Aile İçi İletişim Sorunları
Sosyal Beceri Eğitimi
Stress Yönetimi
Şema Terapi
i.....
Yeğenimin sınav kaygısı için doktorumuzla görüşmüştük,kendisinin samimi yaklaşımı bizi çok memnun bıraktı. Uzun süreli bir tedavi süreci geçiriyoruz doktorumuzla ve olumlu gidiyor şu an tedavimiz. Kedisinin kontrolü altındayız sürekli. Kafamızdaki bütün sorularımızın cevabını aldık kendisinden , insan olarak da çok iyi bir insan.Kendisine çok teşekkür ediyoruz.
ek...n
Esra Alıcı , benim en yenik düştüğümü hissettiğim , hiçbir zaman kazanamayacağım bir mücadelenin içinde debelenip durduğumu düşündüğüm bir dönemde , beni hem samimiyeti hem disipliniyle dengelediği birikimiyle ayağa kaldırdı. Tedavi süreci boyunca iyi olacağıma dair inancımı asla kaybettirmedi. Oldukça da hoşgörülü ve ona ulaşabileceğiniz her vakit sizi dinleyip yardımcı olabilecek kadar da sabırlı. Başarılarına çok daha büyük başarılar ekleyeceğinden de eminim. Sevgimle.
wl...i
Esra Hanımın Adana dan hastasıyım. Halen zaman zaman görüşüyoruz. Teşhis ve tedavi sürecindeki yaklaşımları gerçekten çok profesyonelce. Konusunda oldukça uzman. Kariyerinin ilerleyen dönemlerinde çok daha ismini duyacağımıza eminim.
fa...u
Esra Alıcı ile hayatımın zor bir sürecinde Dr.Şükrü Uğuz'un önerisi ile görüştüm. Seansa ilk girdiğim anda kendisi ile ilgili, bu kadar genç bir hanımın benim sorunlarımı kotarıp kotaramayacağı ile ilgili şüphem olmadı diyemem.Sonrasında ise,bu genç hanımın zekasına,kognitif terapiye ve işindeki mahirliğine inancım ve de hayranlığım her geçen gün daha da arttı.Buradan kendisine yaptığı danışmanlık için bir kez daha teşekkür eder,psikoterapi konusunda yardım almak
isteyen herkese gönül rahatlığı ile tavsiye ederim.Kendinize Esra Hanım ve kognitif terapi ile bir şans verin.Fatma Ü.
ue...
Esra Hanımın Adana dan hastasıydım ve hala hastasıyım çünkü herzamanki ilgisini eksik etmiyor uzakta olmasına rağmen.
Yurt dışından gelişimin adaptasyon problemi ile hamileliğin verdiği sorumluluk beni iyice bunalıma sokmuştu. Sürekli duygudurum dalgalanmaları, yeme sorunları vb.
Esra hanim bu çeşitli sorunlarım ın her birine herzaman bir çözüm bulmuştur. İster canlı yada telefonla büyük sabır ve yoğun ilgi ile beni dinlemistir.
Kendisine çokk teşekkür ederim
E. Esra Alıcı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?E. Esra Alıcı, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size E. Esra Alıcı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Şema Terapi, Bireysel Terapi, Grupla Bilişsel Davranışçı Terapi, Stress Yönetimi, Kişisel Gelişim, Psikolojik Danışmanlık, Sosyal Beceri Eğitimi, Randevu, Bilişsel Davranışçı Terapi, Fobilerden Kurtulmak.
E. Esra Alıcı adresi nerede?E. Esra Alıcı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Terrace Fulya Center, Fulya Şişli
Adresine gitmek zorunda kalmadan E. Esra Alıcı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda E. Esra Alıcı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda E. Esra Alıcı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?E. Esra Alıcı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
E. Esra Alıcı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?E. Esra Alıcı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan E. Esra Alıcı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar E. Esra Alıcı hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, E. Esra Alıcı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Psikolojik Danışmanlar ve Rehberler
Kadıköy Psikolojik Danışmanlar ve Rehberler