Şu anda İstinye Üniversitesi Bahçeşehir Liv Hospital’da çalışmaya devam etmektedir.
Aşık Veysel, Süleyman Demirel Cd. No:1, Esenyurt/İstanbul, İstanbul
İstinye Üniversite Hastanesi Liv Hospital
Ebru Hanım'a çalıştığı kurum vasıtasıyla ulaştım. Rektum kanseri için başvurdum. Tedavi sürecim devam ediyor. Doktorumdan çok memnunum. Açıklayıcı konuşuyor, gayet ilgili ve bilgili. Çevreme tavsiye ederim.
Kendisinin bilgisi ve çalışması hastaya karşı yakınlığı iletişiminden memnunum mesleğine duyduğu saygı ve çalışmaları çok güzel. Ben de kitle oluşumundan dolayı gittim ameliyatımı oldum. Ameliyat öncesi ve sonrası için oturup görüşme yaptık tavsiye ederim bu dalda en iyi doktor.
Kolonoskopi ve endoskopi yapıldı hastasını bilgilendirdi çok memnunum çok açıklayıcı halka inebilecek hitap tarzında konuşuyor kafamızda hiç bir soru işareti kalmadan özenle kendisi hizmet verdi.Teşekkür ederim hastalara da tavsiye edeceğim tatlı bir hekim umarım sayıları artar.
Ebru Esen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ebru Esen, Cerrahi Onkoloji. Size Ebru Esen tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Ebru Esen adresi nerede?Ebru Esen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Aşık Veysel, Süleyman Demirel Cd. No:1, Esenyurt/İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ebru Esen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ebru Esen online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ebru Esen hangi dilleri konuşuyor?Ebru Esen ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ebru Esen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ebru Esen tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ebru Esen hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Ebru Esen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Onkoloji Cerrahları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Onkoloji Cerrahları