İlk, ortaokul ve lise eğitimimi Ankara'da tamamladıktan sonra 2017 yılında okumayı çok istediğim Kastamonu Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik bölümünü kazandım. Eğitim sürecimde çeşitli güncel konularda sunumlar ve beslenme eğitimleri verdim. Stajımı Ankara Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde yaptım. Stajım sürecinde poliklinik ve yatan hasta servislerinde hastalıklarda beslenme alanında yoğun olarak hizmet verdim. Burada özellikle onkoloji hastalarında beslenme desteği konusunda kendimi geliştirdim. Yaptığım staj ile danışan ilişkilerimi geliştirme ve edindiğim teorik bilgileri pekiştirme şansı elde ettim. Lisans bitirme tezi ve seminerimi Nütrigenetik ve Beslenme alanında hazırlayarak 2021 yılında yüksek onur öğrencisi olarak mezun oldum.
Mezuniyetimin ardından Kidolog isimli 0-18 yaş çocuk ve ebeveynlere hizmet veren bir online platformda danışmanlık vermekte aynı zamanda sosyal medya içerikleri üretmekteyim.
Eğitim hayatımda olduğu gibi mezuniyetim sonrasında da etik değerlerimi koruyarak ve literatürü takip ederek bilimsel bilgiler ışığında kendimi geliştirmeye, yeni bilgiler öğrenmeye devam ediyorum. Her geçen gün mesleğimi daha çok seviyor ve sizlere yararlı olabilmek için daha çok çalışıyorum.
Diyetisyen Randevusu
Çocuk ve Ergenlerde Kilo Kontrolü
Çölyak Hastalığında Beslenme
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
İrritabl Bağırsak Sendromu (İBS) Diyeti
sürekli diyete başlayıp devam ettiremeyen biriydim. yaklaşık 4 ay önce ebru hanımla tanıştım. kendisi ilk olarak bana nerelerde hata yaptığımı ve dolayısıyla neden devamlılık sağlayamadığımı açıkladı. böylelikle yaklaşık 12 kg verdim. kendisinden danışmanlık almaktan çok memnunum herkese tavsiye ederim.
Ebru Hanım ile 9 aydır çalışmaktayım. Kendisinin yardımları sayesinde 82.5 kilodan 57 kiloya düştüm ve bir süredir bu kiloyu korumak üzerine çalışıyoruz. İnsülin direncim, karaciğer yağlanmam ve kolesterolüm vardı bununla birlikte vücudum glutene karşı hassasiyet gösteriyordu. Ebru Hanım sayesinde hiç aç kalmadan sıkıntıya girmeden sağlıklı bir şekilde kilo verdim ve rahatsızlıklarımdan kurtuldum. Kendisine çok çok teşekkür ediyorum iyi ki yollarımız kesişmiş.
Ebru Işık isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ebru Işık, Diyetisyen. Size Ebru Işık tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Gelişme Geriliği, Kilo Alma Diyetleri, Zayıflama Diyetleri, Çocuk Beslenmesi, Prematüre Beslenmesi, Metabolik Hastalıklarda Beslenme, Anoreksiya ve Bulimia Hastalarında Beslenme.
Ebru Işık adresi nerede?Ebru Işık şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Etimesgut Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ebru Işık isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ebru Işık online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ebru Işık isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ebru Işık, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Ebru Işık hangi dilleri konuşuyor?Ebru Işık ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ebru Işık isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ebru Işık bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ebru Işık ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ebru Işık hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Ebru Işık hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ebru Işık hangi sigortaları kabul ediyor?Ebru Işık tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Diyetisyenler