Aile İçi İletişim Sorunları
Travma Terapisi
Yas Terapisi
Ön Görüşme
Uzm. Kl. Psk. Ebru Dilber
Ergen ve yetişkin bireyler ile online ve yüz yüze terapi desteği vermektedir.
h;...d
Geleceğim için çok kaygılıydım iş hayatında yaşadığım sorunlar beni çok yoruldu. Yaşadığım bu problemler için gittim. Seansları birlikte iyi olmaya başladım. Faydası oldu.
me...n
Panik atağım olduğu için gitmiştim . Bu atakları beni çok kötü etkiliyordu. Ebru hanım ataklarla nasıl baş etmem gerektiği konusunda çok yardımcı oldu. Güleryüzü ve destekleyici olması iyi geldi. Kendimi daha iyi hissediyorum.
Sınav senemdi üniversite sınavına hazırlandığım dönemde gittim terapi aldım.çok stresliydim uyku uyuyamıyorum. İyi ki gitmişim. Ebru Hanım çok yardımcı oldu
ş.....
Terapiye başlamadan önce çok tedirgindim . Ebru Hanımın anlayışlı ve güleryüzü olması beni çok rahatlattı . Zorlu süreçte çok destekleyici bir şekilde yaklaştı. Kendimi rahat ifade edebilmem iyi hissettirdi. Yaşadığım sorunlarla nasıl baş edebilceğim konusunda çok destek oldu .
Ebru Dilber isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ebru Dilber, Psikoloji. Size Ebru Dilber tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Psikoterapi, Aile Danışmanlığı, Yetişkin Terapisi, Sanat Terapisi, EMDR Terapi, Aile İçi İletişim Sorunları, Bağımlılık Danışmanlığı, Online Terapi, Ön Görüşme.
Ebru Dilber adresi nerede?Ebru Dilber şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bursa Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ebru Dilber isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Ebru Dilber uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Ebru Dilber isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ebru Dilber, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Ebru Dilber isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ebru Dilber tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ebru Dilber hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Ebru Dilber hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ebru Dilber hangi sigortaları kabul ediyor?Ebru Dilber tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Bursa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Bursa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar