Didim, Aydın
Fzt. Ebru Kılıç
Annemin kolunda oluşan lenf ödem için kendilerine danistik. Ebru hanım çok ilgili ve tecrübeli bir fizyoterapist. Tedavi sonrasında annemin kolu neredeyse eski haline döndü. Bası giysisini de giyerek ara ara kontrollerle süreci sürdüreceğiz. Ebru hanıma ilgileri için teşekkürler.
Duruş bozukluğum olduğu için sırtımda ağrılarım sebebiyle başvurdum. Ebru hanımin uyguladığı manuel terapi sayesinde ağrılarım geçti. Şimdi duruş bozukluğu için reformer pilatese başladık. Güleryüzlü ve hastaya yaklaşımları çok iyi. Kendilerine teşekkür ederim.
en...a
Ebru hanımla uzun süredir pilates yapıyoruz özellikle duruş bozukluğu için çalıştığı için ağrılarım azaldı ve duruşumda düzelme oldu tavsiye ederim herkese.
Ebru Kılıç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ebru Kılıç, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Ebru Kılıç tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Ebru Kılıç adresi nerede?Ebru Kılıç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Didim Aydın
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ebru Kılıç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ebru Kılıç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ebru Kılıç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ebru Kılıç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ebru Kılıç ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ebru Kılıç hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Ebru Kılıç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.