Bağdat Caddesi Göztepe Işıklar Tütüncü Mehmet Efendi Caddesi Yaman Apartmanı No 36 Kat 1 Daire 2, Kadıköy
Psikiyatri Randevusu
Çocuk ve Ergen Terapisi
İlişki Terapisi
Şizofreni Tedavisi
Bağdat Psikiyatri
2014 yılında Üsküdar Üniversitesi NP İstanbul Beyin Hastanesinde Yrd. Doçent Doktor olarak Psikoz ve AMATEM kliniklerinde çalışmaya başladı. Üsküdar Üniversitesi Bağımlılık Danışmanlığı ve Rehabilitasyon Yüksek Lisans programında öğretim üyesi olarak dersler verdi. 22. Ulusal Sosyal Psikiyatri kongresi ve 10. Alkol ve Madde Bağımlılığı Kongrelerinde düzenleme ve yürütme kurulu üyesi olarak bulundu.
1996 yılında Gazi üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu.
2004_2006 yılları arasında Kartal Dr Lütfi Kırdar EAH Nöroloji ABD'da, 2006_2007 yılları arasında Yeditepe Üniversitesi Mikrobiyoloji ABD'da araştırma görevlisi olarak çalıştı.
2007_2012 yıllarında çalıştığı Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları hastanesinden Bipolar Duygulanım Bozukluklarında Kemokin Reseptörlerinin rolü konusundaki araştırması ile psikiyatri uzmanlığı aldı.
2018 yılında Üsküdar Üniversitesi NP Beyin hastanesindeki görevinden ayrılarak Bağdat Psikiyatri ve Psikoterapi merkezini kurdu.
ö....b
Uzun süredir kendisinden ilaç ve terapi almaktayım doğru teşhis ve ilaç tedavisine başladığından beri kendimi çok daha iyi hissediyorum. Kendisi ve ekibi çok profesyonel ihtiyacı olan herkese tavsiye ediyorum.
Damla Hanım’a panik için gittiğimde kötü durumdaydım ne yapacağımı bilmiyordum kendisi sakin ve olgun tavrıyla güven verdi gerekmedikçe ilaç vermedi tedavim bitti ama ben yine de özleyip gideceğim artık çok daha iyiyim çok şükür tavsiye ediyorum .
s ...h
Kızımın anksiyete sorununu atlatmasında profesyonel olarak yardımcı olundu
be...n
Türkiye'de ADHD alanında uzman birini bulmak bir hayli zorken Damla hanım'ın yetkinliği bu eksikliğin giderilmesinde çok büyük önem teşkil ediyor. Kadınlarda ADHD konusunda özellikle tavsiye ediyorum.
g....u
Damla hocam neredeyse 3 yıldır danışmanlık aldığım çok kıymetli bir doktor. Ne zaman kötü hissetsem ve bu randevu dışında da olsa ilgilenen ve gerçekten sizi sadece dinlemektense yardım ve çözüm odaklı olan bir psikiyatrist. İyi ki var
yi...ş
Uzun süredir akademik hayatımı olumsuz etkileyen ve sebebini anlayamadığım bazı sorunlarım için Damla Hanım'dan bir randevu aldım. İlk seansımızda teşhis konulup ilaç tedavisine başladım. Uzun bir süreç olacağını düşünüyordum fakat anında olumlu sonuç aldık. Damla Hanım'ın hayatıma çok büyük bir etkisi oldu. Her seansımız çok verimli ve rahat geçiyor. Kendisi ve çalışanları işinde çok iyi, kesinlikle tavsiye ediyorum.
Tek söyleyebileceğim harika bir hekim.En karanlık olduğunu düşündüğüm sürecimi çok kısa bir sürede değiştirdi.Kendinizi dipsiz bir kuyuda bile hissediyorsanız lütfen bir kez de olsa gitmenizi öneririm
le...t
Kendisinin danışanı olarak kendimdeki değişim sonucunda iyi ki damla hanım var diyorum. İyi ki onu tanımışım..
ö ...z
Damla hanımla samimi bir bağ kurdum. Herşeyimi rahatlıkla paylaşabiliyorum. Güleryüzlü ve empati yeteneği çok yüksek. Başladığımdan bu yana epey aşama kaydettik. Seansları ertelemeden devam edersem tam sonuca ulaşıcam inşallah.. Yoğun kaygı bozukluğum var tek tek aşmaya başladım. Ve tabiiki tavsiye ederim.
ö....k
Merhabalar bu yorumu yazmak için biraz bekledım.ben uzun zamandır annem ıcın doktor arayısındaydım gıtmedıgımız doktor yapmadıgımız tedavi kalmamıstı.ben yorumları okuyarak buldum dokotrumuzu belkı bu yazı bırıne yardımcı olur bırıne dokunur.gıttıgımızde ortam huzur dolu ve doktor karsılamamız cok ıyıydı sankı yıllardır tanıyormusuz gıbı tavrandılar bu cok hosuma gıtmıstı.annem muayene olduktan sonra ılaclarını duzenledı doktorumuz ve su an nokta atısı tedavı yaptıgını dusunuyorum .annemi gayet ıyı göruyorum bunu bır hemsıre olarak söylüyorum sankı yenıden doğmus gıbı gözlerının ıcındekı huzun bır anda mutluluga dondu ıyıkı varsınız ebru hanım kısa surede anneme dokundugunuz ıcın sıze mınnetarım
Ebru Damla Bostancı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ebru Damla Bostancı, Psikiyatri. Size Ebru Damla Bostancı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Normal Randevu, Randevu, Madde Bağımlılığı, Yetişkin Terapisi, Psikoterapi, Çift Terapisi, Psikiyatri Randevusu, Aile Danışmanlığı, Bağımlılık Danışmanlığı, Erişkin Dikkat Eksikliği Hiperaktivite Bozukluğu Kendi Bildirim Ölçeği.
Ebru Damla Bostancı adresi nerede?Ebru Damla Bostancı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bağdat Caddesi Göztepe Işıklar Tütüncü Mehmet Efendi Caddesi Yaman Apartmanı No 36 Kat 1 Daire 2 Kadıköy
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ebru Damla Bostancı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ebru Damla Bostancı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ebru Damla Bostancı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ebru Damla Bostancı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ebru Damla Bostancı hangi dilleri konuşuyor?Ebru Damla Bostancı ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ebru Damla Bostancı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ebru Damla Bostancı tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ebru Damla Bostancı hakkında ne düşünüyor?Toplam 56 hasta / danışan, Ebru Damla Bostancı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kadıköy bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Kadıköy bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Kadıköy bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Kadıköy bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Kadıköy bölgesinde SGK kabul eden Psikiyatristler
Kadıköy bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Kadıköy bölgesinde Dubai Starr Sigorta kabul eden Psikiyatristler