye'de bulunan en iyi ortodontistlerden biri. tedavileri gereksiz uzatmayan, kısaltmadan sağlık hizmeti veren, anlayışlı, güler yüzlü bir hekim. bize tedavinin başından sonuna kadar her şeyi güler yüzle anlattı ve çok kibar bir şekilde açıkladığı tedavimiz başarıyla tamamlandı. daha sonra tesadüfen başka bir ortodontist gördü ve hekimin adını bilmediği halde çok güzel çalıştığını söyledi. böylece de kalitesini anlamış olduk.
Duygu Sevgi isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Duygu Sevgi, Ortodonti.
Duygu Sevgi adresi nerede?Duygu Sevgi şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Adana Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Duygu Sevgi isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Duygu Sevgi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Duygu Sevgi isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Duygu Sevgi bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Duygu Sevgi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Duygu Sevgi hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Duygu Sevgi hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.