Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu
Good Enough Zeka Testi
Kariyer Danışmanlığı
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Psk. Dan. Ebru Göç
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Porteus Labirentleri Testi
Rotter Cümle Tamamlama Testi
SCL90-R Psikolojik Belirti Tarama Testi
Çocuk Gelişim Testi
c.....
Ebru Hanımla terapiye başladığımızda çok kaygılı ve umutsuzdum. Bakış açımın değişmesini sağladı. Kaygılarımda azalmalar oldu. Kendisi her konuda bilgilendirici ve destekleyici.
t.....
Ebru Hanımdan 2 aydır psikolojik danışmanlık alıyorum. Kendisinin iletişimi, seans sırasındaki kontrolü, kimliğinize her açıdan bakması ve tedaviyi aceleye getirmemesi bir danışan olarak fazlasıyla güven veriyor. Bu güveni önceki tecrübelerimde alamıyordum fakat kendisiyle 2 ayda bile güzel yol katettik. Kendimdeki gelişimi çevrem dahil ben de farkedebiliyorum.
g.....
Ebru Hanım'la yaklaşık 3 ay terapiye devam ettim. Kendisi iletişimi kuvvetli pozitif biri. Hayata bakış açımı değiştirdi. Kısa zamanda kendimle ilgili çok yol kat edip farkındalık kazandım kendisi bu süreçte her türlü desteği sağladı.
Ebru Göç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ebru Göç, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Ebru Göç tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Benton Görsel Bellek Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Cattell 3a Zeka Testi, Çocuk Gelişim Testi, Gessell Gelişim Testi, Good Enough Zeka Testi, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Porteus Labirentleri Testi.
Ebru Göç adresi nerede?Ebru Göç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Konak İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ebru Göç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ebru Göç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ebru Göç isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ebru Göç, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Ebru Göç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ebru Göç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ebru Göç ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ebru Göç hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Ebru Göç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ebru Göç hangi sigortaları kabul ediyor?Ebru Göç tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.