Alkali Diyet
Telsiz Mahallesi 71 Sokak No:90 (Rehberlik ve Araştırma Merkezi Karşısı) Zeytinburnu,
Diyabet Diyeti
Parenteral Beslenme
Sporcu Beslenmesi
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Dyt. Ebru Aytekın adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Ebru Aytekın isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ebru Aytekın, Diyetisyen. Size Ebru Aytekın tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Alkali Diyet, Diyabet Diyeti, Parenteral Beslenme, Enteral Beslenme, Sporcu Beslenmesi.
Ebru Aytekın adresi nerede?Ebru Aytekın adresini belirtmedi. Ebru Aytekın yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Ebru Aytekın adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ebru Aytekın isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ebru Aytekın online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ebru Aytekın isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ebru Aytekın bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ebru Aytekın ile iletişime geçmenizi öneririz.