2005-2010 yıllari arasinda Erciyes Üniversitesi Tıp Fakultesi Göz Hastaliklari ihtisasi
2011-2012 Şanlıurfa Siverek Devlet Hastanesinde Zorunlu Hizmet
Osmaniye Devlet Hastanesi Göz Hastalıkları Kliniği
2016 Ceyhan Devlet Hastanesi Göz Hastalıkları
1.02.2016-Halen Adana Numune Eğitim Araştırma Hastanesi
di...h
Duygu hanım mesleğinde çok başarılı bir doktor
bende şaşılık ameliyatı oldum ve mümkünse çok mertebe düzeldi hastalarıylaa yakından ilgili ne kadar yoğun olursa olsun özenle ilgileniyor aynı zamanda çok şefkatli yaklaşıyor herkese biri önermişken benim karşıma onu Allah çıkardı ve o benim şansım diyebilirim duyuu hanımı çok seviyorum onu abla gibi görüyorum
um...
Duygu Hanım, göz kayması (şaşılık) ameliyatında gerçekten mükemmel bir iş çıkardı. Bilgisi ve cerrahi yeteneği ile beni çok etkiledi. Ameliyat süreci tamamen sorunsuz geçti ve sonuçlar beklentilerimin çok üstündeydi. Duygu Hanım’ın güler yüzlü ve hasta odaklı yaklaşımı her şeyi çok daha rahat ve güvenilir hale getirdi.
fç...y
Duygu hanım annemin ve babamın tedavisini takip ediyor. Babamın şeker hastalığından dolayı ödem durumu var anneminde katarakt durumunu takip ediyor.Çok anlayışlı çok açıklayıcı hastalarıyla cok ilgili tavrı aileme güven verdi çok iyi bir doktor. Tavsiye ederim
ay...l
Dr hanım hastalarıyla çok ilgili ve duyarlı üstelik tek bir hastayla değil muayenesine gelen bütün hastalarıyla aynı alakada.Kızım 7 yaşında yeni ameliyat oldu ,göz kayması vardı fakat artık yok çok şükür önce Rabbim sonrada Dr hanımın tedavisiyle iyi oldu.Diyebilirimki Adana da ki büyün hastanelere gittik göz kayması net vardı son olarak duygu hanımda gördü iki sene kadar takip etti göz egzersizleri önerdi vede gözlük kullandı kızım sonuç olarak göz kaymasında değişiklik olmadı ve bu yaz ameliyatına karar verdi Dr hanım , çok şükür şu anda iyi. Hastalarına özellikle çocuklara ve yaşlılarla bire bir muhatap oluyor vereceği tedaviyi ve yapılması gerekenleri anlatıyor ve en önemlisi çoçukların hemen hemen hepsine kuzum diye bilmesi çok hoş bir davranış takdir ediyorum kendisini bir anne olarak. Dr hanıma ve ekibine
emekleri için sonsuz saygılarımı sunuyorum...
l.....
Duygu hanımı yillar oncesinden tanıyorum isinde başarılı bir dr dur ama benimle şaşılık Amaliyat ti olmam gerektigini soyledi ama Amaliyat yapmadi sadece ona güveniyorum bu konuda çok üzüldüm Amaliyattimi yapmadigi icin
bü...
Ablamın tavsiyesi üzerine gittim.Ve çok çok memnun kaldım.sasilik ameliyatı oldum.Beni hayallerime ve özgüvenime kavusturdugunuz için çok teşekkür ederim.Basarilarinizin ve hizmetlerinizin devamını dilerim.iyi varsınız hocam
ce...
Kızım 4 yaşında göz amalayati oldu duygu Hanim sayesinde kızımın gözleri çok güzel oldu allh ondan razı olsun okadar iyi bir doktor okadar anlayışlı ki Rabbim boyle doktorlari başımızdan eksik etmesin her şey için çok teşekkür ederiz
mi....
Duygu hanimi internette arastirdim. Özellikle hasta yorumlari benim icin cok önemli idi. Hastalarinin üzerinde olumlu intiba birakmasi, Ondan sevgi ile bahsetmeleri takdire sayandi.Hasta olarak randevuma gittigimde ise gercekten yorumlarin nekadar dogru oldugunu gördüm. Ameliyat olmasi gereken yasli bir hastasina sevkatle yaklasmasi onu üzmeden ikna cabalari , diger hastalara , anneme ve bana karsi ilgisi....Bir hasta olarak beni cok mutlu etti. Kendisine cok tesekkür ediyorum. Insallah herzaman bukadar tatli ve sevgi dolu olur. Saygilar
fa...y
ben de katarakt ameliyatı oldum iki gözümden.ilk ameliyatta siverekteydi ikinci de osmaniye ye gitti. o kadar memnundum ki gidip osmaniye de ameliyat oldum. başarılarından ve yakın ilgisinden dolayı teşekkür ederim.. allah yolunu açık etsin.başarılarının devamını dilerim.bu arada siverekten gidişi siverek için çok büyük bir kayıp .
Duygu Topaktaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Duygu Topaktaş, Göz Hastalıkları.
Duygu Topaktaş adresi nerede?Duygu Topaktaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kışla Mahallesi 4522. Sokak No:1 Yüreğir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Duygu Topaktaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Duygu Topaktaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Duygu Topaktaş hangi dilleri konuşuyor?Duygu Topaktaş ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Duygu Topaktaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Duygu Topaktaş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Duygu Topaktaş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Duygu Topaktaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 12 hasta / danışan, Duygu Topaktaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yüreğir bölgesinde SGK kabul eden Göz Doktorları
Yüreğir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göz Doktorları