Psk. E. Pınar Güneş Keysan

Mehmetçik Mahallesi, 2584. Sokak, No :2-1, Palazca Apt., Denizli

Herhangi bir hizmet eklenmemiş
PSİKODEN DANIŞMANLIK MERKEZİ
Kınıklı mah. 6044 sk no 10 daire 5, Denizli

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Psikolog Elif Pınar Güneş Keysan lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi Psikoloji Bölümünde tamamlamıştır. Lisans eğitimi boyunca öğrendiği teorik bilgileri uygulamaya geçirmek adına Çapa Tıp Fakültesi Psikiyatri Servisinde, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Psikiyatri Polikliniklerinde, Sevda Sabancı Kreşi ve Anaokulunda, çeşitli rehabilitasyon merkezlerinde ve Doğa Kolejinde her biri 6 aydan uzun stajlar yapmıştır. Lisan eğitimi sürecinde psikopatolojinin ve psikoterapilerin klinik ortamlarda uygulamalarını yakından gözlemlemiştir. 2017 yılında mezun olduğu lisans eğitiminden hemen sonra Cinsel Sağlık Enstitüsü Derneğinden Evlilik ve Çift Terapisi Eğitimi ve Cinsel Terapi Eğitimlerinin alarak Bütüncül Psikoterapi Eğitimine başlamıştır. 2018 yılında Psikoden Danışmanlık Merkezini kurmuştur. Psikoden Danışmanlık Merkezinde psikolog olarak görev yapmaktadır.
ALDIĞI EĞİTİMLER
-Çocuk ve Yetişkin Testleri Eğitimi -Doç.Dr. ŞERİFE SEMA KARAKELLE ( İstanbul üni. Gelişim Psikolojisi Ana Bilim Dalı Bşk. )
-Evlilik ve Çift Terapisi Eğitimi – Psikoterapist Cem Keçe (CİSED)
-Cinsel Terapi Eğitimi – Psikoterapist Cem Keçe (CİSED)
-Bütüncül Psikoterapi Eğitimi – Prof. Dr Cengiz Güleç
-Çözüm Odaklı Danışmanlık Eğitimi – Yrd. Doç. Dr. Nevin Dölek
-Kriz ve Yas Danışmanlığı Eğitimi - Yrd. Doç. Dr. Nevin Dölek
-Bilişsel Davranışçı Değerlendirme ve Yapılandırılmış Görüşme Eğitimi – Yrd. Doç. Dr. Emre Sargın, Doç. Dr. Ercan Altınöz, Uzm. Dr. Olga Güriz
-Bilişsel Davranışçı Terapiler Eğitimi- Prof. Dr. Hakan Türkçapar

Konum: başka bir yer Diğer

kendisiyle 1.5 sene önce tanıştım.Olayları yorumlayış ve aktarış biçimi bana çok yardımcı oluyor.Sadece güler yüzlülüğü ve o tatlı enerjisiyle bile insanın üzerinden bir parça yük alıyor.İletişim ve empati yönü çok güçlü. işinde çok başarılı.iyi ki kendisiyle tanışma fırsatını bulmuşum..

Konum: başka bir yer Diğer

Pınar Hocam'i Fen Bilimleri Eğitim Kurumlari'nda tanıdım.O benim için bir öğretmen,psikolog ve de bir abla.Pınar Hocayla iyi ki tanışmışım diyorum çünkü hayatımda çok fazla katkısı var yani hayata bakış açımın şekkillenmesinde bana en doğru yolu göstermeye çalıştı.
Hayattaki doğruları ve yanlışları ayırt etmemde yardımcı oldu.Ne zaman kendimi kötü hissetsem aklıma direkt Pınar Hoca gelirdi.Benim için Pınar Hocanın yeri çok ayrı.

Konum: Psikoden Depresyon

İlk kapıdan girdiğim gibi enerjisini hissetim. İşinde başarılı ve kaliteli bir psikolog hemen sorunumun nereden kaynaklandığını tespit etti ve çözüm üretmemi sağladı. Kendisine çok çok çok teşekkürler. İyi ki gelmişim çok teşekkür ederim.