REMZİ OĞUZ ARIK MAH. TUNALI HİLMİ CAD. ERTUĞ APT. NO: 88 A İÇ KAPI NO: 103 ÇANKAYA/ ANKARA, Ankara
Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı
Çocuklarda Yeme Problemleri
Ön Görüşme
İlişki Terapisi
ye...a
Ebru hocamla yollarımız kesiştiğinden bari hayatım tamamıyla değişti. Anksiyete bozukluğu ve stres ile mücadelemi öyle kolaylaştırdıki
hayatım tamamen değişti. Bu zamana kadar ne kadar denesem de başaramadığım birçok şeyin üstesinden gelmemi sağladı.
k ...b
Danışan olarak memnun kaldığım bir psikolog. Majör depresyon konusunda yardımı dokundu.
aa...b
Tam bunaldıgım, her seyin üzerime üzerime gelmeye başladığını düşündüğüm bir dönemde sosyal medyada karşıma çıkması üzerine Ebru Hanım’a başvurdum ve yaklaşık üç aydır düzenli olarak aldığım terapilerin hayat kalitemi arttırdığını hissediyorum. Kurduğu iletişimle tüm sıkıntılarınızı ifade edebileceğiniz oldukça güvenli bir ortam yaratıyor Ebru Hoca’mız. Gönül rahatlıgıyla gidebilirsiniz.
ya...
Kendimi daha iyi hissediyorum , öz güvenim arttı,olaylara bakış açım sahada genişlediğinin farkına varmaya başladım ve rahatladım
f...
Ebru Hanım'a bir tavsiye üzerine başvurdum, çözülmemiş panik atak sorunlarım için destek almaya ihtiyaç duydum. Bu karar, hayatımda kendime yaptığım en büyük iyilikti. Ebru Hanım'la tanıştıktan sonra çok olumlu değişiklikler yaşandı. Ruh halim bazen zorlandı, ancak seansların sonunda hafiflemiş ve rahatlamış hissediyordum.
Ebru Hanım, beni dikkatle dinleyen, göz teması kurabilen ve sakin bir şekilde değerli tavsiyeler sunan bir uzmandır. Bu sayede güzel sonuçlar elde ettik. Ebru Hanım'a gitmek için düşünmeden gidebilirsiniz. Onu tanıdıktan sonra, geçmeyen ve bitmeyen sıkıntılarınıza şifa bulacaksınız. İyiki varsınız, Ebru Hanım! Her şey için teşekkür ederim.
Ebru Hanım ile yaklaşık 6 aydır terapilere devam ediyoruz. Mesleğinde çok iyi, sözleri, yaklaşımı, sizle kurduğu bağ çok özel. Bu 6 ayda çok yol kat ettik, eminim ki etmeye de devam edeceğiz. Teşekkür ederim
şe...z
Ebru hocam alanında oldukça başarılı, iyi iletişimli, ses tonu, yüz ifadeleri ile size güven hissi vererek kendinizi rahatça ifade edebilme ortamı sağladı ve sorduğu sorularla kendimi sorgulayıp farkındalık kazanmama yardımcı oldu.Her seans sonrası terapinin hayatımdaki olumlu etkilerini hem kendim hem çevrem görüyor. Kendisine her şey için çok teşekkür ederim.
hd...
Ebru Hanım işinde çok profesyonel bir psikolog. Tavsiyeleri gerçekten problemlerime çözüm getiriyor. Kendisi de çok tatlı bir insan. Kendisiyle seans yaptıktan sonra çok daha iyi ve motive hissediyorum. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
el...r
Yks sürecinden geçen bir öğrenciyim ve sınav kaygısı yaşıyorum bu yüzden profesyonel bir destek almak istedim. Ebru hanımla gerçekleştirdiğimiz her seanstan sonra duygu durumumun daha iyiye gittiğini düşünüyorum. Ebru hanım kendimi daha iyi tanımama ve sorunlarıma daha gerçekçi yaklaşmama yardımcı oluyor. Sınav anında ve sonrasında yapmam gereken şeyleri keşfediyoruz. Ben çok memnunum.
g.....
Pek çok konuda kendimle yüzleştiğim zorlu süreci kendisiyle beraber aşıyor olmaktan çok memnunum.
Ebru Akgüneş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ebru Akgüneş, Psikoloji. Size Ebru Akgüneş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Aile Danışmanlığı, Yetişkin Terapisi, Evlilik Terapisi.
Ebru Akgüneş adresi nerede?Ebru Akgüneş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- REMZİ OĞUZ ARIK MAH. TUNALI HİLMİ CAD. ERTUĞ APT. NO: 88 A İÇ KAPI NO: 103 ÇANKAYA/ ANKARA Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ebru Akgüneş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ebru Akgüneş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ebru Akgüneş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ebru Akgüneş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Ebru Akgüneş hangi dilleri konuşuyor?Ebru Akgüneş ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ebru Akgüneş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ebru Akgüneş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ebru Akgüneş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ebru Akgüneş hakkında ne düşünüyor?Toplam 22 hasta / danışan, Ebru Akgüneş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar