Uzm.Dkt. Ebru Barışan Konuşma Bozuklukları Merkezi
Bursa, Gemlik

Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Göster

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Konum: Uzm.Dkt. Ebru Barışan Konuşma Bozuklukları Merkezi Randevu

Babamın ses kısıklığı şikayeti ile Ebru Hanıma başvurduk. Detaylı bir şekilde bizi bilgilendirdi. Kafamızdaki soru işaretlerimizi giderdi. Bize özel plan oluşturdu. İşimden dolayı iş çıkış saatime göre randevumu ayarladı. Evden de takibimizi disiplinli bir şekilde sağladı. Mükemmelliyetçi biri olduğu için dediklerini harfi harfine yaptığımızdan kısa sürede sonuç aldık. Her şey için teşekkür ederiz :)

Ç
Konum: Uzm.Dkt. Ebru Barışan Konuşma Bozuklukları Merkezi Randevu

kekemelik ile yıllarca yaşamış biri olarak, gittiğim yerlerden psikolojimi bozacak yorumlar alıyordum. Bu durum iyice canımı sıkıyordu. Tam vazgeçmişken arkadaşım Ebru Hanımı önerdi ve artık bu son olsun. Nasılsa gelişme olmayacak vazgeçiyorum diyordum. Ebru Hanımın güler yüzü, enerjisi , sorularımı yanıtlaması birlikte başaracağımıza olan inancımı olumlu yönde etkiledi. Ebru Hanım sadece klinikte değil evde de düzenli bir şekilde takip etti.Tedaviye başladıktan sonra farkı hem kendim hem de çevremdekiler fark ettikçe başaracağıma olan inancım katlanarak arttı.
İyi ki rastlaştık. :) iyi ki varsınız.

Konum: Uzm.Dkt. Ebru Barışan Konuşma Bozuklukları Merkezi Randevu

Ebru Hanımdan önce birçok konuşma terapistine gitmiş ve verim alamamış biri olarak pes etmek üzereydim. Ebru hanım konuşma problemim ile ilgili aklımdaki soru işaretlerini tek tek cevapladı ve bu sürece olan inancımı arttırdı. Çalışmalarımıza başladık. Sadece randevu esnasında değil sonrasında da gerekli takipleri yaptı. Eve verdiği çalışmaları düzenli olarak takip etti. Kısacası pes etmemem için elinden geleni yaptı. Konuşmamdaki ilerlemeyi fark ettikçe hem mutlu oluyordum hem de motive oluyordum. Aylarca süren çalışmalarımızın sonucunu bugün aldık ve artık kekelemeden konuşmanın mutluluğunu yaşayan biri olarak Ebru Hanıma asla vazgeçmediği , vazgeçmeme izin vermediği için teşekkür ediyorum.