Nöroloji Randevusu
Prof. Dr. Ebru Altındağ Muayenehanesi
Harbiye Mah Maçka Cad No: 1 D: 3, İstanbul
Prof. Dr. Ebru Altındağ Muayenehanesi
y....a
Ebru Hanım, demans ve hidrosefali hastası olan babamıza gösterdiği şefkatli ilgi, hastalığı detaylarıyla anlatması, çözüm önerileri ve güven veren yaklaşımıyla hem babama hem bize iyi geldi.
Babamda aniden ortaya çıkan epilepsi nöbetleri için başka bir doktorun tavsiyesi üzerine 2019 yılının Aralık ayında Ebru hocaya gittik. O vakitten beridir babam kendisinin takipli hastası ve bir daha o korkutucu nöbetleri geçirmedi, ilgisi ve bilgisiyle bizi çok rahatlattı ve güven verdi, iyi ki Ebru hocayla tanışmışız.
Ebru Hanım'la annem tesadüfen tanışmış.Güler yüzü, anlayışı, nezaketi ve teşhisiyle çok memnun kaldık.Beyin operasyonu olmuştu annem, epilepsi krizi geçirdi.Sonrasında Ebru Hanım'a başladık. Hemen hemen 8 senedir devam ediyoruz.Tüm tanıdıklarımızı da Ebru Hanım'a yönlendirdik.Annem şuan çok şükür rutine alındı.Atakları olmuyor, kontolleri devam ediyor.
Çok iyi, bana çok çok yardımcı oldu.Benim el titremem vardı ama bana kalp hastalığımda bile yardımcı oldu.Adrasyon tedavisi ve ilaç değişimi yapıldı.Kendimde çok büyük farklılık gözlemliyorum, el titremelerim geçti.Biraz kaldı, bunun için tedavim devam ediyor.
Mükemmel.Bana nevralji teşhisi konmuştu, buna emin olmak için gitmiştim ama değilmiş.Bunu Ebru Hanım'dan öğrendim.Çok memnunum Ebru Hanım'dan.emar çekildim.Çok ilgili ve alakalı, çok memnunum.
Kardeşimin epilepsi rahatsızlığı için tavsiye üzerine gittik Ebru Hanım'a.İlaç tedavisi olduk, çok şükür memnun kaldık.Hala kendisiyle devam ediyoruz.Tedavimi sürecimiz iyileşme yönünde.Atakları azaldı kardeşimin.Herkese tavsiye ediyorum, çok pozitif bir insan.
Çok memnunum doktorumun kişiliğinden, teşhisinden, tedavisinden.Çok güler yüzlü bir doktor.Epilepsi rahatsızlığım için gittim.İlaç tedavisine başlandı.Ataklarımda azalma var, sürekli kontrollerim oluyor.Her an iletişim halindeyim, takip ediyor.
Ebru Altındağ isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ebru Altındağ, Nöroloji. Size Ebru Altındağ tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Nöroloji Randevusu, Randevu.
Ebru Altındağ adresi nerede?Ebru Altındağ şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Harbiye Mah Maçka Cad No: 1 D: 3 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ebru Altındağ isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ebru Altındağ online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ebru Altındağ isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ebru Altındağ, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Ebru Altındağ hangi dilleri konuşuyor?Ebru Altındağ ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ebru Altındağ isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ebru Altındağ bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ebru Altındağ ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ebru Altındağ hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Ebru Altındağ hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ebru Altındağ hangi sigortaları kabul ediyor?Ebru Altındağ tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Nörologlar
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Nörologlar