Bursa, Osmangazi, Bursa

Bağımlılık Danışmanlığı

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, en az 13 yaşındaki çocuklar
Banka Havalesi

Uzm. Kl. Psk. Ebru Dilber

Klinik Psikolog Ebru dilber, İstanbul Medipol Üniversitesi Psikoloji mezunudur. İstanbul Gedik üniversitesinde Klinik Psikoloji Yüksek Lisans programını tamamlamıştır. Lisans süreci boyunca sivil toplum kuruluşlarında ve Bağcılar devlet hastanesinde, Moodist Hastanesinde staj yaparak , gözlem ve deneyime sahip olmuştur. Yüksek lisans sürecinde Kartal Belediyesinde stajını tamamlamıştır. Prof. Dr. Ebru Şalcıoğlu’nun vermiş olduğu Bilşsel Davranışçı Terapi Eğitimi tamamlamıştır. Biruni Üniversitesi’nin Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından gerçekleştirilen uygulamalı "Aile Danışmanlığı Eğitimini ve süpervizyonunu başarıyla tamamlamıştır. Türkiye EMDR Derneğininin vermiş olduğu 1. Düzey EMDR Eğitimini tamamlamıştır.
Ergen ve yetişkin bireyler ile online ve yüz yüze terapi desteği vermektedir.

Konum: Uzm. Kl. Psk. Ebru Dilber Normal Randevu

Geleceğim için çok kaygılıydım iş hayatında yaşadığım sorunlar beni çok yoruldu. Yaşadığım bu problemler için gittim. Seansları birlikte iyi olmaya başladım. Faydası oldu.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Panik atağım olduğu için gitmiştim . Bu atakları beni çok kötü etkiliyordu. Ebru hanım ataklarla nasıl baş etmem gerektiği konusunda çok yardımcı oldu. Güleryüzü ve destekleyici olması iyi geldi. Kendimi daha iyi hissediyorum.

Konum: Uzm. Kl. Psk. Ebru Dilber Online Danışmanlık

Sınav senemdi üniversite sınavına hazırlandığım dönemde gittim terapi aldım.çok stresliydim uyku uyuyamıyorum. İyi ki gitmişim. Ebru Hanım çok yardımcı oldu

Ş
Konum: Uzm. Kl. Psk. Ebru Dilber Online Danışmanlık

Terapiye başlamadan önce çok tedirgindim . Ebru Hanımın anlayışlı ve güleryüzü olması beni çok rahatlattı . Zorlu süreçte çok destekleyici bir şekilde yaklaştı. Kendimi rahat ifade edebilmem iyi hissettirdi. Yaşadığım sorunlarla nasıl baş edebilceğim konusunda çok destek oldu .