Çalışma Alanlarım
Nörogelişimsel Farklılıklara Bağlı Dil ve Konuşma Bozuklukları
Beslenme Bozuklukları
Kekemelik (Okul Öncesi ve İlkokul Dönemi)
Çocukluk Çağı Konuşma Apraksisi
Konuşma Sesi Bozuklukları (Artikülasyon Bozukluğu ve Fonolojik Bozukluk)
Gecikmiş Dil ve Konuşma
Motor Konuşma Bozuklukları
Oral-Motor Güçlükler
Selektif Mutizm
Mesleki Yeterlilikler
SOS Feeding, Beckman Protocol, DIR Floortime, PROMPT, Palin PCI and Lidcombe tekniklerinin sertifikalı uygulayıcısı.
Eğitim ve Seminerler
Yutma Okulu, Dil ve Konuşma Terapistleri Derneği tarafından (Online), 2024.
Selektif Mutizme Genel Bir Bakış, Joleen R. Fernald, PhD, CCC-SLP tarafından (Online), 2024.
Palin Erken Çocukluk Dönemi Kekemeliği için Ebeveyn-Çocuk Etkileşim Terapisi, Elaine Kelman ve Gemma Clarke tarafından (Online), 2023.
SOS Beslenme Yaklaşımı, Dr. Kay Toomey ve Dr. Erin Sundseth Ross tarafından, İstanbul, 2022.
DIR Perspektifi ile Pediatrik Yeme Bozukluklarına Bütüncül Bir Yaklaşım, Çiğdem Ergül tarafından (Online), 2022.
Beckman Oral-Motor Değerlendirme ve Müdahale, Debra Beckman CCC-SLP tarafından, İstanbul, 2019.
Otizmde Güncel Gelişmeler Konferansı, Dr. Bennett Leventhal ve Dr. Young Shin Kim tarafından, Istanbul, 2019.
DIR Floortime Sempozyumu, Istanbul, 2018.
DIR Floortime 202: Yüksek Fonksiyonel Duygusal Gelişimin Desteklenmesi, Çiğdem Ergül tarafından, Istanbul, 2018.
Otizm Spektrum Bozukluğu Olan Bireylerin "Zihin Kuramı" Testleri ile Değerlendirilmesi: Sosyal Beceri ve Zihin Kuramı Becerilerinin Öğretimi, Doç. Dr. Alev Girli tarafından, İstanbul, 2017.
Otizmli Bireyler için İşlevsel İletişim Eğitimi, Dr. Daphne U. Hartzheim tarafından, İstanbul.
Assessment and Behavioural Treatment for Motor Speech Disorders by Dr. Yunjung Kim, Istanbul, 2017.
DIR Floortime 201: Temel İşlevsel Duygusal Gelişimin Desteklenmesi, Çiğdem Ergül tarafından, İstanbul, 2017.
DIR Floortime 101: DIR Floortime'a Giriş, Çiğdem Ergül tarafından, İstanbul, 2016.
Lidcombe Erken Kekemelik Müdahale Programı, Corinne Moffat-Santos tarafından, Royal College of Speech and Language Therapists, Londra, 2016.
PROMPT'a Giriş: Teknik / PROMPT Yaklaşımı, Tracey Delio tarafından (The
PROMPT Institute), Royal College of Speech and Language Therapists, Londra, 2016.
Yetişkinlerde Kekemelik Modifikasyon Stratejileri Semineri, Dr. Kenneth St. Louis tarafından, Eskişehir, 2015.
Kekemelik Tedavisi Semineri: Çocuklarda Genel İletişim Yaklaşımları Semineri, Mary Weidner tarafından Eskişehir, 2015.
2. Disfaji Kongresi, Ankara, 2013.
Psiko-Sosyal Müdahale Eğitimi, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından, İstanbul, 2012.
Terapötik Kartların Terapi ve Eğitimde Kullanımı Eğitimi, Bakış Eğitim ve Psikolojik Danışmanlık Merkezi tarafından, İstanbul.
Oyun Terapisi Eğitimi, Dr. Elif Akdağ Göçek tarafından, İstanbul, 2012.
Yaratıcı Drama Eğitim,Milli Eğitim Bakanlığı tarafından , İstanbul, 2012.
Yaratıcı Drama Eğitimi, YÖRET Vakfı tarafından, İstanbul, 2010.
Aprakside Konuşma Terapisi
Kekemelik Terapisi
Ses Terapisi
İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi
ha....
Ebru Hanım’a oğlumun yemek seçiciliği problemi için başvurduk. Oğlum yalnızca püre kıvamındaki yiyeceklerle besleniyordu. Bu durumdan hem bizim yaşam kalitemiz hem de çocuğumuzun gelişimini çok etkiliyordu. Ev dışında beslenmeye direnç geliştirmişti.Şimdi farklı kıvamlarda pekçok yiyeceği yiyor. Ebru hanım alanında çok donanımlı ve çocuklarla çok sıcak iletişim kurabilen bir uzman. İyi ki yollarımız kesişmiş. Kendisini gönül rahatlığıyla öneririm.
k.....
Ebru hanımla oğlumun konuşma gecikmesi üzerine çalıştık. Kendisi çok deneyimli, çocuklarla çalışma konusunda çok iyi, ilgili ve bir çok konuda donanımlı bir terapist. Çocuğumuzun ihtiyacını ve eksiklerini iyi tespit edip, sürecimizi cok iyi yonetti. Çocuğumuza sevgi ve şefkat ile yaklaşması bizi çok rahatlattı bu noktada sanki Ebru ablası ile oyun oynuyordu ve isteyerek zevkle gittik terapilere. Benide çok iyi yönlendirdi, eğitti. Evde eğitimimizin aksamaması için bu çok önemliydi. Şunu belirtmek isterim Ebru hanım ayni zamanda DIR floortime uygulayıcısı olmasi cok buyuk bir avantaj. Çocuğumuzun ihtiyacı doğrultusunda konuşma terapisi ve floor time saati ile çocuğumun konuşma seviyesi yaşıtlarını yakaladı. Cocugumuz ile ilgili kafamiza takilan sorulari, zaman zaman yaşadığımız problemleri çözmemiz konusunda da yardımcı oldu. Iyi ki tanışmışız ve birlikte çalışmışız. Gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum. Buradan ayrıca kendisine çok teşekkür ediyorum iyi ki varsınız.
nu...y
Merhaba Benim kızım 2,5Yaşında iken sebebini bilmediğimiz kekemeliği oldu konuşamıyor harfleri dahi defalarca tekrar ediyordu anne Baba diyemiyordu.Bu bi Anne için çok acıydı parka gittiğimizde arkadaşlarıyla iletişim kuramıyordu.Bu esnada Bir doktor tavsiyesiyle Eskişehir Dilkomda Ebru hanımla tanışıtm açıkcası çokta ümitli değildim artık düzelmiycek diye düşünüyordum.
Haftada bir gün 2,5 ay Ebru erdoğan hanımdan eğitim aldık.Sonuca inanamadık 100 de 100 düzeldi kızım artık konuşabiliyordu Anne diyebiliyordu Bu ne demek biliyomusunuz bilemessiniz bizim için mucize gibiydi eşimle inanamadık birbirimize bakıp mutluluktan ağlıyorduk.Ebru hanıma ömür boyu minnettarım napsam hakkını ödeyemem sabrı güler yüzü anlayışı olmasa sadece eğitimle bu kadar düzelemezdi kızım.İyiki Ebru hanımı tanımışım iyiki Ne dersem az gelir.Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın ama olabiliyo Allahın takdiri herşey eğer konuşma sorunu yaşıyan olursa Şiddetle tavsiye ederim.Tedavi olmakla kalmaz çok ta güzel bir dost kazanırsınız.Herşey için Ebru hanıma çookk ama çookk Teşekkür ediyorum.Yolu bahtı açık olsun.Güler yüzüyle tatlı diliyle Herşeyin en güzeline lâyık❤
Ebru Erdoğan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ebru Erdoğan, Dil ve Konuşma Terapisi. Size Ebru Erdoğan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu, Normal Randevu, Gecikmiş Konuşma Terapisi, Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi, Artikülasyon Bozukluğu Terapisi, Fonolojik Bozukluk Terapisi, Aprakside Konuşma Terapisi, İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi, Ses Terapisi.
Ebru Erdoğan adresi nerede?Ebru Erdoğan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bağdat Caddesi İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ebru Erdoğan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ebru Erdoğan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ebru Erdoğan hangi dilleri konuşuyor?Ebru Erdoğan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ebru Erdoğan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ebru Erdoğan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ebru Erdoğan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ebru Erdoğan hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Ebru Erdoğan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Gecikmiş Dil ve Konuşma
İstanbul Konuşma Sesi Bozuklukları
İstanbul Akıcılık Bozuklukları
İstanbul Dil ve Konuşma Bozuklukları
İstanbul Artikülasyon Bozukluğu
İstanbul Çocukluk Çağı Apraksisi
İstanbul Fonolojik Bozukluklar
İstanbul Disleksi (Okuma Bozukluğu)
İstanbul Yarık Dudak-Damağa Bağlı Olarak Ortaya Çıkan Konuşma Bozuklukları
Daha fazla (15)İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Dil ve konuşma terapistleri
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Dil ve konuşma terapistleri
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Dil ve konuşma terapistleri