Mansuroğlu mahallesi 288/4 sokak no 14 daire 54 Eminoğlu Plaza, Bayraklı, İzmir

Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Göster

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi

Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu +20 daha fazla

Ağız Bakımı Eğitimi

Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)

Ağız Koruyucusu

Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu

Dr. Dt. Ebru Keleş Gülbahçe

İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi mezunuyum. Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Pedodonti Anabilim Dalında doktora eğitimimi tamamladım. 2016 yılından itibaren aktif olarak hastalarıma hizmet vermekteyim.

Röportaj

Konum: Dr. Dt. Ebru Keleş Gülbahçe Genel Anestezi Altında Diş Tedavileri

4 yaşındaki kızımın genel anestezi altında tüm diş tedavilerini tamamladı ebru hanım. Kısaca sürecimizi anlatıyorum çünkü buradaki yorumlar ile ben de Ebru Hanım’ı tercih ettim öncesinde bir çok hekim ile randevularımız oldu fakat hiçbirine tam olarak güvenemedim. İlk başta anestezi istemiyordum başka hekimlerde sürekli dolgu yapılıyordu ve dolgu düşüyordu artık çocuk için kabus haline gelmeye başlamıştı ve bu yaştaki bir çocuğun ağzını o kadar uzun süre açması hem travma hem sıkılıyor hem işlemi yapana hem de yaptırana hem de yanında duran annesine işkence haline gelmişti. Hiç korktuğum gibi olmadı dişleri bembeyaz oldu anestezi gözünüzü korkutmasın çünkü çalıştığı hastane bu konuda çok hassas ve o çevreden duyduğum felaket senaryoların hiçbirini yaşamadım süreci kolaylıkla atlattık. Bir hafta sonraki ilk kontrolümüze koşarak gitti kızım hediye yüzüğünü kolyesini aldı gülücüklerle ayrıldı. Asistanı da endişeli sorularıma tüm samimiyetiyle dönüş yaptı.

Dr. Dt. Ebru Keleş Gülbahçe

Tedavi süreciniz hakkındaki kıymetli ve aydınlatıcı fikirleriniz için teşekkür ederiz, sağlıklı günlerde görüşmek dileğiyle

Z
Konum: Dr. Dt. Ebru Keleş Gülbahçe Genel Anestezi Altında Diş Tedavileri

Oğlum çok korkuyordu.baska bir hekimden yaşadığımız korku vardı. Bir arkadaşımızın önerisiyle Ebru hanım ile tanıştık. Çok fazla sorunlu dışımız olduğu için hem biz hem de Ebru hanım uyutarak işlem yapilmasini istedik. Gönlümüz rahat bir şekilde hastane ortamında 9 disimize işlem yaptırdık. Cocugumda travma olmadan cok şükür bitti. Sonrasinda takip etmesi, her hangi bir sıkıntıda arayabilecegimizi belirtmesi de cok iyiydi. Oglum hala dis kolyesi ile geziyor. Gönlünüz rahat gidebilirsiniz.

Ç
Konum: Dr. Dt. Ebru Keleş Gülbahçe Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu

Oğlumuzun dolgu işlemleri için gittiğimiz Ebru hanım sakin, nazik ve hastasına anlayabileceği şekilde güzelce anlatarak muayenesini yapan bir hekim.Biz memnun kaldık:)

Konum: Dr. Dt. Ebru Keleş Gülbahçe Pediatrik Zirkonyum Kronlar

Merhaba,
Sevgili Ebru doktor 5 ve 3 yaşlarındaki çocuklarıma harika bir deneyim yaşattı. Düşünün Bayraklı tarafına döndük mü, Ebru ya mı gidiyoruz diyorlar sevinç çığlıkları atıyorlar. Genel anestezi beni çok korkutuyordu.Fakat ayrıntılı bir açıklama ve iç ısıtan gülüşü ile Ebru doktor bana güven verdı.Yaklasik bir aydır 3 yaşındaki oğlum yeni dişleriyle ve problem yaşamadık. Kızımın kanal tedavisi süreci ve dolgulari devam ediyor .Geç kalmama rağmen gayet nazik tolere ettiler .Bu arada pembe dolgulara biz bayıldık. Size de öneririz diş fırçalama rutinimize renk verdı. Kendisi ve çalışanı işini iyi yapan nadide insanlar. İyi ki varsınız...

C
Konum: Dr. Dt. Ebru Keleş Gülbahçe Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu

Ebru Hanım ile tanışmamız burdaki yorumlar sayesinde oldu.İyikide okumuşuz.Kızım ile olan iletişimi harikaydı teker teker yapacaklarını kullanacağı aletleri gösterdi ve pozitif iletişimi ile çok rahat bir dolgu tedavisi yaptı.Kızım ekranda çizgifilm izlerken kendisi tüm tedaviyi halletti ve gülerek koltuktan kalktı.İnşallah bir daha yaşamayız ama olursa adresimiz artık değişmez

C
Konum: Dr. Dt. Ebru Keleş Gülbahçe Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu

Ebru hanım işini en iyi şekilde yapan ve çocuklarla iletişimi çok iyi olan bir doktor.Kızımın kırılan iki ön dişini topladığımız kırık dişleri yapıştırarak çok güzel yaptı. Aynı eski kırılmadan önceki gibi oldu çok şükür. Genel anesteziden çok korkmuştuk ama doktor hanım her ayrıntıyı bize titizlikle anlatarak tedaviyi gerçekleştirdi. Korkulacak bişey olmadığını gösterdi. İyi ki var.Artık daimi doktorumuz. Kendisini gönülden tavsiye ederim.

R
Konum: Dr. Dt. Ebru Keleş Gülbahçe Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu

Ebru Hanım ile genel anestezi altında bir işlem gerçirdik. Bir diş kırık ve kökte yüksek miktarda intihap vardı birçok yere gittik fakat çekimi mümkün olmadı. İşlem sırasında kızımın 9 dişine işlem uygulandı. Gayet başarılı bi işlem kendisi de çok tatlı dilli,samimi ve iletişimi güçlü birisi Çok ilgilendi gerçekten kızım diş hekimi korkusunu sayesinde yendi diyebilirim

Konum: Dr. Dt. Ebru Keleş Gülbahçe Çocuk Diş Tedavisi

Kızımın diş tedavisi için gittik Ebru hanıma. bir kanal, iki dolgu yaptırdık.Tam anlamıyla mükemmel bir doktor. Çocuklarla iletişimi çok güzel.Kızım dişleri yapılırken hiçbir korkusu oluşmadı .Çok sevdi doktor ablasını. Biz çok memnun kaldık.

Konum: Dr. Dt. Ebru Keleş Gülbahçe Diş Çekimi

Dr ebru hanıma 9 yaşındaki oğlumuz için gittik dış çekimi ve yer tutucu tedavisi uygulandı çok memnun kaldık ilgisi ve alakasın dan çok memnun kaldık ekibindende memnun kaldık profesyonel ligi ve tecrübesi ile çok iyi hekim gönül rahatlığı ile hep gideceğimiz bi hekimiz oldu

Konum: Dr. Dt. Ebru Keleş Gülbahçe Randevu

Ebru hanıma ilk gelişimiz, kızımın kendi düşemeyen süt dişinin muayenesi ve genel kontrol için getirdim. Ebru hanımın kızımla olan iletişimi, güven veren detaylı açıklamaları ve sakin yaklaşımı sayesinde kızımın çok korkması ve ağlamasına rağmen sorunsuz bir muayene ve diş çekimi gerçekleşti.