Mesleki rehberlik uygulama dersi kapsamında Ankara/Bahçelievler'de bir lisede Mesleki Olgunluk Envanteri uygulamış ve değerlendirmiştir. Yine aynı lisede Kariyer Danışmanlığı uygulaması yapmıştır.
Mezuniyetten sonra okul öncesi, lise ve özel eğitimli çocuklarla çalışmıştır.
Business Channel Türk TV kanalına konuk olmuş. Business Channel TV tarafından BİLİRKİŞİ ödülüne layık görülmüştür.
Çocuk Değerlendirme Testleri ve Çocuk Resimleri Yorumlama eğitimlerini tamamlamıştır.
Oyun Terapisi Eğitimini tamamlamıştır.
İstanbul Üniversitesi Çocuk Gelişimi bölümü 1.sınıf öğrencisidir.
Şuanda online ve yüzyüze bireysel psikolojik danışma hizmeti vermektedir.
Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu
Kinetik Aile Çizim Testi
Koppitz İnsan Çizim Testi
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Psk. Dan. Ebru Çelik
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
......
Yaşadığım bir takım olaylardan dolayı 3 yıl önce başvurmuştum. Kendisi henüz mesleğinin başında biri olmasına rağmen beni sabırla dinlemişti. Problemime farklı açıdan bakmamı ve farklı çözüm yolları bulmama yardımcı oldu. Özellikle tavsiye ediyorum.
Ebru Çelik isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ebru Çelik, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Ebru Çelik tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu, Oyun Terapisi, Randevu, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Metropolitan Okul Olgunluğu Testi, Kinetik Aile Çizim Testi, Koppitz İnsan Çizim Testi, Ağaç Testi, Bireysel Terapi, Draw A Person.
Ebru Çelik adresi nerede?Ebru Çelik şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul Üsküdar
- İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ebru Çelik isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ebru Çelik online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ebru Çelik isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ebru Çelik, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ebru Çelik hangi dilleri konuşuyor?Ebru Çelik ile İngilizce, Kürtçe dilinde konuşabilirsiniz.
Ebru Çelik isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ebru Çelik bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ebru Çelik ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ebru Çelik hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Ebru Çelik hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
İstanbul Psikolojik Danışmanlar ve Rehberler
Kadıköy Psikolojik Danışmanlar ve Rehberler