Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu
Pilates
Spor Fizyoterapisi
İnme Rehabilitasyonu
m...
Ebru Hanım'ın güler yüzü ve içten davranışlarıyla evde gibi hissedeceğiniz bir kurum. Bel fıtığı için gitmiştim. Şu anda ağrılarım azaldı. Mesleğini hakkıyla yapan bir fizyoterapist. Kendisini tavsiye ederim.
e...
Ebru Hanıma, ayak bileklerim ve vücut ağrılarım var. Bir de yaş ilerliyor. Spor yapmak için başvurdum. Ebru Hanım'dan gayet memnunum. Güler yüzü, samimiyeti, sıcak ortamı her şey çok güzel. İyi ki başlamışım spora diyorum.
a...
İnternet haritaları üzerinden rastgele buldum kendisini, puanı yüksek olduğu için görüşmek istedim. Omzumdaki kas yırtığından dolayı başvurdum. Kendisi gayet ilgili bir insan, samimi, sıcakkanlı ve işinde de iyi, gayet iyi gidiyor süreç.
h...
Fizyoterapist Ebru Koçubaba ile birlikte çalışmak bana çok iyi geliyor. Akciğer rahatsızlığından dolayı aldığım ilaçlar, dolaşım bozukluğu ve hareket kısıtlanması vardı. Doktorum yönlendirdi, fizyoterapist eşliğinde spor ve nefes egzersizi yapmamı söyledi. Ben de Ebru Hanımı tanıdığım için görüştüm, 1 yıldır birlikteyiz. Bana iyi geliyor. Herkese tavsiye ederim. Disiplinli, güler yüzlü, işini severek yapan bir uzman.
g...
Ebru hanımla daha önceki çalıştığı kurumda tanışmıştık. Hastalara yaklaşımı ve fizik tedavi uygulamasından ve yönlendirmelerinden çok memnun kaldığımız için şu anki merkezinde de seanslarına uzun zamandan beri katılıyoruz. Nörolojik rehabilitasyon için başvurduk. Gerek fizik tedavinin temel uygulamaları gerekse alternatif metodlarla (pilates vb.) bütüncül bir yaklaşım ve uygulama yapması bizim için çok önemli. Bu konuda destek almak isteyen herkese tavsiye ediyorum.
di...
Klinik pilateste ebru hocam tek kelime ile mükemmel. Yaklaşık 8 aydır düzenli bir şekilde kendisinden ders alıyorum. Her anlamda çok memnunum. Tertemiz bir ortam oldukça bilgili ve ilgili bir fizyoterapisttir. Kesinlikle tavsiye ediyorum
e...
Ebru Hanımı fizyoterapist arkadaşım önerdi, sayesinde kendisiyle tanıştım. Bel ve boyun ağrısı ile kas güçsüzlüğü nedeniyle pilates ve andulasyona başladık. İlgi ve bilgisi karşısında çok memnun kaldım. Tavsiye ederim.
i...
Ebru Koçubaba'ya tavsiye üzerine ulaştım. Sırt ve boyun ağrılarım vardı. Ayrıca sıkılaşmak ve toparlanmak için gittim. Süreç gayet iyi geçti ve memnun kaldım. Tavsiye ederim, tabii ki ben de devam edeceğim.
Ebru hanımdan hem manuel terapi hem de reformer hizmeti alıyorum. İlk görüşmemizde kendini geliştirmiş ve bilgiye değer veren biri olduğunu anladım. Bu güven sebebiyle yola Ebru hanımla devam etmeye karar verdim. Yollarımız kesişti için kendimi şanslı hissediyorum. Size olabilecek olanı da olamayacak olanı da açıkça söyleyebilen, bu zamanda nadir bulunacak kurumlardan bir tanesi. İyi ki.
d.....
Skolyoz için geldim. Tedavi sürecinde profesyonel ve güzel ilgileniyor. İlk gittiğiniz andan itibaren yaptırdığı egzersizlerle fark edilebiliyor.
Ebru Koçubaba isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ebru Koçubaba, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Ebru Koçubaba tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Fizik Tedavi, Manuel Terapi, Ortopedik Rehabilitasyon, Kırık Rehabilitasyonu, Medikal Masaj, Nörolojik Rehabilitasyon, Randevu, Kinezyolojik Bantlama (Kinezyotape), Pediatrik Rehabilitasyon, El Rehabilitasyonu.
Ebru Koçubaba adresi nerede?Ebru Koçubaba şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- ETİLER MAH. 839 SOK. GÜLİN APT. 31/A BÜRO NO:10 Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ebru Koçubaba isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Ebru Koçubaba uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Ebru Koçubaba isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ebru Koçubaba, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Ebru Koçubaba isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ebru Koçubaba tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ebru Koçubaba hakkında ne düşünüyor?Toplam 49 hasta / danışan, Ebru Koçubaba hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ebru Koçubaba hangi sigortaları kabul ediyor?Ebru Koçubaba tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.